madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
βρεθηκαν συνεργαται..ευχαριστω.
Ποιος προσφθερθηκε?
βρεθηκαν συνεργαται..ευχαριστω.
να απλωνεις την μερεντα.εγω τι ξερω να καμω??
ποιοσ εργοδοτησ θα με παρει?να απλωνεις την μερεντα.
στην κολκυνθους θα σε παρουν τυπε να απλωνεις μερεντα.ποιοσ εργοδοτησ θα με παρει?
στην κολκυνθους θα σε παρουν τυπε να απλωνεις μερεντα.
τα terms of policy της εταιρειας μας δεν μου επιτρεπουν να πω..παντως ειναι παιδια νεα με φιλοδοξιες..Ποιος προσφθερθηκε?
Πολυ καλη κινηση αυτη ..... μου αρεσε !!!λοιπον μιας και το σαιτ εχει πολυ κοσμο και πολοι απο αυτους εχουν επιχιρησεις και πιθανος ψαχνουν ατομα για δουλια προτεινω:
οσοι ψαχνουν να ποσταρουν και εδω ενα ποστακι που να εξηγει στο περιπου τι ψαχνουν
οσοι ενδιαφερονται απαντανε με τι ικανοτητες εχουν που να χρειαζονται στον πρωτο
οι πρωτοι τσεκαρουν τον αλλον μεσω τον ποστ του και κρινουν στο περιπου αν τους κανει και κρινουν αν αξιζει να συναντηθουν για τα περεταιρω
(εγω ανηκω στην 2η κατηγορια)
επισης η προταση που ειχα στο μυαλλο μου εχει ως εξης: πρωτα οι εργοδοτες μας γραφουν τι ζητανε αυτο τον καιρο, μετα εμεις απανταμε με πμ η εδω τι γνωσεις ικανοτητες πιστευουμε οτι εχουμε σχετικα.
πχ εγω μπορει να ξερω να παιζω και να μου αρεσει το τενις αλλα προφανως δε θα το δηλωνα αν καπου παω για δουλια, αν ομως ο αλλος ψαχνει καποιον να μαζευει τα μπαλακια και να στοιβαζει τις ρακετες στο τενισ κλαμπ μπορει να ειναι χρησιμο. τραβηγμενο παραδειγμα εφερα αλλα το πιασατε νομιζω
παρακαλω αν το δουμε σοβαρα μη το γαμησουμε με ποστ ζηταω κοπελα να μου κοβει τα νυχια καιτετοια συναφη