Νέα

Είσαι εργοδότης? Βρές υπαλλήλους μέσω του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο νωντας αντεχει τα ξενυχτια! αρκει να εχει και laptop !

αχαχαχα
ειμαι ετοιμος για δουλεια :grin: :grin: :grin:

URL]]

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Daria ερχομαι δοκιμαστικα σημερα...και τις μερες που ειναι η ΒΙΚΥ θα δουλευω τσαμπα...σκεψου το,,,αρκει να εχει ιντερνετ ο χωρος και να επιτρεπεται το καπνισμα...μιλαω σοβαρα...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ειμαι ετοιμος για δουλεια :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.apothema.gr/files/productImages/04-411-001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μα ειναι δυνατο να ζηταει Τσατσο ενω εισαι εσυ εδω ρε νωντα?

τς τς τς

αντε Νταρια,  καλες δουλειες ναχετε!!

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
"...και πολοι απο αυτους εχουν επιχιρησεις και πιθανος ψαχνουν ..." 

pdorison....ψαχνω καποιον που να ξερει καλη ορθογραφια.....έρχεσαι ???

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
ΑΓΓΕΛΙΑ

Ζητούνται για μπουρδελάκι πολυτελείας στο κεντρο της Αθηνας, έμπειρες πουτανες, με 2 χρονια προϋπηρεσία, αγγλικά ελληνικά και αλβανικά.  Ωράριο 15:00 - 06:00. Μισθός αναλόγως προσόντων. Βonus, εταιρικό αυτοκίνητο.  Καλή εμφάνιση, εμπειρία σε καλλιστεία και λεσβιακά show θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν.  Πληροφορίες κα. Σουλτάνα (696 666 666)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
λοιπον μιας και το σαιτ εχει πολυ κοσμο και πολοι απο αυτους εχουν [move]επιχιρησεις [/move] και πιθανος ψαχνουν ατομα για[move] δουλια [/move] προτεινω:

οσοι ψαχνουν να ποσταρουν και εδω ενα ποστακι που να εξηγει στο περιπου τι ψαχνουν
οσοι ενδιαφερονται απαντανε με τι ικανοτητες εχουν που να χρειαζονται στον πρωτο

οι πρωτοι τσεκαρουν τον αλλον μεσω τον ποστ του και κρινουν στο περιπου αν τους κανει και κρινουν αν αξιζει να συναντηθουν για τα περεταιρω
(εγω ανηκω στην 2η κατηγορια)

επισης η προταση που ειχα στο μυαλλο μου εχει ως εξης: πρωτα οι εργοδοτες μας γραφουν τι ζητανε αυτο τον καιρο, μετα εμεις απανταμε με πμ η εδω τι γνωσεις ικανοτητες πιστευουμε οτι εχουμε σχετικα.

πχ εγω μπορει να ξερω να παιζω και να μου αρεσει το τενις αλλα προφανως δε θα το δηλωνα αν καπου παω για [move]δουλια, [/move] αν ομως ο αλλος ψαχνει καποιον να μαζευει τα μπαλακια και να στοιβαζει τις ρακετες στο τενισ κλαμπ μπορει να ειναι χρησιμο. τραβηγμενο παραδειγμα εφερα αλλα το πιασατε νομιζω

παρακαλω αν το δουμε σοβαρα μη το γαμησουμε με ποστ ζηταω κοπελα να μου κοβει τα νυχια καιτετοια συναφη
Ορθογραφια=0 και συνταξη=0...σε οτι διαβασα...στο παραδειγμα που μας παρουσιαζεις, κατι προσπαθεις να μας μεταδωσεις, αλλα σου πεφτει το μπαλακι κατω...πιαστο και βαλτο εκει που ξερεις!!! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ti kloνοσ ρε βλακα πες μου απο που το συμπερανες και θα σ βγαλω και το καπελο αλλιως καλλιτερα να τον παρεις εσυ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ζητειται, ξυνη, στραβοξυλη Ελλεηνιδα για να αναλαβει τη θεση της Λουκριτιας σε φορουμ με θεμα τους μπουρδελιαρηδες. Απαραιτητη προϋποθεση να μη σου αρεσει τιποτα και για ολους να εχεις κατι κακο να πεις!

προσφερουμε μισθο, μπονους, ασφαλιση και δωρεαν απειρα μπαναρισματα...

πληροφοριες στον κ.Gastez με εμβλημα το τσουρεκακι...

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom