Νέα

Είσαι εργοδότης? Βρές υπαλλήλους μέσω του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον μιας και το σαιτ εχει πολυ κοσμο και πολοι απο αυτους εχουν επιχιρησεις και πιθανος ψαχνουν ατομα για δουλια προτεινω:

οσοι ψαχνουν να ποσταρουν και εδω ενα ποστακι που να εξηγει στο περιπου τι ψαχνουν
οσοι ενδιαφερονται απαντανε με τι ικανοτητες εχουν που να χρειαζονται στον πρωτο

οι πρωτοι τσεκαρουν τον αλλον μεσω τον ποστ του και κρινουν στο περιπου αν τους κανει και κρινουν αν αξιζει να συναντηθουν για τα περεταιρω
(εγω ανηκω στην 2η κατηγορια)

επισης η προταση που ειχα στο μυαλλο μου εχει ως εξης: πρωτα οι εργοδοτες μας γραφουν τι ζητανε αυτο τον καιρο, μετα εμεις απανταμε με πμ η εδω τι γνωσεις ικανοτητες πιστευουμε οτι εχουμε σχετικα.

πχ εγω μπορει να ξερω να παιζω και να μου αρεσει το τενις αλλα προφανως δε θα το δηλωνα αν καπου παω για δουλια, αν ομως ο αλλος ψαχνει καποιον να μαζευει τα μπαλακια και να στοιβαζει τις ρακετες στο τενισ κλαμπ μπορει να ειναι χρησιμο. τραβηγμενο παραδειγμα εφερα αλλα το πιασατε νομιζω

παρακαλω αν το δουμε σοβαρα μη το γαμησουμε με ποστ ζηταω κοπελα να μου κοβει τα νυχια καιτετοια συναφη

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Loipon εχουμε και λεμε εχβω μετριες γνωσεις απο υδραβλικα,ηλεκτρολογικα.

Εχω καλες γνωσεις απο πατοματα(μαρμαρα,πλακακια)

Εχω παρα πολλη καλες γνωσεις απο μηχανολογικα(τορνο,φρεζα,πλανι,φρεζοδραπανα κτλ κτλ) επισης ολες της συγκολισεις οξυγονα σιρμα τσιμπιδα.

αρκετες γνωσεις απο αυτοκινητα μονο μ.ε.κ και παρα παλλη καλα απο μηχανακια.

Επισης γνωριζω απο φαγαδικα πιτσες,γυρους,και μαγιρευτα.

Θελω δουλεια με καλες αποδοχες δεν με νοιαζει τι θα κανω αρκει να βγαζω αρκετα... α!!!δεν θελω ενσιμα.

Ολα αυτα τα λεω σοβαροτατα!!!1

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγώ ξέρω να ποστάρω στο bourdela.tv

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...πχ εγω μπορει να ξερω να παιζω και να μου αρεσει το τενις αλλα προφανως δε θα το δηλωνα αν καπου παω για δουλια, αν ομως ο αλλος ψαχνει καποιον να μαζευει τα μπαλακια και να στοιβαζει τις ρακετες στο τενισ κλαμπ μπορει να ειναι χρησιμο. τραβηγμενο παραδειγμα ε...

μη το λες. μπορει να θελει να νοικιασει η Νταρια κανα παιδι για προπονηση στο ρεβερ

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
γειτονα εγω ερχομαι ρε για τρυγο και τζαμπα να ξερεις.
αρκει να με πηγαινεις στο καφενειο το βραδυ. :rockon: :rockon:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εχω γνώσεις sex. ΤΕΛΟΣ

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγω προσφερομαι για δοκιμαστης πουτανων.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πάει για 2η εκκαθάριση το thread... :rolleyes: :rolleyes:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Εγώ ψάχνω για πωλήτρια αλλά θα πρέπει να με ικανοποιεί και σεξουαλικά.... Υπάρχει καμμία? Δίνω καλό μισθό, ΙΚΑ, κινητό για να την βρίσκω πάντα και αν θέλει παρέχω και στέγη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom