Νέα

Εισαγωγή των αλβανικών στα σχολεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αρα χομπυστας.
Ποτιζες ελιες που ηταν μικρες ε? Για πες μου για τις εμπειριες σου ως αγροτης στις αγονες γωνιες αυτης της χωρας..

Ξερεις τι ειναι να οργωνεις και να σπερνεις στις πετρες? Ξερεις τι ειναι να μαζευεις ελιες με βροχη?
Ξερεις τι ειναι να κουβαλας στην πλατη τα τσουβαλια για εκατο-διακοσια μετρα γιατι δεν υπαρχει δρομος?

Ελα τωρα κανατε αγροτουρισμο και κοροιδευετε αυτους που δε θελουν να το κανουν αυτο.
Και μην ξεχνατε οτι οι αλβανοι δεν ηρθαν για τουρισμο εδω, ηρθαν για να επιβιωσουν, απο ενα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ περιβαλλον.
Κ εδω τους φαινεται ο παραδεισος.

Μην κατακρινετε λοιπον καποιον επειδη δε θελει να κανει ενα επαγγελμα. Να τον κατακρινετε επειδη δεν ψαχνει αλλες διεξοδους.
Κ εσεις δε γινατε αγροτες, σκουπιδιαρηδες, πουτανες.
Ολοι την ευκολια ψαχνετε και ψαχνουμε.

Ακομα και το διαβασμα και οι σπουδες πολλες φορες ειναι μια διεξοδος, για να ξεφυγει καποιος απο την οικογενεια του, τα προβληματα του ή επειδη φοβαται να αντιμετωπισει την καθημερινοτητα.
Οποτε καταληγει να γινει διδακτορας που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του.

Ομως αυτο το εκανε επειδη ΜΠΟΡΟΥΣΕ, οποτε μην κατακρινετε καποιους επειδη δεν μπορουν να κανουν το κατι παραπανω.

Καθόλου χομπίστας, απλά δεν ζω στην επαρχία. Οι ελιές ανήκουν σε πρώτο μου ξάδερφο και πρόπερσι είχα βοηθήσει κι εγώ όταν είχα άδεια και κατέβηκα. Πέρσι δεν χρειάστηκε καθώς έμεινε άνεργος και είχε περισσότερο χρόνο να το κάνουν μόνοι τους, δεν χρειάστηκαν χέρια. Το ίδιο και φέτος.

Ναι, πότιζα ελιές και μάλιστα σε χωράφι χωρίς νερό. Γεμίζαμε ένα 3τροχο μηχανάκι με 1 τόνο νερό, ποτίζαμε, ξαναγεμίζαμε, ξαναποτίζαμε. Και είχε ρίξει άχυρο στις λακούβες που είχε σκάψει στις ελιές, για να μην εξατμίζεται το νερό.

Αλλά, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα Αλβανικά στα σχολεία;;;;;;

ΥΓ: Δεν μου είπες για τον Ισοκράτη.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Απλα ....σημερα ξεσχιζονται(τροποs του λεγειν) ολα τα παιδια για ενα πτυχιο, Master Cluster Disaster
Σου λεει να παω για ....ελιεs???????Σκουρα τα πραματα....
Πηγαινα και χωριs πτυχιο

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αρα χομπυστας.
Ποτιζες ελιες που ηταν μικρες ε? Για πες μου για τις εμπειριες σου ως αγροτης στις αγονες γωνιες αυτης της χωρας..

Ξερεις τι ειναι να οργωνεις και να σπερνεις στις πετρες? Ξερεις τι ειναι να μαζευεις ελιες με βροχη?
Ξερεις τι ειναι να κουβαλας στην πλατη τα τσουβαλια για εκατο-διακοσια μετρα γιατι δεν υπαρχει δρομος?

Ελα τωρα κανατε αγροτουρισμο και κοροιδευετε αυτους που δε θελουν να το κανουν αυτο.
Και μην ξεχνατε οτι οι αλβανοι δεν ηρθαν για τουρισμο εδω, ηρθαν για να επιβιωσουν, απο ενα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ περιβαλλον.
Κ εδω τους φαινεται ο παραδεισος.

Μην κατακρινετε λοιπον καποιον επειδη δε θελει να κανει ενα επαγγελμα. Να τον κατακρινετε επειδη δεν ψαχνει αλλες διεξοδους.
Κ εσεις δε γινατε αγροτες, σκουπιδιαρηδες, πουτανες.
Ολοι την ευκολια ψαχνετε και ψαχνουμε.

Ακομα και το διαβασμα και οι σπουδες πολλες φορες ειναι μια διεξοδος, για να ξεφυγει καποιος απο την οικογενεια του, τα προβληματα του ή επειδη φοβαται να αντιμετωπισει την καθημερινοτητα.
Οποτε καταληγει να γινει διδακτορας που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του.

Ομως αυτο το εκανε επειδη ΜΠΟΡΟΥΣΕ, οποτε μην κατακρινετε καποιους επειδη δεν μπορουν να κανουν το κατι παραπανω.

Ο Στρατής Τσίρκας του μπουρδέλα είσαι  :cheesy:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Καθόλου χομπίστας, απλά δεν ζω στην επαρχία. Οι ελιές ανήκουν σε πρώτο μου ξάδερφο και πρόπερσι είχα βοηθήσει κι εγώ όταν είχα άδεια και κατέβηκα. Πέρσι δεν χρειάστηκε καθώς έμεινε άνεργος και είχε περισσότερο χρόνο να το κάνουν μόνοι τους, δεν χρειάστηκαν χέρια. Το ίδιο και φέτος.

Ναι, πότιζα ελιές και μάλιστα σε χωράφι χωρίς νερό. Γεμίζαμε ένα 3τροχο μηχανάκι με 1 τόνο νερό, ποτίζαμε, ξαναγεμίζαμε, ξαναποτίζαμε. Και είχε ρίξει άχυρο στις λακούβες που είχε σκάψει στις ελιές, για να μην εξατμίζεται το νερό.

Αλλά, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα Αλβανικά στα σχολεία;;;;;;

ΥΓ: Δεν μου είπες για τον Ισοκράτη.
Θες να σου μιλησω για την ξενηλασια των Λακεδαιμονιων?
Θες να σου μιλησω για το "μενεξενος" του πλατωνα?
Μηπως για το "φυσιογνωμικα" του αριστοτελη?

Εχεις χασει απ' τα αποδυτηρια τυπε μου, σε αφηνω να συνεχισεις την αφελληνιστικη σου προπαγανδα στους υπολοιπους.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Εχεις χασει απ' τα αποδυτηρια τυπε μου, σε αφηνω να συνεχισεις την αφελληνιστικη σου προπαγανδα στους υπολοιπους.

ΟΚ, ό,τι πεις.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Σέβομαι τις απόψεις σου, όμως αυτές προδίδουν ένα άτομο με απόψεις που αγγίζουν τα όρια της υστερίας, της πατριδοκαπηλίας και του λαϊκισμού...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μπορεί ο τύπος pgp74 να είναι κάποιο από τα πολλά προφίλ του πορδόπαπου,
μπόκα τζούνιορς, κ.λ.π. κ.λ.π.

...Μπουάχαχαχαχα

Θέλεις να βάλουμε ένα στοιχηματάκι; Ρωτάμε τον Αντισθένη να ελέγξει ΙΡ ή όποιον τρόπο έχει.

ΑΝ είμαι κλώνος, σου παίρνω πίπα. Αν ΔΕΝ είμαι, μου παίρνεις εσύ πίπα. Με φωτογράφο που θα ορίσεις εσύ αρκεί οι φώτο να ανέβουν εδώ. Πάει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θέλεις να βάλουμε ένα στοιχηματάκι; Ρωτάμε τον Αντισθένη να ελέγξει ΙΡ ή όποιον τρόπο έχει.

ΑΝ είμαι κλώνος, σου παίρνω πίπα. Αν ΔΕΝ είμαι, μου παίρνεις εσύ πίπα. Με φωτογράφο που θα ορίσεις εσύ αρκεί οι φώτο να ανέβουν εδώ. Πάει;
Σε ειπε κλωνο ο κλώνος? Το μπου είναι μαγικο...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και γιατί δεν πάνε καμμιά 100αριά άνεργοι Έλληνες που πίνουν φρέντο εσπρέσσο (πάει ο φραπέ) να τις μαζέψουν και να τσεπώσουν εκείνοι τα 150.000€;  :think: :think:

γιατι πολυ απλα οι περισσοτεροι εχουν καβατζες  :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

φτανει ρε παλιογκευ με τις πιπες  :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τι μαλακια θρεντ κ αυτο
γελαει ο κοσμος  :2funny: :2funny: :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Σέβομαι τις απόψεις σου, όμως αυτές προδίδουν ένα άτομο με απόψεις που αγγίζουν τα όρια της υστερίας, της πατριδοκαπηλίας και του λαϊκισμού...

Δεν βγάζεις άκρη. Στην αρχή τον πείραζε η 3η γλώσσα σε κάποια σχολεία, μετά οι ελιές, μετά αν έχω μαζέψει εγώ ελιές, μετά αν είναι σκληρή δουλειά, μετά γιατί να το κάνουν Αλβανοί, μετά γιατί την γλιτώνουν οι Έλληνες και μετά ήρθαν οι μέλισσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom