Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.820
- Πόντοι
- 6.536
Είσαι οπισθογεμής τελικά....Βαρετή φωτοτυπία μέσης Ελληνίδας νεοναρκισιστριας....
Είσαι οπισθογεμής τελικά....Βαρετή φωτοτυπία μέσης Ελληνίδας νεοναρκισιστριας....
Βαριέμαι αυτά τα μπαζακια που μοιάζει το ένα με το άλλο....Είσαι οπισθογεμής τελικά....
Αυτό έλεγε και ένας μπούστης....Βαριέμαι αυτά τα μπαζακια που μοιάζει το ένα με το άλλο....
Και εγώ ανησυχώ με την προτίμηση στα γυφτολαθροπρεπη πρότυπα αλλά δείχνω ανωτερότητα ...Αυτό έλεγε και ένας μπούστης....
Ανησυχούμε για σένα να ξέρεις....
Δεν υπάρχει γυφτοεσάνς εδώ.Και εγώ ανησυχώ με την προτίμηση στα γυφτολαθροπρεπη πρότυπα αλλά δείχνω ανωτερότητα ...
Ως Βόρειος έχω προτιμήσεις που αρμόζουν στην καταγωγή μου...Δεν υπάρχει γυφτοεσάνς εδώ.
Διάβασε Πελοποννησιακό πόλεμο.
Οι Έλληνες ήταν μελαχρινοί και μελαμψοί.
Μόνο οι Έλληνες Μακεδόνες ήταν πιο ανοιχτόχρωμοι.
Οι πολύ ξανθοί όμως είναι Σλάβοι να ξερεις...
Όλοι οι Δωριείς, όχι μόνο οι Μακεδόνες. Για αυτό πολλοί είναι ξανθοί στην Κρήτη σήμερα ή και στην Πελοπόνησσο.Δεν υπάρχει γυφτοεσάνς εδώ.
Διάβασε Πελοποννησιακό πόλεμο.
Οι Έλληνες ήταν μελαχρινοί και μελαμψοί.
Μόνο οι Έλληνες Μακεδόνες ήταν πιο ανοιχτόχρωμοι.
Οι πολύ ξανθοί όμως είναι Σλάβοι να ξερεις...
Τώρα σοβαρά, υπάρχει κανένας εδώ μέσα που δεν θα την κυκλοφορούσε ??
Πού το ξέρεις; Μπορεί, να είναι και ελεύθερη!!Μπορώ να σε στείλω κατευθείαν στον γκομενο της να μιλήσετε αλλά για καλό και για κακο πες και ένα αντίο στους δικούς σου.
Το μόνο σίγουρο ότι δεν...Πού το ξέρεις; Μπορεί, να είναι και ελεύθερη!!
Το Ειρηνακι είναι αυτό που λέμε, το κορίτσι είναι τσόντα.Στάζει από ηδονή.Είναι αμαρτία να μην κάνει μια γυμνή φωτογράφηση
ΤΙΜΟΥΛΑ?Στο πρώτο μας το δείχνει για να μπει καλά ο χρόνος....
εχω ομως τις επιχειρησεις!Δεν έχεις το ποσό που απαιτείται.