Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.671
- Πόντοι
- 8.346
Ασχημη εισαι βουνο ️μου
γνώμη αρκετών νομίζω!Ο τρόπος που μιλάει και κοιτάει ειναι για να την χύνεις ατελείωτα.
Γνώμη μου.
Άντε να σε τσιμπουκώνει και να σε κοιτάει με αυτό το λάγνο βλέμμα.
Μούναρος
[/Qι Στο τσιμπούκι με λάγνο βλέμμα καλύτερη από όλες θα είναι η Ανθή Βούλγαρη
Παραπλανητικό ήταν αυτό με την παράσταση, δεν βγάζει τίποτα, μέχρι σουτιέν φτάνει. Αντιθέτως όλοι οι άνδρες στην παράσταση τσιτσιδώνονται .Τελικά απο την παράσταση έχουμε τπτ;
Τυπε γιατί κάθεται κάτω στο μπαράκι; Ψαρεύει πελάτες;Παραπλανητικό ήταν αυτό με την παράσταση, δεν βγάζει τίποτα, μέχρι σουτιέν φτάνει. Αντιθέτως όλοι οι άνδρες στην παράσταση τσιτσιδώνονται .
Το μόνο καλό, μετά την παράσταση κάθεται κάτω στο μπαράκι και μπορείς να πας να της μιλήσεις με την άνεση σου.
Μην τους χαλάς το όνειρο κουκλάρα είναιμιλαμε για μεγαλη γκαυλα πριν το πολυαιθυλένιο
Και εγώ έχω ακούσει από γνωστούς που την έχουν συναντήσει ότι είναι πολύ καλό παιδί, συζητήσιμη και καθόλου ψωνάρα. Και βλέπεις άλλες λιγότερο εμφανίσιμες να είναι σκατοχαρακτηρες και καβαλημένα καλάμια.Παραπλανητικό ήταν αυτό με την παράσταση, δεν βγάζει τίποτα, μέχρι σουτιέν φτάνει. Αντιθέτως όλοι οι άνδρες στην παράσταση τσιτσιδώνονται .
Το μόνο καλό, μετά την παράσταση κάθεται κάτω στο μπαράκι και μπορείς να πας να της μιλήσεις με την άνεση σου.
Πηγες και είδες την παράσταση φίλε ??Παραπλανητικό ήταν αυτό με την παράσταση, δεν βγάζει τίποτα, μέχρι σουτιέν φτάνει. Αντιθέτως όλοι οι άνδρες στην παράσταση τσιτσιδώνονται .