TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
Τύπε γκόμενο ψάχνεις ?Όποιος είναι μέχρι 35, γυμνασμένος, να μου στείλει να πάμε να δούμε παρέα την παράσταση.
Έχω δύο θέσεις VIP στον εξώστη.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Τύπε γκόμενο ψάχνεις ?Όποιος είναι μέχρι 35, γυμνασμένος, να μου στείλει να πάμε να δούμε παρέα την παράσταση.
Έχω δύο θέσεις VIP στον εξώστη.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Προφανώς όχι τύπε. Βαρβάτο αρσενικό!Τύπε γκόμενο ψάχνεις ?
Βαρβάτο αρσενικό!
Απλά ψάχνω κάποιον να αλληλοτραβήξουμε μαλακία
οχι τυπε απλα ξεχασε οτι πρεπει να την εχει και 25 ποντουςΤύπε γκόμενο ψάχνεις ?
Όχι τύπε, τότε θα με περνούσατε για πούστη!οχι τυπε απλα ξεχασε οτι πρεπει να την εχει και 25 ποντους
Εντάξει αφού δεν παρεξηγήθηκες δεν είσαι μπούσ... εεεε gay.Όχι τύπε, τότε θα με περνούσατε για πούστη!
Η μπες viva και στειλτους τα μηνύματα που στέλνεις στη ΣτεγιανουΜπες Viva.gr και ψάξε για Guilty Choices
Ξέρει κανείς αν έχει ξεκινήσει η παράσταση ? Τις στέλνω μυνήματα και ρωτάω και με γράφει στο μουνι της !!
Ξέρει κανείς αν έχει ξεκινήσει η παράσταση ? Τις στέλνω μυνήματα και ρωτάω και με γράφει στο μουνι της !!
Μπορεί να έχει ανάγκη τα χρήματα η κοπέλα και να δουλεύει και στον γκισέ του θεάτρου.Τι περίμενες ρε τύπε να πάτε και για καφέ ;
Τι λες ρε σύντροφε ! Η απάντηση στο fb είναι από κωλογαμησι και πάνωΤι περίμενες ρε τύπε να πάτε και για καφέ ;