Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.618
- Πόντοι
- 9.931
Μαθε τιμες τυπε!Μεθαύριο θα είμαι παρέα μαζί της!!
Μαθε τιμες τυπε!Μεθαύριο θα είμαι παρέα μαζί της!!
Ετοίμασε νεφρό...Μαθε τιμες τυπε!
καμικάζι, έριξε την βόμβα κ εξαφανίστηκεΜεθαύριο θα είμαι παρέα μαζί της!!
Προετοιμάζεται για μεθαύριοκαμικάζι, έριξε την βόμβα κ εξαφανίστηκε
υπαρχει βιντεο ????Για όλα τα γούστα!!
Δεν είναι εύκολο, για παράδοση πάω γιατί είναι απ το νησί μου....Μαθε τιμες τυπε!
Λόγο δουλειάς θα της παραδώσω Δέμα! Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά φιλε μου.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την συναντήσω!τι εννοείς
τυπε μη λες πολλά ,έχεις υπογραψει για εμπιστευτικότητα - κρύβε λογιαΛόγο δουλειάς θα της παραδώσω Δέμα! Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά φιλε μου.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την συναντήσω!
παρέδωσες το δεμα;Λόγο δουλειάς θα της παραδώσω Δέμα! Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά φιλε μου.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την συναντήσω!
τί θα της παραδωσεις ??Λόγο δουλειάς θα της παραδώσω Δέμα! Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά φιλε μου.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την συναντήσω!
και αν εδωσε κανενα ψιλο για πουρμπουαρ η ειναι τσιπισα να μας πει ο μανπαρέδωσες το δεμα;
περιμενουμε να μας πει,αν ηταν γυμνη κτλκαι αν εδωσε κανενα ψιλο για πουρμπουαρ η ειναι τσιπισα να μας πει ο μαν
τί θα της παραδωσεις ?
Να μπω και γω στο δέμα ; Προλαβαίνω ;Λόγο δουλειάς θα της παραδώσω Δέμα! Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά φιλε μου.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την συναντήσω!
Είναι από νησί το Ειρηνακι ρε ?? Για λέγε .....Δεν είναι εύκολο, για παράδοση πάω γιατί είναι απ το νησί μου....
Πάνω απ' όλα η τέχνη Ειρήνη μου...Ειρήνη Στεριανού για την «ακατάλληλη» παράσταση που παίζει: «Δεν έχω πρόβλημα να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στο κοινό»
Τι δήλωσε το μοντέλο για τον νέο της ρόλο στη θεατρική παράσταση «Guilty Choices» και τις ερωτικές σκηνές, που καλείται να συμμετάσχειwww.protothema.gr
Μόνο που το διάβασα καύλωσα..Ειρήνη Στεριανού για την «ακατάλληλη» παράσταση που παίζει: «Δεν έχω πρόβλημα να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στο κοινό»
Τι δήλωσε το μοντέλο για τον νέο της ρόλο στη θεατρική παράσταση «Guilty Choices» και τις ερωτικές σκηνές, που καλείται να συμμετάσχειwww.protothema.gr