Επισκέπτης
πολυ φαρμακι ο νικολας κοουτςελα ρε γιατρε αν εφερναν αποτελεσματα αυτα τα μηχανηματα απο την τηλεοραση ο εξυπνη σιτα θα ηταν τωρα σαν τον αναδιωτη δικε μου
πολυ φαρμακι ο νικολας κοουτςελα ρε γιατρε αν εφερναν αποτελεσματα αυτα τα μηχανηματα απο την τηλεοραση ο εξυπνη σιτα θα ηταν τωρα σαν τον αναδιωτη δικε μου
αλεφα προς στιγμην αναθαρρησα μηπως υπαρχει κατι και για μενα να μην γαμιεμαι τσαμπα αλλα τζιφος ε;ελα ρε γιατρε αν εφερναν αποτελεσματα αυτα τα μηχανηματα απο την τηλεοραση ο εξυπνη σιτα θα ηταν τωρα σαν τον αναδιωτη δικε μου
κορμαρα ο πουστης ομωςπολυ φαρμακι ο νικολας κοουτς
αλεφα προς στιγμην αναθαρρησα μηπως υπαρχει κατι και για μενα να μην γαμιεμαι τσαμπα αλλα τζιφος ε;
ναικορμαρα ο πουστης ομως
εγω ειμαι κατα στην σκυλοτροφη,οσο για την ατακα με το gcb κλαιωπαρτε ρε σκυλοτροφη μην μασατε τπτ
καλητερα ενα χρονο φετες με ενα μουνι τρελο παρα μια ζωη να δουλευεις σαν gcb να μαζευεις τα μπαζα
παρε ρε γιατρε και με τρια αρχιδια αντρας θα εισαι παλιεχω μπει στον πειρασμο αλλα το μετανιωσα.Ασε μην μου βγει τριτο αρχιδι
φοβου τα ζουμακια και δη τα ενεσιμα.Προτιμω να ειμαι φιτ και αδυνατοςπαρε ρε γιατρε και με τρια αρχιδια αντρας θα εισαι παλι
αντρας εισαι ρε γιατρε μην μασαςφοβου τα ζουμακια και δη τα ενεσιμα.Προτιμω να ειμαι φιτ και αδυνατος
θελω να το κρατησω λειτουργικο το ματζαφλαρακι μου μπας και γκαστρωσω και καμμια και γινω πατεραςαντρας εισαι ρε γιατρε μην μασας
επιτελος εισακουσθημενCoach,σε άκουσε ο Πηλαδάκης,η Λάρισα θα παίζει στην ερασιτεχνική απο φέτος.....
πολλα κολλητιλικια με το ρεμο ειχε ενα διαστημα γιατρε ξερω τωραΓενικα ο Πηλαδακης γουστάρει τα αθλητικά κορμια, άλλωστε ηταν παντρεμενος με την Ντορετα Παπαδημητριου...λετε που και που να γουστάρει και κανα στραπονιασμα ο Πηλαδακης
μεχρι εκει να μεινει απο θεμα γυμναστικης, μην αρχισει να γινεται αντρας μετα...
Μπραβο σε οποιον την γαμαει παντως...