seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Μου είχε πει κάθε απόγευμα.Φοβερό σώμα η Ειρήνη
Ξέρουμε τι ημέρες δουλεύει??? η ειναι στανταρ κάθε απογευμα
Αν το διασταυρώσεις ενημέρωσέ μας.
Μου είχε πει κάθε απόγευμα.Φοβερό σώμα η Ειρήνη
Ξέρουμε τι ημέρες δουλεύει??? η ειναι στανταρ κάθε απογευμα
Καλά, μια μέρα απουσίας δεν λέει τίποτε, μπορεί να έχει περίοδο.Χθές απόγευμα δεν ηταν παντως... ηταν μια ξανθιά (τσέχα?) με μεγαλο κώλο
Στο 8 πάνω ηταν ενα ξανθό μανουλι ονόματι τζέσικα
Η αναζήτηση της πιο σέξυ κωλάρας συνεχίζεται
Α γεια σου! Δε στα 'λεγα;Σημερα ειναι απόγευμα και ολη την άλλη βδομάδα πρωινά
Τελευταία ενημέρωση: η Ειρήνη είναι πρωινη
Για τους fan της ειρήνης την βρήκα Σαββάτο 22/5 στην Ξανθίππης 2 (πρωινή). Από ότι μου είπε έκοψε οριστικά από Διδύμου 8 και ξάχνει για νέο στέκι.
Φίλε μου να'σαι καλά! Πήγα και δεν την βρήκα και η τσα^2 δεν μου είπε τίποτα!Για τους fan της ειρήνης την βρήκα Σαββάτο 22/5 στην Ξανθίππης 2 (πρωινή). Από ότι μου είπε έκοψε οριστικά από Διδύμου 8 και ξάχνει για νέο στέκι.
Μέρος / Βάρδια (/Ημερομηνία);Το μωρό επεστρεψε μαυρισμένο από τις διακοπες του. Το τίμησα και πάλι,
Όχι ρε γαμώτο! Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το μπουρδέλο!Μαλλον επέστρεψε διδύμου 8 κάτω (πρωί). Θα τσεκάρω το ΣΚ για σιγουριά. Από ότι μου έλεγε πριν τις γιορτές θα έφευγε από Ξανθίππης λόγω ωραρίου.
Πέρασα απόγευμα της προηγούμενης εβδομάδας αλλά δεν ήταν εκεί.Μαλλον επέστρεψε διδύμου 8 κάτω (πρωί). Θα τσεκάρω το ΣΚ για σιγουριά. Από ότι μου έλεγε πριν τις γιορτές θα έφευγε από Ξανθίππης λόγω ωραρίου.
Φρέσκια ενημέρωση.Τα 2 προηγούμενα ΣΚ ήταν πρωί.