You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ειρήνη, Φυλής 54β
- Μέλος που άνοιξε το νήμα seducer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 130
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Φυλής 134,οροφος, τσεκαρισμένο μέχρι χθές 15-11-2007 πρωινή βαρδια μεγαλε τρέξε!!! γιατί βλέπω τα να σου γίνονται βατράχια!!!
και παλι καλά
Τζίφος! Έφυγα στο καπάκι και έφτασα εκεί Παρασκευή 16:30.
Ανέβηκα σκαλιά στο Φ134 τρέχοντας και βλέπω να βγαίνει μια μελαχρινή με το όνομα Βανέσσα στο ίδιο ύψος περίπου με Ειρήνη.
Ρώτησα την τσατσά αν αυτή είναι η πρωινή και μου είπε ναι. Περί Ειρήνης δε, δήλωσε άγνοια αλλά μπορεί να μου έλεγε και .
Τσέκαρα και στο διπλανό ήταν μια άλλη ξανθιά. Δοκίμασα να πάω και στην απογευματινή βάρδια μετά από κανα δίωρο και ήταν μια άλλη πάλι μελαχρινή αλλά όχι η Ειρήνη. Τζίφος και στο διπλανό.
Οπότε ή η τύπισσα άλλαξε πάλι "σπίτι" ή απλά δεν δούλεψε Παρασκευή λόγω περιόδου/ρεπό κτλ.
Θα ξανατσεκάρω πάλι από Δευτέρα. Αν στο μεταξύ έχει κανείς κάτι νεώτερο ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ,
---
S
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
φιλε την πετυχα και εγω δυο φορες τις τελευταιες εβδομαδες τα πρωινα στο 134.μαλλον εκει θα ειναι πλεον...ισως να εχει περιοδο το κοριτσι τωρα.
ξαναδοκιμασε
ξαναδοκιμασε
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Πέρασα χθές Πέμπτη 22/11 κατά τις 15:00 και είδα ότι και τα τρία Φ134 (Α/Β/Γ) ήτανε κλειστά!φιλε την πετυχα και εγω δυο φορες τις τελευταιες εβδομαδες τα πρωινα στο 134.μαλλον εκει θα ειναι πλεον...ισως να εχει περιοδο το κοριτσι τωρα.
ξαναδοκιμασε
Τι έγινε ρε γαμώ την ατυχία μου;
Εντοπίστηκε πάλι χθες στο "Λιοσίων κ΄.... γωνία ".Πλησίον σταθμού Αττικής.Μεγάλε τρέξε γιατι θα σε μαλώσω !!! Πάντως το "μωρό" σου κυκλοφορεί και αμα είσαι καλός "αθλητής" κάπου θα την πετύχεις.Το πρόβλημα ειναι να βρούμε και την "Αννα" την Πολωνέζα (ξανθιά "πρωταθλήτρια" στο 30+,αρκετα πληθωρική,με ψηλα τακούνια, καλτσες κλπ.),τελευταίες εμφανίσεις το καλοκαιρι 2007 + -,Φυλής & Μ.Προδρομου.
Επισκέπτης
εδώ κυκλοφορεί το κορίτσι στην Αττική το βλέπω συχνά λόγο ότι έχω εδώ το γραφείο μου.Εντοπίστηκε πάλι χθες στο "Λιοσίων κ΄.... γωνία ".Πλησίον σταθμού Αττικής.Μεγάλε τρέξε γιατι θα σε μαλώσω !!! Πάντως το "μωρό" σου κυκλοφορεί και αμα είσαι καλός "αθλητής" κάπου θα την πετύχεις.Το πρόβλημα ειναι να βρούμε και την "Αννα" την Πολωνέζα (ξανθιά "πρωταθλήτρια" στο 30+,αρκετα πληθωρική,με ψηλα τακούνια, καλτσες κλπ.),τελευταίες εμφανίσεις το καλοκαιρι 2007 + -,Φυλής & Μ.Προδρομου.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Το πρόβλημα ειναι να βρούμε και την "Αννα" την Πολωνέζα (ξανθιά "πρωταθλήτρια" στο 30+,αρκετα πληθωρική,με ψηλα τακούνια, καλτσες κλπ.),τελευταίες εμφανίσεις το καλοκαιρι 2007 + -,Φυλής & Μ.Προδρομου.
η συγκεκριμενη εκανε τρομερο γαμησι και ακομα καλυτερη πιπα,και ηταν σταθερα καλη στις υπηρεσιες εδω και αρκετα χρονια(αρχικα στο διδιμου 8 πανω)...μονο αρνητικο το μεγαλο σαγονι της,απο φατσα δεν ηταν και η πιο ομορφη,αλλα στο γαμησι εδινε ρεστα.
δυστυχως οπως τα λες και εσυ εχει χαθει απο την πιατσα απο αρχες αυγουστου.
αν μαθω κατι θα ενημερωσω
Επισκέπτης
η Άννα πλέον δεν εργάζεται εδώ στην Αθήνα έχει πάει επαρχία τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα αυτό έγκυρα από μια φίλη της που εργάζεται σερβιτόρα σε καφετέρια στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα.η συγκεκριμενη εκανε τρομερο γαμησι και ακομα καλυτερη πιπα,και ηταν σταθερα καλη στις υπηρεσιες εδω και αρκετα χρονια(αρχικα στο διδιμου 8 πανω)...μονο αρνητικο το μεγαλο σαγονι της,απο φατσα δεν ηταν και η πιο ομορφη,αλλα στο γαμησι εδινε ρεστα.
δυστυχως οπως τα λες και εσυ εχει χαθει απο την πιατσα απο αρχες αυγουστου.
αν μαθω κατι θα ενημερωσω
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
η Άννα πλέον δεν εργάζεται εδώ στην Αθήνα έχει πάει επαρχία τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα αυτό έγκυρα από μια φίλη της που εργάζεται σερβιτόρα σε καφετέρια στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα.
μας γαμησες τωρα
αν ειναι οτι πηγε επαρχια για να δουλεψει να πεταχττουμε ρε παιδι μου...ολη η ελλαδα μια σταλια ειναι.
που επαρχια?
Επισκέπτης
κάπου Βοιωτία ορχομενό Τιθωρέα κάπου εκεί.μας γαμησες τωρα
αν ειναι οτι πηγε επαρχια για να δουλεψει να πεταχττουμε ρε παιδι μου...ολη η ελλαδα μια σταλια ειναι.
που επαρχια?
Επισκέπτης
και δουλεύει σε μαγαζί κάτι σαν κολώμπαρο όχι σε μπουρδέλο.κάπου Βοιωτία ορχομενό Τιθωρέα κάπου εκεί.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
κάπου Βοιωτία ορχομενό Τιθωρέα κάπου εκεί.
κοντα ειναι...ουτε 100 χλμ
κωλομπαρο μυριζει η δουλεια
Επισκέπτης
η φίλη της ξέρει ακριβώς αλλά δεν λέει το όνομα του μαγαζιού ίσως να μάθω από τον πρώην μπατζανάκη μου που είναι μπάτσος και κρατάει από αυτά τα μέρη.κοντα ειναι...ουτε 100 χλμ
κωλομπαρο μυριζει η δουλεια
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
η φίλη της ξέρει ακριβώς αλλά δεν λέει το όνομα του μαγαζιού ίσως να μάθω από τον πρώην μπατζανάκη μου που είναι μπάτσος και κρατάει από αυτά τα μέρη.
παντου δικτυωμενος
Επισκέπτης
να ξέρεις ένα πράγμα σε κάθε μαγαζί πίσω από την βιτρίνα υπάρχει και παραμάγαζο.παντου δικτυωμενος
Η "Αννα" σε κωλομπαρο στη Βοιωτία!!!Δεν το πιστευω.Τι να κάνει στο κολόμπαρο?να ξέρεις ένα πράγμα σε κάθε μαγαζί πίσω από την βιτρίνα υπάρχει και παραμάγαζο.
Μήπως ειναι σερβιτόρα σε κανα καφενειο?
Κύριοι ας σοβαρευτουμε!
Επισκέπτης
φίλε το κορίτσι αυτό που κάνει το κάνει για το χρήμα και στην Βοιωτία 1ον πέφτει αρκετό χρήμα και 2ον ξεφευγει λίγο από την Αθήνα και όταν έρθει θα είναι και ποιο ανανεωμένη.Η "Αννα" σε κωλομπαρο στη Βοιωτία!!!Δεν το πιστευω.Τι να κάνει στο κολόμπαρο?
Μήπως ειναι σερβιτόρα σε κανα καφενειο?
Κύριοι ας σοβαρευτουμε!
Καλά καταλάβαμε!φίλε το κορίτσι αυτό που κάνει το κάνει για το χρήμα και στην Βοιωτία 1ον πέφτει αρκετό χρήμα και 2ον ξεφευγει λίγο από την Αθήνα και όταν έρθει θα είναι και ποιο ανανεωμένη.
Η "Αννα" λοιπον που εχει δουλέψει στα μεγαλύτερα "κολλέγια" της Φυλής και εχει πάρει "το χρήμα"!!!! πήγε για δουλειά και αλλαγή περιβάλλοντος, με καπνούς απο τσιγάρα και ξενύχτια σε καποιο "νηπιαγωγείο" της Βοιωτίας ,εστω για καμιά ψιλοαρπαχτή !!!
Κατα την ταπεινή μου άποψη,αν ειναι Ελλάδα, οπωσδήποτε κατι αλλο παίζει,(πχ CG,studio,κλπ).
Τέλος,αν κάποιος φίλος εχει νέα, προσωπικά δε θα με χάλαγε ενα ποτάκι με την "Αννα" στη "Βοιωτία" η αλλού.
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ!Εντοπίστηκε πάλι χθες στο "Λιοσίων κ΄.... γωνία ".Πλησίον σταθμού Αττικής...
Μεγάλε σε ευχαριστώ! Μιλάμε ξεφόρτωσα πολλά κιλά σπέρμα στην τύπισσα.
Ώ τι ωραία που έκλεισε για μένα το 07 και τι ωραιότερα "μπαίνω" στο 08!
Επίσης ευχαριστώ και όσους συμμετείχαν με πληροφορίες στο thread εντοπίζοντας ή επιβεβαιόνοντας τον εντοπισμό (Ripper, gangstaXZ, arion).
Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω απ' όλα και καλά γαμήσια!
Σε εσένα εύχομαι επίσης να βρεις την Άννα το συντομότερο.
Χρόνια Καλά και Πολλά,
---
S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K