Νέα

Ειρήνη Δούκα (C-Real)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
50
Πόντοι
1
Ειχε ολο το πακετο, φωνη, εμφανιση, σκηνικη παρουσια, καλλιεργεια. Στο εξωτερικο θα ειχε κανει σπουδαια  καριερα.Εδω η καριερα της ηταν συντομη, οσο καθησε στους c-real και ειχε και ερωτικη σχεση με τον Δαμασκη. Μολις χωρισανε ουσιαστικα εξαφανιστηκε απο το προσκηνιο, οπως και οι c real εξαφανιστηκαν ουσιαστικα και παιζανε σε ωραια  εστιατορια για 50 θαμωνες που τρωγανε τη μακαροναδα τους η το φιλετο τους. ( τους εχω δει 2-3 φορες ετσι). Πιστευω ο λογος ειναι οτι ειναι χαμηλων τονων ανθρωπος, μορφωμενος  και καλη κοπελα με οικολογικες ευθαισθησιες κτλ , και οτι εκπροσωπει ενα ειδος ποπ-ροκ που στην Ελλαδα δεν πουλαει τιποτα. Αν ηταν κανενα ξεκωλι να τραβαει 100 σελφις την ημερα, η τραγουδαγε ραπ θα ηταν στην επικαιροτητα.

Καλα ότι δεν τα κατάφερε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν τόσο γαματη για τα ελληνικά δεδομένα.. Μπορεί απλά να ήταν χαζή

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ακριβως οταν σταματησε να την πηδαει ο Τακης διαλυθηκε το γκρουπ εξαφανιστηκε κι αυτη!

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Δυστυχώς, αυτή είναι η μοίρα των συγκροτημάτων, που οι συντελεστές έχουν σχέσεις μεταξύ τους. Έτσι είχαν διαλυθεί και οι ABBA... Η Ειρήνη είναι μία μελαχροινή... "θάνατος" !!! Αγαπημένο μου τραγούδι, το "Θέλω να ξέρεις".

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.976
Πόντοι
456
παρα πολυ ομορφη και μεγαλος Ερωτας παλια. καμια καινουρια εχεις φωτο ομως ρε μορτη? ετσι για να δουμε πως της συμπεριφερεται κι αυτης πλεον ο Χρονος...

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.497
Πόντοι
446
η πιο προσφατη ειναι αυτη..πριν 4 χρονια
107.jpg

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.989
Πόντοι
5.956
Πολύ γυναίκα.
ΕΙΡΗΝΗ ΔΟΥΚΑ.jpg

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.378
Πόντοι
3.786
Βεβαια εδω δεν τραγουδαει η Ειρηνη αλλα η πρωτη τραγουδιστρια του γκρουπ , που ηταν Αμερικανιδα αν δεν κανω λαθος

Ναι,αυτή είναι,όπως και στο Stop Killing Time που διασκεύασε ο Χρήστος Δάντης.Είναι τα δύο καλύτερα τραγούδια του συγκροτήματος και δεν ξέρω γιατί δεν είχανε συνεχίσει τη συνεργασία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom