theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εκτός από αρχαιολάτρης είσαι κ ψυχίατρος;
Πάρε και τα φάρμακά σου:
Εκτός από αρχαιολάτρης είσαι κ ψυχίατρος;
Μην μου πείς ότι και εσύ τον τραβάς τον σύρτη;
Αυτό είναι το λεγόμενο "κόλλημα" που λέμε, κάτι που χτυπάει κατακέφαλα τους κνίτες αλλά και παλαιοημερολογίτες, γαύρους, βάζελους και λοιπά φαιδρά δίποδα που ενδημούν εδώ στο Γιουνανιστάν.Ο φανατισμός βλάπτει ΓΕΝΙΚΑ λέμε. Κι εσύ σε ένα μπουρδελοσάιτ ποστάρεις αποκλειστικά σε ένα θρεντ που ο ίδιος έχεις ανοίξει και με την θέση του οποίου μόλις δήλωσα πως γενικά συμφωνώ.
Αυτό είναι το λεγόμενο "κόλλημα" που λέμε, κάτι που χτυπάει κατακέφαλα τους κνίτες αλλά και παλαιοημερολογίτες, γαύρους, βάζελους και λοιπά φαιδρά δίποδα που ενδημούν εδώ στο Γιουνανιστάν.
Για να απαντήσω όμως και στην βασική ερώτηση του νήματος, προσωπικά όντως θεωρώ πως ο Χριστιανισμός και ο Κομμουνισμός, όπως και όλες οι "θρησκείες" (με την ευρεία έννοια της απόλυτης αλήθειας) παρουσιάζουν πάρα πολλά κοινά.
Το ωραίο πάντως στην κουβέντα είναι πως και οι κομμουνιστές και οι χριστιανοί αισθάνονται θιγόμενοι από αυτήν την άποψη, προφανώς διότι ο καθένας απαξιώνει την άλλη κοσμοθεωρεία, ενώ αποθεώνει την προσφιλή του βέβαια...
Έχεις δίκαιο είναι πολλά τα "κωλόχαρτά" μου:
Από το συγκεκριμένο πορνογράφημα
μου άρεσε ο Λωτ
στη Γένεση
που ένα βράδι που ήταν λιώμα
γάμησε και γκάστρωσε και τις δύο κόρες του.
Πολύ καβλιάρης ...
Στα βασανιστήρια κ στην ισότητα των φύλων πάντως υπήρξαν τοπ οι αρχαίοι,αυτό με τον ταύρο που κλείνανε μέσα τον καταδικασμένο σε θάνατο κ τον ψήνανε εκπληκτικό,τύφλα να χουν τα γκουλάγκ του Στάλιν.
Από το συγκεκριμένο πορνογράφημα
μου άρεσε ο Λωτ
στη Γένεση
που ένα βράδι που ήταν λιώμα
γάμησε και γκάστρωσε και τις δύο κόρες του.
Πολύ καβλιάρης ...
lakis33
Aν επιτρέπεται,
χωρίς ίχνος πλάκας
τι ξέρεις για το ΚΚΕ ;;
Θα θέσω μερικά βασικά ερωτήματα:
Π.χ. 1)ξέρεις ποιοί το ίδρυσαν ;;;
2)Ποιανού κόμματος είναι μετεξέλιξη;;
3)Ποιές οι απόψεις του για τη Μακεδονία τη δεκαετία του 1920 ;;;
4)Πότε τέθηκε 1η φορά εκτός νόμου, από ποιόν και ΓΙΑΤΙ ;;;;
Το θέτω ως ευγενικό αίτημα:
Ανέπτυξε πλήρως τις απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα που έθεσες.
Εμείς οι Έλληνες απορρίπτουμε τον Χριστιανισμό διότι είναι μία θρησκεία για τους δούλους.
Υποστηρίζουμε:
Την ηθική ανωτερότητα της Ελληνικής ηθικής έναντι του Χριστιανισμού
Την ουδέποτε φθίνουσα πορεία του Εθνισμού
Την υπεροχή και ιεροσύνη των Εθνικών βωμών και ναών
Την αυθεντία των Εθνικών χρησμών
Την υπεροχή των Ελλήνων θεών έναντι του Ιησού.
Λοιπόν σε κατάλαβα τώρα: Κλασσικός Ελληνάρας που ότι τον ενοχλεί το προσπερνά, ρε μαλάκα άμα δεν υπήρχε η τιμωρία οι εγκληματίες θα ήταν υπερπολλαπλάσιοι, αλλά τουλάχιστον στα χειρότερα βασανιστήρια οι Χριστιανοί έδειχναν έλεος και σε ξέκαναν για ανακούφιση. Το πιο αργό διοιρκούσε 3 μέρες το πολύ.
για ότι Δεν μορείς να μιλήσεις είναι αυτό που σε ενοχλεί , έχω παραδεχτεί πως ισχύουν π΄ραγματα που δεν μου αρέσει το γεγονός ότι ισχύουν, το ξέρεις αυτό. Για αυτό λοιπόν πάρε το "κωλόχαρτα"(πτυχία) σου και γράφε τις μπούρδες σου στο μπλογκ της ερμιόνης ΑΦΑΙΑ και σπείρε διχασμό δίχως ΄σκοπό σε καιρούς που πρέπει να βάλουμε μυαλό και να κάνουμε την χώρα τούτη την μη παραγωγική , παραγωγική μήπως και φύγουν κάποτε οι γερμανοί και οι τροϊκανοί από εδώ. Αλλά εσύ θα κράζεις για καταπάτηση των δικαιωμάτων σου όπως και άλλες βλακώδεις ομάδες(π.χ. αναρχικοί) σπέρνωντας περαιτέρω διχόνοια μόνο που μαζί με τους υπόλοιοπους επιτρέπεται να μιλάς και εσύ και ο αναρχικός όσο και ο κάθε άλλος δεν μποείς να μιλάς για καταπατήσεις, αν και μάλλον για την εθνική σωτηρία θα έπρεπε να κλέισουμε τα στόματα και να πιάσουμε τα εργαλεία και να παράγουμε, αλλά που έτσι όπως καταντήσαμε τον ίδιο μας τον λαό δεν θέλει και πολλά άλλα. Για αυτό άγησε την ηληθιότητα που σε ΄δερνει και είτε βούλοσ' το είτε κάνει όλους εμάς τους μαλάκες να ενωθούμε . εγώ είμαι ικανός μόνο για να το κλείσω και αυτό θα κάνω.
Για να απαντήσω όμως και στην βασική ερώτηση του νήματος, προσωπικά όντως θεωρώ πως ο Χριστιανισμός και ο Κομμουνισμός, όπως και όλες οι "θρησκείες" (με την ευρεία έννοια της απόλυτης αλήθειας) παρουσιάζουν πάρα πολλά κοινά.
Το ωραίο πάντως στην κουβέντα είναι πως και οι κομμουνιστές και οι χριστιανοί αισθάνονται θιγόμενοι από αυτήν την άποψη, προφανώς διότι ο καθένας απαξιώνει την άλλη κοσμοθεωρεία, ενώ αποθεώνει την προσφιλή του βέβαια...
Κοιτάζοντας τους μόνο χρόνο χάνεις, η δυνμή τους είναι μηδαμηνή πλέον όσο πιο πολύ τοις κοιτάς τόσο πιο δυνατοί γίνονται, αποδέχεσαι την κατάσταση και προχωράς και τους ανέχεσαι όσο θα υπάρχουν.
Δεν τον "τραβάω" ρε παίχτη και αν τον "τραβούσα" θα το παραδεχόμουν, αλλά δεν με ενοχλούν όσοι τον "τραβάνε".
Ξαναδιάβασε την τελευταία σειρά του ποστ μου που παθέθεσες.
Ο φανατισμός βλάπτει ΓΕΝΙΚΑ λέμε. Κι εσύ σε ένα μπουρδελοσάιτ ποστάρεις αποκλειστικά σε ένα θρεντ που ο ίδιος έχεις ανοίξει και με την θέση του οποίου μόλις δήλωσα πως γενικά συμφωνώ.
Αλλά η εμμονή με ΜΟΝΟΝ μία ιδέα γίνεται τελικά κουραστική (το λιγώτερο...)
εγώ ως μαρξιστής και κομμουνιστής "θίγομαι" από την παραπάνω ταύτιση που φυσικά γίνεται από φανατικους αντικομμουνιστες, για τον απλό λόγο πως δεν διεκδικώ την απόλυτη αλήθεια...
Προφανώς για εσένα ως παιδί του παιδομαζώματος όσοι δεν γουστάρουν τον Κομμουνισμό είναι "φανατικοί αντικομμουνιστες".
και χωρίς αμφιβολία .....φασίστες!
Όσο για τα "δεν διεκδικώ την απόλυτη αλήθεια", αυτά σε αφελή φοιτητούδια.
όχι.
όσοι δεν γουστάρουν τον κομμουνισμό δεν είναι απαραιτήτως φανατικοί.
φανατικοί είναι τα ψώνια σαν κι εσένα...
πάλι άνοιξες το λεξικό που διάβαζε ο μπαμπάς σου στην Τασκένδη;