theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με τον χριστιανισμό δεν έχω ασχοληθεί κ πολύ,δεν ξέρω μπορεί να έχεις δίκιο....
Το διάβασμα είναι και αυτό μία λύση!
Με τον χριστιανισμό δεν έχω ασχοληθεί κ πολύ,δεν ξέρω μπορεί να έχεις δίκιο....
Γιατί να διαβάσω για κάτι ανούσιο;;;Το διάβασμα είναι και αυτό μία λύση!
Γιατί να διαβάσω για κάτι ανούσιο;;;
Μα είναι προφανές ότι δεν είναι αντιγραφή του χριστιανισμού ο κομμουνισμός(όσο κ να μην κατέχεις το θέμα χριστιανική θρησκεία φαίνεται).Δεν μπορεις λοιπόν να συμφωνείς ή να διαφωνείς με κάτι που αγνοείς.
Γιατί να διαβάσω για κάτι ανούσιο;;;
Εεε όσο να πεις,σου μαθαίνει έναν τρόπο ζωής κ ήθος,το μισό να είχαν αυτοί που εξουσιάζουν θα ήταν αλλιώς σήμερα τα πράγματα.Ενώ το διάβασμα για πολιτικές θεωρίες που στοχεύουν
στην ... κατάργηση της ... ιδιοκτησίας (!) έχει νόημα ...
τα έργα του Μαρξ και άλλων θεωρητικών κατεξοχήν αναλύουν τον καπιταλισμό.Ενώ το διάβασμα για πολιτικές θεωρίες που στοχεύουν
στην ... κατάργηση της ... ιδιοκτησίας (!) έχει νόημα ...
τα έργα του Μαρξ και άλλων θεωρητικών κατεξοχήν αναλύουν τον καπιταλισμό.
μη μένεις μόνο στο Μανιφέστο που είναι πολιτική διακήρυξη...
πως χριστιανοΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ της Μερκελ;
ε τώρα ανακαλύψαμε και τους χριστιανοΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΑΛΙΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τα έργα του Μαρξ και άλλων θεωρητικών κατεξοχήν αναλύουν τον καπιταλισμό.
μη μένεις μόνο στο Μανιφέστο που είναι πολιτική διακήρυξη...
Υπάρχει και ο Προυντόν, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι για να σχηματίσεις μια σφαιρική άποψη καλό θα είναι να έχεις διαβάσει και Βέμπερ.
Το επόμενο που θα διαβάσω,αλήθεια.Το Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ ;;;
Το Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ ;;;
Διόρθωση: 27 αριστερά κόμμα,27 κ οι ιδεολογίες.Δεν ξερω αν ο κομμουνισμος ειναι αντιγραφη του χριστιανισμου, ουτε με ενδιαφερει αυτο καν !!!!
Αυτο ομως που ξερω σιγουρα, ειναι οτι οι καιροι απαιτουν στροφη στην πολιτικη ζωη της χωρας και η μοναδικη επιλογη περαν των γνωστων, ειναι ο κομμουνισμος......
Το ερωτημα που γεννιεται ομως ευλογα σε ολους μας φανταζομαι, ειναι ποιο κομμουνιστικο αριστερο κομμα να στηριξει κανεις, οπως εχει γινει με15διαφορετικες ιδεολογιες ?
Το επόμενο που θα διαβάσω,αλήθεια.
Α όχι,κάποια πράγματα τα θέλω στην βιβλιοθήκη μου δίπλα στην φωτογραφία του Στάλιν,άλλωστε δεν είναι κ πολύ ακριβό απ'όσο έχω δει.
Aναλύουν τον καπιταλισμό
αλλά η λύση που αντιπροτεινουν είναι η Σοβιετία
που πλένεις τις καπότες
και τις απλώνεις να στεγνώσουν να τις χρησιμοποιήσεις πάλι.
Και τα καταστήματα της Βουδαπέστης
που έμπαινες σε ένα μέγαρο κατάστημα 20.000τμ
και είχε ένα σχεδιο ανδρικά παπούτσια και ένα γυναικεία ...
Α όχι,κάποια πράγματα τα θέλω στην βιβλιοθήκη μου δίπλα στην φωτογραφία του Στάλιν,άλλωστε δεν είναι κ πολύ ακριβό απ'όσο έχω δει.
Αυτο ομως που ξερω σιγουρα, ειναι οτι οι καιροι απαιτουν στροφη στην πολιτικη ζωη της χωρας και η μοναδικη επιλογη περαν των γνωστων, ειναι ο κομμουνισμος......