Νέα

Είναι νόμιμο τα κανάλια να δείχνουν κάθε μέρα, όλη μέρα δηλώσεις πολιτικών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν είμαστε υποχρεωμένοι σαν πολίτες να τρώμε στη μάπα κάθε μέρα, όλη μέρα για δεκαετίες τώρα το τί είπε ο τάδε μαλάκας, τι απάντησε ο δείνα ρουφιάνος, τι δήλωσε το απέναντι βοθρολαμογιοβρωμόσκυλο του κερατά, κλπ, κλπ
Το ότι δεν είναι ηθικό δεν τίθεται θέμα, αφού όλος ο κόσμος είναι έτοιμος να τους σκοτώσει και επιπλέον όλοι ξέρουμε το βρώμικο ρόλο των καναλιών.
Μήπως όμως εκτός από ανήθικο είναι και παράνομο;
Σύμφωνα με το Σύνταγμα δε θάπρεπε να χουμε όλοι ίσο χρόνο τηλεοπτικό;
πχ εμένα σήμερα μ ενδιαφέρει στις 20.01 στο MEGA να ακούσω την άποψη του Παναγιώτη Δημητρακέλη, υπάλληλο λαικής από τα Κάτω Πατήσια περί χρεωκοπίας της χώρας και όχι τι (ξαναματακαιξαναματα)δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν είμαστε υποχρεωμένοι σαν πολίτες να τρώμε στη μάπα κάθε μέρα, όλη μέρα για δεκαετίες τώρα το τί είπε ο τάδε μαλάκας, τι απάντησε ο δείνα ρουφιάνος, τι δήλωσε το απέναντι βοθρολαμογιοβρωμόσκυλο του κερατά, κλπ, κλπ
Το ότι δεν είναι ηθικό δεν τίθεται θέμα, αφού όλος ο κόσμος είναι έτοιμος να τους σκοτώσει και επιπλέον όλοι ξέρουμε το βρώμικο ρόλο των καναλιών.
πχ εμένα σήμερα μ ενδιαφέρει στις 20.01 στο MEGA να ακούσω την άποψη του Παναγιώτη Δημητρακέλη, υπάλληλο λαικής από τα Κάτω Πατήσια περί χρεωκοπίας της χώρας και όχι τι (ξαναματακαιξαναματα)δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τηλεκοντρόλ δεν έχει η τηλεόραση σου ????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τι να μου κάνει; απ τη δήλωση του Αλογοσκούφη να πάω στη δήλωση του Παπαντωνίου;
Μπορεις να μαγνητοσκοπεις με την καμερα σου δηλωσεις παραγωγων απο τις λαικες και να τις βαζεις να παιζουν στο βιντεο.

Επισκέπτης
δλδ μια ερώτηση:
εσάς σας αρέσει;

Επισκέπτης
πάνω έχει ένα κόκκινο κουμπί.. είναι το Off

έχω καλύτερη λύση:
enter στο τηλεχειρηστήριο της ρουκέτας που σημαδεύει κάποια ιδιαίτερα σημεία της Παιανίας, της Κάντζας, της Αγ. Παρασκευής, του Αμαρουσίου, του Περιστερίου, κλπ...

Επισκέπτης
το αστείο είναι ότι σας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δε βλέπετε το πασιφανές...

μάλλον αν θέσω το ερώτημα:
"είναι νόμιμο και ηθικό το πετρέλαιο του πλανήτη να το εκμεταλλεύονται κάποια συγκεκριμένα άτομα;"
τότε θα είμαι τρελλός ε;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ειναι νομιμο και ηθικο να βγαινει και να κλαψουριζει ο καθενας ;

Stories

Νέο!