Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
πουτάνα
δεν ήμουνα εγώ για εροπλάνα
δεν ήμουνα εγώ για εροπλάνα
Οποιος βλεπει ρομαντικα τις ιεροδουλες, θα σκασει μια περιουσια σε αυτες και στο τελος θα μεινει μονος με τις αναμνησεις.Ο Σπιρτουλης ειναι ενα παιδι που βλεπει πολυ ρομαντικα τα πραγματα σε ολους τους χωρους.
Δυστυχως ομως το Pretty woman και το Καλως ηλθε το δολλαριο ειναι εργα του κινηματογραφου.
Ο Σπιρτουλης ειναι ενα παιδι που βλεπει πολυ ρομαντικα τα πραγματα σε ολους τους χωρους.
Δυστυχως ομως το Pretty woman και το Καλως ηλθε το δολλαριο ειναι εργα του κινηματογραφου.
Καλημέρα.
Το ξέρω ότι προσποιούνται,απλά το έγραψα για κάποιες κοπέλες που θέλω συχνά να επισκέπτομαι,για στανταράκια.
Ξεκόλλησε, δεν είναι στοίχημα. Εδώ και χρόνια σπάνια να έχω πάει στην ίδια. Άλλο η Φούλαμ κι άλλο η Κούλα.για στανταράκια.
Σωστός μέχρι κεραίας!Σίγουρα μπορεί να συμβεί.Εγώ την έχω πατήσει και με Ρωσσίδες και με Ασιάτισσες.Αλλά πάντα ήξερα ότι αυτές κάποτε θα κόψουν.Έτσι άλλωστε είναι αυτή η δουλειά , εμείς είμαστε πελάτες και προς τιμήν τους μας φέρονται εξαιρετικά,αλλά πρέπει να έχουν μια αποστασιοποίηση από τους πελάτες , δεν έχουν την πολυτέλεια να δεθούν συναισθηματικά με κάποιον πελάτη.Θα καταρρεύσουν.Πρέπει να σε βλέπουν σαν αντικείμενο για την δική τους ψυχική υγεία.Έτσι το παίρνεις απόφαση .Ότι έφαγες έφαγες , κρατάς τα καλά γαμήσια και πας για άλλα. Φυσικά υπάρχει κίνδυνος να εξαρτηθείς,είναι κάτι σαν ναρκωτικό , αλλά πρέπει να το αποφύγεις γιατί αν γίνει καπνός η κοπέλα τότε θα έχεις πρόβλημα.Εδώ όπως έχω πει και σε άλλα θέματα παίζει ότι πρέπει να έχεις μια κανονική φίλη γιατί οι πουτάνες δεν θα σε βοηθήσουν στην ζωή σου γενικά και δεν μπορεί να εξαρτιέσαι από αυτές.
Σίγουρα μπορεί να συμβεί.Εγώ την έχω πατήσει και με Ρωσσίδες και με Ασιάτισσες.Αλλά πάντα ήξερα ότι αυτές κάποτε θα κόψουν.Έτσι άλλωστε είναι αυτή η δουλειά , εμείς είμαστε πελάτες και προς τιμήν τους μας φέρονται εξαιρετικά,αλλά πρέπει να έχουν μια αποστασιοποίηση από τους πελάτες , δεν έχουν την πολυτέλεια να δεθούν συναισθηματικά με κάποιον πελάτη.Θα καταρρεύσουν.Πρέπει να σε βλέπουν σαν αντικείμενο για την δική τους ψυχική υγεία.Έτσι το παίρνεις απόφαση .Ότι έφαγες έφαγες , κρατάς τα καλά γαμήσια και πας για άλλα. Φυσικά υπάρχει κίνδυνος να εξαρτηθείς,είναι κάτι σαν ναρκωτικό , αλλά πρέπει να το αποφύγεις γιατί αν γίνει καπνός η κοπέλα τότε θα έχεις πρόβλημα.Εδώ όπως έχω πει και σε άλλα θέματα παίζει ότι πρέπει να έχεις μια κανονική φίλη γιατί οι πουτάνες δεν θα σε βοηθήσουν στην ζωή σου γενικά και δεν μπορεί να εξαρτιέσαι από αυτές.
ισχυει τυπε , ημουν λιγο πριν τα σοκολατακια ή το ακα με μια. Ευτυχως χτυπησε ο κορονας.
Οι περισσότεροι έχουμε τσιμπηθεί κατά καιρούς με κάποιες.
Συνήθως μας βγάζουν οι ίδιες από τη δύσκολη θέση εξαφανιζόμενες.
Δείτε τα νήματα των αναζητήσεων είναι γεμάτα.
Κάποιους μας σώζει και η απόσταση.
Παιδιά μια χαρά μιλφ που δούλευε παλιά σε στουντιο τη θυμάστε?
φίλε μην ασχοληθείς με το γράψιμο...ΠΟΤΕ
Είναι κάποιες ιερόδουλες ρε φίλε,
που όταν κοιτάς τα αστέρια στον ουρανό,
σου έρχονται στο μυαλό..
Κάποιες με ένα γλυκό βλέμμα στα μάτια,
σε μαγεύουν,
μα όταν φεύγεις από τον οίκο τις σκέφτεσαι
λες και δε θα τις ξαναδείς..
Και όμως ρε φίλε,αυτός ο κορονοϊός
είναι μια μάστιγα..
Όχι απλά μια πανδημία..
Μια πανδημία,που σου στερεί..
έναν ξεχωριστό έρωτα,με γλυκιές κοπέλες..
Κοπέλες που όταν μπαίνουν στο δωμάτιο,
και το σκοτάδι γίνεται φως
σε μια στιγμή..
Ολόγυμνη,
όπως τη γέννησε η μάνα της..
Της δίνεις μια αγκαλιά,
με δύναμη και πόθο,
και ομορφαίνει ο κόσμος της..
Μα θα τη δεις ξανά,
μετά το πέρας της πανδημίας,
χαμογελαστή να σε περιμένει,
να αγαλλιάσεις πάνω στο γυμνό,
βελουδένιο της κορμί..
σύνελθε φίλεΤο ξέρω..
Για αυτό αλλάζω κατά καιρούς στανταράκια.
Τις βλέπω <<συναισθηματικά>>,όχι συναισθηματικά..
Ψάχνω κάποιες που μου θυμίζουν άλλες..
Μόνο αυτό το ποίημα αν το δει ο Μητσοτάκης θα άρει τα μέτρα ευθής αμέσως, φοβούμενος για την ψυχική υγείατων πολιτών.
του σπιρτουλη
Χλωμό το βλέπω ο Κούλης να είναι μέλος,ή επισκέπτης του bouΜόνο αυτό το ποίημα αν το δει ο Μητσοτάκης θα άρει τα μέτρα ευθής αμέσως, φοβούμενος για την ψυχική υγεία των πολιτών.