Νέα

Είναι η μπουρδελότσαρκα hobby;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είσαι ένας γνησιος καυλιάρης ρε φίλος!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φυσικα και ειναι hobby και μαλιστα ειναι και κολλημα τρελο... :rockon:
γουσταρω πολυ οταν εχω χρονο να κανω τσαρκα σε ολα σχεδον τα μπουρδελα και τα στουντιο
με την μηχανη μου παιρνει περιπου 2 με 3 ωρες να τα γυρισω ολα!!!
ακομα και αν δεν γαμησω νιωθω ικανοποιημενος που ειδα και ενημερωθηκα για το τι παιζει στην αγορα
αλλα και αυτη η αισθηση της αναμονης της κοπελας μεσα στο σαλονι, ειτε μονος ειτε παρεα με αγνωστους συναγωνιστες γαμαει...και οταν ακους τα βηματα και καταλαβαινεις οτι ερχεται η κοπελα στο σαλονι... :dancing: αχ τοτε εισαι μεσα στην καυλα να δεις τι θα βγει...
οκ τις περισσοτερες φορες απογοητευεσαι απο το θεαμα αλλα αυτη η αναζητηση ειναι ολα τα λεφτα! :s&m_2:
δεν το συζητω βεβαια για τις περιπτωσεις που εισαι τσαρκα σχετικα αδιαφορος, με ψυχολογια οτι οκ απλα θα κανεις την βολτα σου, και πετυχαινεις τεμαχιο καινουργιο ή παλιο και χαμενο για καιρο...πωπωπω αυτη η αισθηση της εκπληξης που νιωθω εκεινη τη στιγμη  :lheel:
ειμαι αρρωστος...? :think: :idiot:

Αρρωστος?

Εσυ αγορι μου σφιζεις ο υγεια.

Μεγαλη απολαυση η μπουρδελοστουντιοτσαρκα.....

Ειτε μονος ειτε με παρεα.

Ο μονος λογος που δεν παω συχνοτερα ειναι γιατι δεν εχω...λεφτα.

Γιατι για να πω την αμαρτια μου, δεν μπορω να βγω τσαρκα και να μην καταθεσω.

Παρασυρομαι...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Είναι το καλύτερο χόμπυ δεν το συζητώ καθόλου.
Εγώ κάνω τα εξής:
α) Πηγαίνω στουντιότσαρκα, η οποία κατά μέσο όρο διαρκεί 2 ώρες.
β) Μετά το γαμήσι, σκέφτομαι στο τρόλεϋ το τι θα γράψω στην κριτική και γελάω σαν ηλήθιος μπροστά στον κόσμο.
γ)Κανονίζω βόλτα με την παρέα μου και τους διηγούμαι με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και με θεατρινισμούς την προαναφερόμενη στουντιότσαρκα (+ αστείες ερωτικές ιστορίες της εκάστοτε περιόδου).
δ) Τους στέλνω την κριτική με e-mail και τους ρωτάω αν τους άρεσε.
Αχα κακό ε;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο καθένας σ'αυτη τη ζωη εχει τα χομπυ του, αλλος κανει ορειβασια αλλος παιζει μουσικη κλπ.
Εγω γενικα στον ελευθερο χρόνο μου κανω μπουρδελοτσαρκες, μπορω να πω οτι ειναι ενα χομπυ που εχω και η βολτα στα μπουρδελα με ευχαριστει και με χαλαρωνει ανεξαρτητα αν βρω κατι καλο να γαμησω.
Οταν ανεβαινω τα σκαλοπατια στον ηλεκτρικο στη βικτωρια και κατηφοριζω προς φυλης η αισθηση που εχω ειναι κορυφαια
και αφηνω πισω τα προβληματα της δουλειας.
Το βλεπετε κι εσεις ετσι σαν ενα χομπυ ?
απτα καλυτερα χομπυ τυπε
δεν ειναι απαραιτητο να γαμησεις,το κανεις για το σπορ :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τυφλα να εχει ο διαδρομος στο γυμναστηριο. :rockon:

Μια καλη μπουρδελοτσαρκα κανει καλο και στο κυκλοφορικο.  :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τυφλα να εχει ο διαδρομος στο γυμναστηριο. :rockon:

Μια καλη μπουρδελοτσαρκα κανει καλο και στο κυκλοφορικο.  :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ εχεις κανει το γυρω της γης ,ισοδυναμα ,σε μπουρδελοτσαρκα !
(40 χιλ. χλμ =20 χρονια χ 365 ημ. χ 5,47 χιλιομετρα την ημερα )

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το παναρχαιο χομπυ ολων των εποχων                                         

Η ΜΑΛΑΚΕΙΑ    :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φυσικα και ειναι hobby και μαλιστα ειναι και κολλημα τρελο... :rockon:
γουσταρω πολυ οταν εχω χρονο να κανω τσαρκα σε ολα σχεδον τα μπουρδελα και τα στουντιο
με την μηχανη μου παιρνει περιπου 2 με 3 ωρες να τα γυρισω ολα!!!
ακομα και αν δεν γαμησω νιωθω ικανοποιημενος που ειδα και ενημερωθηκα για το τι παιζει στην αγορα
αλλα και αυτη η αισθηση της αναμονης της κοπελας μεσα στο σαλονι, ειτε μονος ειτε παρεα με αγνωστους συναγωνιστες γαμαει...και οταν ακους τα βηματα και καταλαβαινεις οτι ερχεται η κοπελα στο σαλονι... :dancing: αχ τοτε εισαι μεσα στην καυλα να δεις τι θα βγει...
οκ τις περισσοτερες φορες απογοητευεσαι απο το θεαμα αλλα αυτη η αναζητηση ειναι ολα τα λεφτα! :s&m_2:
δεν το συζητω βεβαια για τις περιπτωσεις που εισαι τσαρκα σχετικα αδιαφορος, με ψυχολογια οτι οκ απλα θα κανεις την βολτα σου, και πετυχαινεις τεμαχιο καινουργιο ή παλιο και χαμενο για καιρο...πωπωπω αυτη η αισθηση της εκπληξης που νιωθω εκεινη τη στιγμη  :lheel:
ειμαι αρρωστος...? :think: :idiot:

Φιλε εισαι κατω των 16 ?

diog222992

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
3
Πόντοι
10
Νομίζω οτι είναι χόμπι. Γιατί τι είναι το χόμπυ:Μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που σου δίνει χάρα και σου τρώει λεφτά...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ο καθένας σ'αυτη τη ζωη εχει τα χομπυ του, αλλος κανει ορειβασια αλλος παιζει μουσικη κλπ.
Εγω γενικα στον ελευθερο χρόνο μου κανω μπουρδελοτσαρκες, μπορω να πω οτι ειναι ενα χομπυ που εχω και η βολτα στα μπουρδελα με ευχαριστει και με χαλαρωνει ανεξαρτητα αν βρω κατι καλο να γαμησω.
Οταν ανεβαινω τα σκαλοπατια στον ηλεκτρικο στη βικτωρια και κατηφοριζω προς φυλης η αισθηση που εχω ειναι κορυφαια
και αφηνω πισω τα προβληματα της δουλειας.
Το βλεπετε κι εσεις ετσι σαν ενα χομπυ ?

η επισκεψη σε πουτανες - ολων των φασματων τιμων - ειναι συνηθεια/εθισμος. Ενιοτε και αναγκη.

Χομπυ ειναι το κυνηγι του αιδιου χωρις να πληρωσεις. Ολο το πακετο. απο το φλερτ μεχρι την διεισδυση. εμπεριεχει  εναλλαγη συναισθηματων, δεξιωτητες και τελικα επιβραβευση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom