Επισκέπτης
Είσαι ένας γνησιος καυλιάρης ρε φίλος!!
Φυσικα και ειναι hobby και μαλιστα ειναι και κολλημα τρελο...
γουσταρω πολυ οταν εχω χρονο να κανω τσαρκα σε ολα σχεδον τα μπουρδελα και τα στουντιο
με την μηχανη μου παιρνει περιπου 2 με 3 ωρες να τα γυρισω ολα!!!
ακομα και αν δεν γαμησω νιωθω ικανοποιημενος που ειδα και ενημερωθηκα για το τι παιζει στην αγορα
αλλα και αυτη η αισθηση της αναμονης της κοπελας μεσα στο σαλονι, ειτε μονος ειτε παρεα με αγνωστους συναγωνιστες γαμαει...και οταν ακους τα βηματα και καταλαβαινεις οτι ερχεται η κοπελα στο σαλονι... αχ τοτε εισαι μεσα στην καυλα να δεις τι θα βγει...
οκ τις περισσοτερες φορες απογοητευεσαι απο το θεαμα αλλα αυτη η αναζητηση ειναι ολα τα λεφτα!
δεν το συζητω βεβαια για τις περιπτωσεις που εισαι τσαρκα σχετικα αδιαφορος, με ψυχολογια οτι οκ απλα θα κανεις την βολτα σου, και πετυχαινεις τεμαχιο καινουργιο ή παλιο και χαμενο για καιρο...πωπωπω αυτη η αισθηση της εκπληξης που νιωθω εκεινη τη στιγμη
ειμαι αρρωστος...?
απτα καλυτερα χομπυ τυπεΟ καθένας σ'αυτη τη ζωη εχει τα χομπυ του, αλλος κανει ορειβασια αλλος παιζει μουσικη κλπ.
Εγω γενικα στον ελευθερο χρόνο μου κανω μπουρδελοτσαρκες, μπορω να πω οτι ειναι ενα χομπυ που εχω και η βολτα στα μπουρδελα με ευχαριστει και με χαλαρωνει ανεξαρτητα αν βρω κατι καλο να γαμησω.
Οταν ανεβαινω τα σκαλοπατια στον ηλεκτρικο στη βικτωρια και κατηφοριζω προς φυλης η αισθηση που εχω ειναι κορυφαια
και αφηνω πισω τα προβληματα της δουλειας.
Το βλεπετε κι εσεις ετσι σαν ενα χομπυ ?
ετσι διατηρουμε φιτ τοσα χρονια τυπεΤυφλα να εχει ο διαδρομος στο γυμναστηριο.
Μια καλη μπουρδελοτσαρκα κανει καλο και στο κυκλοφορικο.
ετσι διατηρουμε φιτ τοσα χρονια τυπε
εσυ εχεις κανει το γυρω της γης ,ισοδυναμα ,σε μπουρδελοτσαρκα !Τυφλα να εχει ο διαδρομος στο γυμναστηριο.
Μια καλη μπουρδελοτσαρκα κανει καλο και στο κυκλοφορικο.
τυπε πανεφιτνες και μερεντα δεν πανε μαζι τυπε μου...
Φυσικα και ειναι hobby και μαλιστα ειναι και κολλημα τρελο...
γουσταρω πολυ οταν εχω χρονο να κανω τσαρκα σε ολα σχεδον τα μπουρδελα και τα στουντιο
με την μηχανη μου παιρνει περιπου 2 με 3 ωρες να τα γυρισω ολα!!!
ακομα και αν δεν γαμησω νιωθω ικανοποιημενος που ειδα και ενημερωθηκα για το τι παιζει στην αγορα
αλλα και αυτη η αισθηση της αναμονης της κοπελας μεσα στο σαλονι, ειτε μονος ειτε παρεα με αγνωστους συναγωνιστες γαμαει...και οταν ακους τα βηματα και καταλαβαινεις οτι ερχεται η κοπελα στο σαλονι... αχ τοτε εισαι μεσα στην καυλα να δεις τι θα βγει...
οκ τις περισσοτερες φορες απογοητευεσαι απο το θεαμα αλλα αυτη η αναζητηση ειναι ολα τα λεφτα!
δεν το συζητω βεβαια για τις περιπτωσεις που εισαι τσαρκα σχετικα αδιαφορος, με ψυχολογια οτι οκ απλα θα κανεις την βολτα σου, και πετυχαινεις τεμαχιο καινουργιο ή παλιο και χαμενο για καιρο...πωπωπω αυτη η αισθηση της εκπληξης που νιωθω εκεινη τη στιγμη
ειμαι αρρωστος...?
Θα χε φάει μπανΦιλε εισαι κατω των 16 ?
φιλε μου ειμαι 31Φιλε εισαι κατω των 16 ?
Νομίζω οτι είναι χόμπι. Γιατί τι είναι το χόμπυ:Μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που σου δίνει χάρα και σου τρώει λεφτά...
Ο καθένας σ'αυτη τη ζωη εχει τα χομπυ του, αλλος κανει ορειβασια αλλος παιζει μουσικη κλπ.
Εγω γενικα στον ελευθερο χρόνο μου κανω μπουρδελοτσαρκες, μπορω να πω οτι ειναι ενα χομπυ που εχω και η βολτα στα μπουρδελα με ευχαριστει και με χαλαρωνει ανεξαρτητα αν βρω κατι καλο να γαμησω.
Οταν ανεβαινω τα σκαλοπατια στον ηλεκτρικο στη βικτωρια και κατηφοριζω προς φυλης η αισθηση που εχω ειναι κορυφαια
και αφηνω πισω τα προβληματα της δουλειας.
Το βλεπετε κι εσεις ετσι σαν ενα χομπυ ?