Λέγοντας κωλόμπαρα πιστεύω ότι εννοούμε τα μαγαζιά με κονσομασιόν χωρίς στριπτίζ κατά βάση. Κάνοντας παρέα με παντρεμένους, είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ ορισμένα από αυτά, κυρίως κατά το παρελθόν, διότι τώρα τα έχω κόψει εντελώς. Το θέμα είναι να ξέρει κανείς για ποιο λόγο πάει σε ένα κωλόμπαρο. Εάν πάει κάποιος με την αίσθηση ότι έχω 50 ευρώ π.χ. να χαλάσω απόψε και πάω εκεί για να κάνω την πλάκα μου, έχει καλώς. Εάν πάει κάποιος με γεμάτο το πορτοφόλι για να πηδήξει, μάλλον θα του πηδήξουν το πορτοφόλι και θα φύγει......
Μην ξεχνάμε ότι εκεί μέσα είναι γυναίκες, και γυναίκες επαγγελματίες, που η δουλειά τους είναι να καταναλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα και ακριβότερα ποτά, γιατί έτσι θα βγάλουν περισσότερα χρήματα. Επομένως, μπαίνοντας μέσα, το πρώτο που πρέπει να σκεφτεί κάποιος είναι ότι σε βλέπουν πρωτίστως ως πορτοφόλι και δευτερευόντως ως άντρα. Οι εργαζόμενες εκεί μέσα πουλάνε συνήθως παραμύθι, ότι υπάρχει περίπτωση στο εγγύς μέλλον να πηδήξεις και εσύ, και το αφήνουν να αιωρείται ως υπονοούμενο ούτως ώστε να πηγαίνεις τακτικά στο μαγαζί και να αδειάζεις για αυτές το πορτοφόλι σου. Εάν καψουρευτείς από εκεί μέσα, την πάτησες, θα σε μαδήσουν κανονικότατα. Αν βάλεις στόχο να πηδήξεις κάποια, πήγαινε το πολύ 3 φορές, με περιορισμένο αριθμό χρημάτων. Εάν και την τρίτη δεν γίνει κάτι, εξαφανίσου, χαλάς τζάμπα τα λεφτά σου και η τύπισσα παίζει εντελώς.
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει κάτι ακόμη, από δική μου εμπειρία:οι γκόμενες εκεί μέσα, εκτός του ότι είναι επαγγελματίες, δύσκολα πηδιούνται για να μην μαθευτεί στους άλλους μόνιμους πελάτες τους και τους χάσουν. Δηλαδή, ας πούμε ότι μία γκόμενα έχει 5 καψούρηδες πελάτες που της τα σκάνε χοντρά και τους μαδάει, και γουστάρει τον έναν. Μπορεί να κολλήσει να πηδηχτεί μαζί του, μήπως το μάθουν οι άλλοι 4 και χάσει τα φράγκα.....Και επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πλείστες εξ αυτών έχουν γκόμενο, ο οποίος μπορεί και να συντηρείται εις βάρος τους, και απλά σου κάνουν τα γλυκά μάτια ενώ είναι εντελώς καψούρες με τον γκόμενό τους που του τα ακουμπάνε....
Τέλος, από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι έχω συνευρεθεί με 3 γυναίκες από κωλόμπαρα, τα οποία ήταν όμως στην επαρχία. Και δεν μιλάμε για βίζιτες, πέραν κάποιων ποτών που είχα κεράσει, και μάλιστα με τις 2 βρεθήκαμε και εκτός εργασίας όπου δεν είχα σκάσει μία για αυτές. Απλά, στην επαρχία είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα:καταρχήν, και γκόμενο να έχουν, είναι μακριά, και μετά από κανένα μήνα παραμονής εκεί και αν σου χαϊδεύονται όλο το βράδυ, θέλουν και αυτές κάτι παραπάνω. Κατά δεύτερον, επειδή υπάρχουν λιγότεροι πελάτες, εάν το παίξεις λίγο κύριος, μπορείς εύκολα να τις κερδίσεις. Και τέλος, πρέπει να τους εμπνέεις εχεμύθεια, διότι θέλουν να πηδηχτούν μαζί σου, αλλά όχι και να το μάθει όλος ο κόσμος, διότι θα χάσουν την πελατεία τους, από την οποία και ζουν!!!!