Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος[/size]

Μέσα από το Facebook, ο γνωστός ακτιβιστής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έκανε γνωστό ότι είναι φορέας του ιού του AIDS
Ο γνωστός ακτιβιστής, πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με δήλωσή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός.

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα», με αποτέλεσμα κάποιοι να την σχολιάσουν θετικά, υπήρχαν όμως και τα αρνητικά - καυστικά σχόλια.

«Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Βαλλιανάτος.

Πηγή: Πρώτο θέμα 16_02_2014

:o

Συνημμένα

• Valianatos.jpg
    Valianatos.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 26

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Τηλεθεατής για Βαλλιανάτο : Είσαι λούγκρα  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
[size=20pt]«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος[/size]

Μέσα από το Facebook, ο γνωστός ακτιβιστής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έκανε γνωστό ότι είναι φορέας του ιού του AIDS
Ο γνωστός ακτιβιστής, πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με δήλωσή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός.

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα», με αποτέλεσμα κάποιοι να την σχολιάσουν θετικά, υπήρχαν όμως και τα αρνητικά - καυστικά σχόλια.

«Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Βαλλιανάτος.

Πηγή: Πρώτο θέμα 16_02_2014

:o
συχαμερος και πουστης και στην ψυχη και στο σωμα.
εφτασε στο σημειο να πει οτι εχει aids για να μαζεψει κανενα ψηφο.
απο αυριο και για καμια εβδομαδα ολες οι πουστροεκπομπες και τα πουστρομπλογκ θα ασχολουντε μαζι του.
δεν εχω κανενα προβλημα με τους πουστηδες, αρκει να μην προκαλουν και να θελουν να περνανε στο κοσμο το πουστριλικι ως τροπο ζωης.
το συγκεκριμενο πουσταριο πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για καθε πουστη που σεβετε τον εαυτο του και το κωλο του.

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αν και «ψαγμένος» δεν την γλύτωσε. Μου κάνει εντύπωση γιατί ήταν από τους πρώτους το 1986 και ύστερα που ήξερε τους τρόπους προφύλαξης και έλεγε περί ασφαλούς σεξ κτλ. Έβγαινε στις τηλεοράσεις και στον τύπο μαζί με τον καθηγητή Παπαευαγγέλου και έλεγαν προσέξτε εκείνο προσέξτε το άλλο.
Εκτός αν είχε κολήσει πιο πριν.

:think:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Δηλώσεις Βαλλιανάτου 2012:
''Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να κολλήσω κάτι γιατί ακολουθώ την τεχνική του Μαρή από γνωστό site με σχέση τον αγοραίο έρωτα''

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Αν και «ψαγμένος» δεν την γλύτωσε. Μου κάνει εντύπωση γιατί ήταν από τους πρώτους το 1986 και ύστερα που ήξερε τους τρόπους προφύλαξης και έλεγε περί ασφαλούς σεξ κτλ. Έβγαινε στις τηλεοράσεις και στον τύπο μαζί με τον καθηγητή Παπαευαγγέλου και έλεγαν προσέξτε εκείνο προσέξτε το άλλο.
Εκτός αν είχε κολήσει πιο πριν.

:think:
οι ψαγμενοι πουστηδες ειναι καλοι στην θεωρια τυπε.
οταν εχει φαγουρα ομως ο κωλος τους, οποια πουτσα βρουν απο πακισταν-αλβανια-νιγηρια-γεωργια-αφγανισταν την βαζουν στο κωλο τους.
και το αποτελεσμα γνωστο, η απο σφαξιμο θα πανε η απο aids.

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Λίγο προσοχή στα ακάποτα και τα γλειφομούνια δεν βλάπτει πάντως .
Τις πούτσες που τρώνε κάτι τέτοιοι από τα Πάκια για μερικά φράγκα μετά οι ίδιοι Πάκηδες και όχι μόνο  πάνε και τις βάζουν στο στόμα της κάθε εκδιδόμενης στο Μετάξι που παει ο καθένας μας.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Δηλώσεις Βαλλιανάτου 2012:
''Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να κολλήσω κάτι γιατί ακολουθώ την τεχνική του Μαρή από γνωστό site με σχέση τον αγοραίο έρωτα''
αυτο το σκουπιδι αν θυμασε ελεγε οτι ειναι και υπερ τις υιοθεσίας παιδιων απο gay ζευγαρια.

σκεφτειτε τωρα πως θα μεγαλωνει ενα παιδι απο 2 πουστηδες με aids. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.927
Πόντοι
3.475
Παιδια, δε νομιζω πως ειναι αληθεια...

Μου φαινεται ΠΑΑΑΡΑ πολυ βολικο να σκαει το θεμα πριν τις δημοτικες εκλογες.
Ζουμε σε μια μικρη κοινωνια, οπου καθε απλυτο βγαινει στη φορα (μαζι με αλλα 10 "απλυτα" που αποδεικνυονται fake).

Ο Βαλλιανατος ειναι αναγνωρισιμο προσωπο, με γνωστους στη Show Biz και τα μιντια, ενω ειχε απασχολησει την επικαιροτητα και στις εθνικες εκλογες του 2012. Επομενως, η ασθενειά του θα ειχε διαρρευσει, με τον ενα ή τον αλλο τροπο.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
απο αυριο και για καμια εβδομαδα ολες οι πουστροεκπομπες και τα πουστρομπλογκ θα ασχολουντε μαζι του.
δεν εχω κανενα προβλημα με τους πουστηδες, αρκει να μην προκαλουν και να θελουν να περνανε στο κοσμο το πουστριλικι ως τροπο ζωης.
το συγκεκριμενο πουσταριο πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για καθε πουστη που σεβετε τον εαυτο του και το κωλο του.

μάθε και συ όμως ελληνική γραμματική, γιατι, ναι μεν σοβαρή η αποκάλυψη του υποψηφίου δημάρχου - για το σύνολο των αθηναίων - άλλο τόσο σοβαροτάτη η έλλειψη παιδείας και γνώσης γραφής για ενα έλληνα πολίτη (σε ότι σε αφορά εσένα προσωπικά .....).

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Πάντως ο ίδιος δήλωσε ότι το είχε πει και αρκετά παλιά στην Αννίτα Πάνια.  :think: :think:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

:2funny: :2funny: :2funny:

119975.jpg

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.277
Πόντοι
8.225
Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και γύρω μας,σε μια τελική ας πρόσεχε.

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
μάθε και συ όμως ελληνική γραμματική, γιατι, ναι μεν σοβαρή η αποκάλυψη του υποψηφίου δημάρχου - για το σύνολο των αθηναίων - άλλο τόσο σοβαροτάτη η έλλειψη παιδείας και γνώσης γραφής για ενα έλληνα πολίτη (σε ότι σε αφορά εσένα προσωπικά .....).

Βρείτε τα ορθογραφικά λάθη στην παραπάνω πρόταση.

:headbang:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
κριμα... αντε ψοφος τωρα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και τι περιμενατε,να μην ειναι?με τοσες ψωλες που χει βαλει στον κωλο του?
σιχαμενη πουστρα...να ψοφησει να ξεβρωμισει ο τοπος...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν είπε μόνο αυτά πάντως

...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!
Με άλλες του αναρτήσεις ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί το χρίσμα.

-"Kατεβαίνω στις εκλογές της Αθήνας γιατί με ενδιαφέρει η ζωή των κατοίκων της. Με ενδιαφέρει να περνάνε καλά. Γνωρίζω την πόλη, και νομίζω πως στο πλαίσιο των προβλέψεων του Καλλικράτη έχω καλύτερες προτάσεις απ αυτές των αντιπάλων μου σε όσα δεν συμφωνούμε".

-"Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να λατρεύει το θεό που γουστάρει αν δεν παραβιάζει τα Ευρωπαικά ανθρώπινα δικαιώματα!!! Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να μη θρησκεύεται και να είναι άθεος αφού σέβεται τα ίδια δικαιώματα!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!".

-"...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε μετανάστη να ζητήσει νομιμοποίηση στη χώρα μου σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, και αν το πετύχει να μείνει αν όχι να φύγει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!".

-"...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να κατέχει μικροποσότητα "ναρκωτικών", που θα ορίσει το κράτος, για προσωπική χρήση. Και το δικαίωμα κάθε δημότη που δε γουστάρει τα "ναρκωτικά", να μην έχει. Τέλος! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!".

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.324
Πόντοι
34.538
Δεν είπε μόνο αυτά πάντως

...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!
Με άλλες του αναρτήσεις ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί το χρίσμα.

-"Kατεβαίνω στις εκλογές της Αθήνας γιατί με ενδιαφέρει η ζωή των κατοίκων της. Με ενδιαφέρει να περνάνε καλά. Γνωρίζω την πόλη, και νομίζω πως στο πλαίσιο των προβλέψεων του Καλλικράτη έχω καλύτερες προτάσεις απ αυτές των αντιπάλων μου σε όσα δεν συμφωνούμε".

-"Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να λατρεύει το θεό που γουστάρει αν δεν παραβιάζει τα Ευρωπαικά ανθρώπινα δικαιώματα!!! Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να μη θρησκεύεται και να είναι άθεος αφού σέβεται τα ίδια δικαιώματα!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!".

-"...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε μετανάστη να ζητήσει νομιμοποίηση στη χώρα μου σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, και αν το πετύχει να μείνει αν όχι να φύγει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!".

-"...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να κατέχει μικροποσότητα "ναρκωτικών", που θα ορίσει το κράτος, για προσωπική χρήση. Και το δικαίωμα κάθε δημότη που δε γουστάρει τα "ναρκωτικά", να μην έχει. Τέλος! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!".
Και ποιος σου ειπε ότι σκεφτόμαστε να σε ψηφισουμε?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Παρακαλείται όπως, κάποιος γιατρός (όχι του κώλου όπως πχ ο γιαννέβαν,) να μας εξηγήσει γιατί οι πούστηδες είναι τίγκα στο ειτς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom