Νέα

Ειμαι 41 χρονων και ειμαι ακομα παρθενος......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george35g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

george35g

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Με λένε  Γιώργο  και είμαι  41  χρονών. Δε μπορώ να πω  ότι εμφανισιακά είμαι  χάλια  αλλά  μέχρι όσες προσπαθείς  και να  έκανα  δεν μπόρεσα να κάνω  μια σχέση
Όλες  σχεδόν τις  φορές  ενώ  έδειχνα  διαφέρον  από το δικό μου μέρος  τελικά  αυτές  με βλέπαμε μόνο  φιλικά  Και ενώ  πιστέψω  ότι  ήμουν  πολύ  κάλος  μαζί τους 
Έχω  πλέον απελπιστεί και  δε χαίρω  τη να  κάνω  !!
Σημείωση  το παρουσιαστικό μου  με  δειπνεί  τουλάχιστον  10 χρόνια μικρότερος
Και  συνήθως δεν λέω  την πραγματική μου  ηλικία  …

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Με λένε  Γιώργο  και είμαι  41  χρονών. Δε μπορώ να πω  ότι εμφανισιακά είμαι  χάλια  αλλά  μέχρι όσες προσπαθείς  και να  έκανα  δεν μπόρεσα να κάνω  μια σχέση
Όλες  σχεδόν τις  φορές  ενώ  έδειχνα  διαφέρον  από το δικό μου μέρος  τελικά  αυτές  με βλέπαμε μόνο  φιλικά   Και ενώ  πιστέψω   ότι  ήμουν  πολύ  κάλος  μαζί τους 
Και  συνήθως δεν λέω   την πραγματική μου  ηλικία  …
πρέπει να κάνεις πιο έκδηλες τις προθέσεις σου για να μη σε θεωρούν <<καληνυχτάκια>>...πρέπει να είσαι ξεκάθαρος...

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
για γαμησι μιλας ή για σχεση? ξεκαθαρισε

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Με μεταφραστήρι έγραψε το κειμενο τυπε?  :huh:

Το παρουσιαστικο του λεει τον δειπνεί 10 χρονια μικρότερο  :headbang: :headbang:
mporei να εννοει οτι δειπνει με το παρουσιαστικο του εδω κ δεκα χρονια....μικροτερο(?)

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
270
Πόντοι
6
Με λένε  Γιώργο  και είμαι  41  χρονών. Δε μπορώ να πω  ότι εμφανισιακά είμαι  χάλια  αλλά  μέχρι όσες προσπαθείς  και να  έκανα  δεν μπόρεσα να κάνω  μια σχέση
Όλες  σχεδόν τις  φορές  ενώ  έδειχνα  διαφέρον  από το δικό μου μέρος  τελικά  αυτές  με βλέπαμε μόνο  φιλικά   Και ενώ  πιστέψω   ότι  ήμουν  πολύ  κάλος  μαζί τους  
Έχω  πλέον απελπιστεί και  δε χαίρω  τη να  κάνω  !!
Σημείωση  το παρουσιαστικό μου  με  δειπνεί  τουλάχιστον  10 χρόνια μικρότερος
Και  συνήθως δεν λέω   την πραγματική μου  ηλικία  …

[/quoteΤυπε απο που εκανες copy paste αυτο το κειμενο γιατι αν δεν με απατα η μνημη μου καπου το εχω ξαναδιαβασει ακριβως το ιδιο....τουλαχιστον ας αλλαζες καμμια λεξη
Με λένε  Γιώργο  και είμαι  41  χρονών. Δε μπορώ να πω  ότι εμφανισιακά είμαι  χάλια  αλλά  μέχρι όσες προσπαθείς  και να  έκανα  δεν μπόρεσα να κάνω  μια σχέση
Όλες  σχεδόν τις  φορές  ενώ  έδειχνα  διαφέρον  από το δικό μου μέρος  τελικά  αυτές  με βλέπαμε μόνο  φιλικά   Και ενώ  πιστέψω   ότι  ήμουν  πολύ  κάλος  μαζί τους  
Έχω  πλέον απελπιστεί και  δε χαίρω  τη να  κάνω  !!
Σημείωση  το παρουσιαστικό μου  με  δειπνεί  τουλάχιστον  10 χρόνια μικρότερος
Και  συνήθως δεν λέω   την πραγματική μου  ηλικία  …
Τυπε απο που εκανες copy paste αυτο το κειμενο γιατι αν δεν με απατα η μνημη μου καπου το εχω ξαναδιαβασει ακριβως το ιδιο....τουλαχιστον ας αλλαζες καμμια λεξη

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
248
Πόντοι
36
Τύπε μου ξεπατικωσούρα το κομμάτι;

Μην χάνεις το κουράγιο σου πάντως, έχουν μείνει 10-12 χρονάκια μέχρι να περάσεις κλιμαρκτήριο.

zonky79

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
Μην ανυσηχείς φίλε μου
ο μέσος ορος ζωής εχει φτάσει 85

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Τυπε απο που εκανες copy paste αυτο το κειμενο γιατι αν δεν με απατα η μνημη μου καπου το εχω ξαναδιαβασει ακριβως το ιδιο....τουλαχιστον ας αλλαζες καμμια λεξη
μνήμη ελέφαντα έχεις... :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το "ψαρι της Βαβελ" η το Google την εκανε την δουλεια???

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Όλες  σχεδόν τις  φορές  ενώ  έδειχνα  διαφέρον  από το δικό μου μέρος  τελικά  αυτές  με βλέπαμε μόνο  φιλικά  Και ενώ  πιστέψω  ότι  ήμουν  πολύ  κάλος  μαζί τους 
Και  συνήθως δεν λέω  την πραγματική μου  ηλικία  …

Να κάνεις παρέα με τον Κιθάρα... ταιριάζετε... ειδικά αυτο που είπες με την ηλικια  :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
George Papadakos :cheesy:

γιατί δεν στέλνεις τον ωροσκόπο σου στον Pit Papadakos? :grin: Το άτομο δίνει λύσεις. :2funny:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Όλες  σχεδόν τις  φορές  ενώ  έδειχνα  διαφέρον  από το δικό μου μέρος  τελικά  αυτές  με βλέπαμε μόνο  φιλικά   Και ενώ  πιστέψω   ότι  ήμουν  πολύ  κάλος  μαζί τους 
Και  συνήθως δεν λέω   την πραγματική μου  ηλικία  …
φιλε μη στενοχωριεσαι εισαι στο σωστο μερος.εδω μπορεις ελευθερα να αποκτησεις εικονικη ζωη.θα εισαι μεσα ολη μερα θα διαλεγεις μια πουτανα που σου αρεσει θα λες οτι τη γαμησες και θα γραφεις και κριτικες.σε λιγο καιρο και αν κρατησεις ενα ρυθμο θα εισαι παλιος και θα νεβαζεις φωτο απο γκομενες που βρηκες στο ιντερνετ και θα λες οτι της γαμησες.οταν περασεις απο αυτο το σταδιο θα λες οτι σε γαμανε ταξιτζιδες και αλλα επαγγελματα οικοδομοι αλβανοι και γενικα οτι ναναι.επισης μπορεις να πουλας πραγματα που δεν εχεις.επισης μπορεις να σβησεις τον αυτον τον κλωνο και να σταματησεις να μαλακιζεσαι.μην ξεχναμε οτι ο σκοπος ειναι η ενημερωση.απεταξαμην τους νταβατζηδες?απεταξαμην :priest: :priest:

OP
OP
G

george35g

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θα  μου  προτείνατε  σαν πρώτη εμπειρία  να πάω  σε κάποιο  Studio  ώστε να μη νιώθω  και  εγώ  άσχημα σαν  πρωτάρης  η  όχι ?

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Θα   μου  προτείνατε  σαν πρώτη εμπειρία  να πάω  σε κάποιο  Studio  ώστε να μη νιώθω  και  εγώ   άσχημα σαν  πρωτάρης  η  όχι ?
το χαβα σου εσυ :Sπαω να πιω κανα ποτακι γιατι τωρα ειναι η εποχη του τσαμπα σεξ :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom