Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
τι λες ρε προμοτορα δεν ειναι ωρα για τανζανιες,μεγαλο ρισκο να πηδηξεις,χαχαχαχχακαλώς συνέβηκε...
δεν είναι ώρες για τανζανιές
(τον ζαν μήπως τον πιάσανε να του πάω τσιγάρα?)
και εγω αυτο σκεφτηκα..Για μασατζιδικο μου κανει εμένα αυτο ....
και εγω αυτο σκεφτηκα..Για μασατζιδικο μου κανει εμένα αυτο ....
πρωτο φλεμα , σε ποση ωρα τους ξεπεταγε για να πηγαινει με 50 ; Μονο στο μπουρδελο γινετε αυτοΣυγκλονίζει 19χρονο call girl από τη Μολδαβία: «Με ανάγκαζαν να κάνω σεξ με 50 άντρες κάθε μέρα».
ηρεμησε ρε κοτισιε προμοτορα,δεν σε ειπα καμπουρη απλα ειπα οτι εισαι κοτουλα και φοβασε να πας να πηδηξεις σε τσαρδιτι λες ρε προμοτορα δεν ειναι ωρα για τανζανιες,μεγαλο ρισκο να πηδηξεις,χαχαχαχχακαλώς συνέβηκε...
Τι κοταρα εισαι εσυ ρε προμοτορα ντρεπομαι να λεω οτι υπαρχουν αντρες σαν και σενα κοτισιοι.
Ειχα τσεπωσει 3 τηλεφωνα απο 3 διαφορετικα τσαρδια και οταν κατεβηκα αθηνα δεν το σηκωσε κανενας οικος.
Τελικα πηγα με μια απο τη πιατσα γιατι δεν παλευοταν να ψαχνω και να μην βρίσκω.
τι λε ρε ζανούλη, είσαι ήρωας, άντρας, πρότυπο...
αει φτυσε τ'αρχίδια σου ρε παπάρα που το iq σου μετά βίας ξεπερνάει του λεμούριου...
πρωτο φλεμα , σε ποση ωρα τους ξεπεταγε για να πηγαινει με 50 ; Μονο στο μπουρδελο γινετε αυτοΣυγκλονίζει 19χρονο call girl από τη Μολδαβία: «Με ανάγκαζαν να κάνω σεξ με 50 άντρες κάθε μέρα».
κατι πακιστανοι τυπεΕλάτε, γράψτε αλήθεια.... Ποιοι απο δω μέσα είναι 300 ευρα φτωχότεροι;
Αυτοί σιγά μην πληρώσουν.κατι πακιστανοι τυπεΕλάτε, γράψτε αλήθεια.... Ποιοι απο δω μέσα είναι 300 ευρα φτωχότεροι;
καλα κανουν και βρίζουν τη κυβερνηση ρε προμοτορα.ηρεμησε ρε κοτισιε προμοτορα,δεν σε ειπα καμπουρη απλα ειπα οτι εισαι κοτουλα και φοβασε να πας να πηδηξεις σε τσαρδιτι λες ρε προμοτορα δεν ειναι ωρα για τανζανιες,μεγαλο ρισκο να πηδηξεις,χαχαχαχχακαλώς συνέβηκε...
Τι κοταρα εισαι εσυ ρε προμοτορα ντρεπομαι να λεω οτι υπαρχουν αντρες σαν και σενα κοτισιοι.
Ειχα τσεπωσει 3 τηλεφωνα απο 3 διαφορετικα τσαρδια και οταν κατεβηκα αθηνα δεν το σηκωσε κανενας οικος.
Τελικα πηγα με μια απο τη πιατσα γιατι δεν παλευοταν να ψαχνω και να μην βρίσκω.
τι λε ρε ζανούλη, είσαι ήρωας, άντρας, πρότυπο...
αει φτυσε τ'αρχίδια σου ρε παπάρα που το iq σου μετά βίας ξεπερνάει του λεμούριου...
ήρεμος είμαι λεμούριε..
με αγχώνουν μόνο κάτι πειραγμένοι που πρώτα κάνουν τη μαλακία και μετά βρίζουν την κυβέρνηση για τους νεκρούς...
Ελάτε, γράψτε αλήθεια.... Ποιοι απο δω μέσα είναι 300 ευρα φτωχότεροι;