Νέα

Ειδικές Δυνάμεις Στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Savourogamhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
50αρα θα βγαλεις ρε φιλε...οσο και να κουραστεις...απο καποιο σημειο και μετα το μυαλο δεν θα λειτουργει..απλα θα πηγαινουν τα ποδια σου!

Και μην ανησυχεις...δεν υπαρχει περιπτωση να αρρωστησεις παρα τις βροχες που μπορει να φας και τα κρυα...θα κανεις τα εμβολια του στρατου οταν παρουσιαστεις... :dancing:

OP
OP
S

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
50αρα θα βγαλεις ρε φιλε...οσο και να κουραστεις...απο καποιο σημειο και μετα το μυαλο δεν θα λειτουργει..απλα θα πηγαινουν τα ποδια σου!

Και μην ανησυχεις...δεν υπαρχει περιπτωση να αρρωστησεις παρα τις βροχες που μπορει να φας και τα κρυα...θα κανεις τα εμβολια του στρατου οταν παρουσιαστεις... :dancing:

τι είδους εμβόλια είναι αυτά? τι έχουν μέσα και τι σου προσφέρουν και λες ότι δεν παθαίνεις τπτ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τύπε να φοράς φακούς επαφης την πρώτη ημέρα που θα σας πάνε στους γιατρους ωστε να μην πάρουν χαμπάρι οτι έχεις μυωπια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
1. Δεν θα πας και θα κανεις κατευθειαν 50 χιλιομετρα ρε.. Θα κανετε αρκετες προποριες αρχικα. 10αρες 20αρες κλπ..Θα συνηθισεις καπως..Εμεις την 50αρα την καναμε σε 9μιση ωρες περιπου, με 2 10λεπτα διαλειματα και κατι μικρες στασεις στις οποιες αμα εκανες το λαθος και καθοσουνα μετα πεθαινες στον πονο για κανα 20λεπτο μεχρι να ξαναζεσταθεις. Την πορεια θα την βγαλεις δεν τιθεται θεμα, την εχουνε βγαλει γιωταδες και γιωταδες, αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα πεθανεις απο την κουραση, και τις τελευταιες ωρες θα εισαι σαν ζομπι και θα εχεις παραισθησεις. Εγω μαλιστα ειχα την "τυχη" να κουβαλαω για κανα 2ωρο προς το τελος και 2ο μπεργκιν (40+ κιλα δηλαδη συνολο) απο εναν γιωτα που λιποθυμησε. ο διοικητης ειχε δοσει εντολη οι τραυματισμενοι κλπ να τους παιρνει η καναδεζα, αλλα τον οπλισμο και τα μπεργκιν τους θα τα κουβαλησουν οι υπολοιποι. Αυτο ηταν πολυ γερη πουτσα.  :S
Φυσικα τιμητικη ουτε για αστειο  :jerking: Και κατι γιωταδες σαν τον lagonisian ζηταγαν τιμητικη επειδη μαγειρευαν καλες μακαροναδες στους σαπιοκοιλιαδες τους καραβαναδες στη λεσχη  :2funny:  :jerking:

2. Το οτι δεν αρρωστησα ποτε ειναι οντως αποριας αξιο..Γαμω το κερατο μου  :headbang: Παρακαλουσα να αρρωστησω να παρω καμια αναρρωτικη να γλιτωσω τσιμπιμα αλλα παπαρια  :S

3. Κανονικο φαγητο. Θα ειναι εκει μαγειρες σιτηστες ολα κονονικα, απλα θα τρως στα δικα σου σαπια αγγεια εστιασεως(καραβανες) που θα χρεωθεις.

4. Γενικα αν εχεις μυωπια πανω απο 2 νομιζω, δεν μπαινεις αλεξιπτωτα σε κοβουν. Ξερω ατομα που περασαμε μαζι ΤΠΕΝ και μετα πριν τη Σχολη Αλεξιπτωτιστων τους εκοψαν λογω μυωπιας και τους μετεθεσαν σε αλλες μοιρες καταδρομων, ορεινων η αμφιβιων. Αλλα ξερω και καποιους αλλους που τη σκαπουλαραν  :dunno:
Τό νά άρωστήσης μπέμπα είναι σχεδόν ΑΔΥΝΑΤΟΝ..... άλωστε το διαπιστώνης κάθε ήμέρα στήν έκπαίδευση.
Τό ίδιο τό σώμα μέ τήν άσκηση άποκτά άντισώματα,

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
1. Για κάποιον που δεν το χει κάνει ποτέ του, πως στο μπούτσο θα βγάλει 50χλμ με 20 κιλά στη πλάτη? Είπαμε αθλητικός αθλητικός, βγάζουμε και 2ωρο άμα λάχει σε 7Χ7 αλλά τέτοιο πράμα πως? περιλαμβάνει ξεκούραση?
:2funny: :2funny: :2funny:.....καλό ! τα κιλά του μπέργεν ...ήταν 37 +οπλο ..,πάλι καλά που είναι 20 τώρα ! , για την ξεκούραση που λές ...ξέχνα το, αν κανεις το λάθος να σταματήσεις πάνω από 5 - 10 λεπτά δεν ξαναξεκινάς ! η δε κάλτσα είναι γινετε ένα μετο το πόδι και την μπότα ! για να την βγάλεις από τον πόνο θα σoy p΄arei kan΄a tétarto  ;).....ψυχή θέλει ! 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny: :2funny:.....καλό ! τα κιλά του μπέργεν ...ήταν 37 +οπλο ..,πάλι καλά που είναι 20 τώρα ! , για την ξεκούραση που λές ...ξέχνα το, αν κανεις το λάθος να σταματήσεις πάνω από 5 - 10 λεπτά δεν ξαναξεκινάς ! η δε κάλτσα είναι γινετε ένα μετο το πόδι και την μπότα ! για να την βγάλεις από τον πόνο θα σoy p΄arei kan΄a tétarto  ;).....ψυχή θέλει ! 

Μππά.... γνώστη σέ βλέπω ??

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Mε βρώμικες κάλτσες μην τολμήσεις να πας στην Ρέα που σε ψάχνει  :birdman:  :2funny:

OP
OP
S

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291

η μεγαλύτερη μαλακία για μένα προσωπικά είναι ότι είμαι 1.60 και 56 κιλά. πως στο μπούτσο θα κουβαλάω 20 κιλά στη πλάτη μου για 50χλμ? είναι αδικία, γιατί διαφορετικό να κουβαλάς 20 κιλά αν είσαι 70-80 κιλά κι άλλο αν είσαι 56 όπως εγώ! πφφ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
monogram-us-infantry-ct.jpg

η μεγαλύτερη μαλακία για μένα προσωπικά είναι ότι είμαι 1.60 και 56 κιλά.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
η μεγαλύτερη μαλακία για μένα προσωπικά είναι ότι είμαι 1.60 και 56 κιλά. πως στο μπούτσο θα κουβαλάω 20 κιλά στη πλάτη μου για 50χλμ? είναι αδικία, γιατί διαφορετικό να κουβαλάς 20 κιλά αν είσαι 70-80 κιλά κι άλλο αν είσαι 56 όπως εγώ! πφφ
εχεις δικιο εσυ θα κουβαλας τη μιση τροφη σου και τονη μισο οπλισμο σου  :2funny:
οντως αδικια  :2funny:

OP
OP
S

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Πλεον το μπεργκιν του καταδρομεα στις απλες ασκησεις ειναι 20-25 κιλα...

Σε ασκησεις ΛΑΕ ομως που παιρνουμε και πυρομαχικα, χειροβομβιδες, διοπτρες κλπ, ξεπερναει τα 35 κιλα.

Ειχα κανει μια τετοια πορεια 30χιλιομετρα με φουλ βροχη με πυροχμαχικα.. και οπως καταλαβαινεις ΒΕΛΑΞΑ 100 φορες χειροτερη απ την 50αρα  :S

συνάδελφε υπήρχαν άλλοι τύποι στα κυβικά μου? πώς τη πάλευαν αυτοί?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Καταρχας θα μιλησω μονο για τους Καταδρομεις, μιας και οι Πεζοναυτες πλεον ειναι μεγαλυτεροι γιωταδες και απ τα βυσματα στο ΚΨΜ της αεροπορειας  :2funny: ..

Σκεψου το καλα πριν πας.. Ετοιμασου για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ.. Θα σε βαζουν να σφουγγαριζεις ακομα και το στιβο μαχης προκειμενου να μη σε βλεπουν να καθεσαι..  :grin:
Η ωρα θα ειναι 6παρα10 και θα σου λενε οτι εχεις 10 λεπτα να κανεις μπανιο και να ετοιμαστεις για εξοδουχος, θα σκοτωνεσαι εσυ να εισαι στις 6 στο χωρο της αναφορας, και μετα θα σου παρουν 2-3 ανουσιες αναφορες μεχρι να βγεις ετσι απλα για να σε κανουν να κλαψεις απ τα νευρα σου.
Θα εισαι ολη μερα ορθιος.
Καθε πρωι θα εχεις τρεξιμο(τουλαχιστον στη δικια μου τη μοιρα ειχαμε 45λεπτα+) και πιστεψε με μετα απο σκοπια 4-6 δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο.
Θα γινεις γαιδουρι. Καθε βδομαδα 25 κιλα βαρος στην πλατη και θα ανεβαινεις σα μαλακας τα βουνα.
Θα πας πορεια βολη 50χιλιομετρα με 20+κιλα βαρος σε βουνο(ανηφορες κατηφορες) που ειναι ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ εμπειρια
Θα παιρνεις καμψεις ολη μερα και θα εισαι σε θεση για καμψες ολη μερα(στην αρχη τουλαχιστον)
Ετοιμασου για πολλες ωρες στην παραταξη σε σταση προσοχης.
Αν δεν εχεις βυσμα(οπως δεν ειχα και εγω) ετοιμασου να κανεις τις χειροτερες υπηρεσιες. Δυστυχως επειδη πολλα ατομα πλεον θελουν αυτα τα μορια για σωματα ασφαλειας, οι ΕΔ εχουν γεμισει γιωταδες, κλαψομουνηδες βυσματιες.
Λογω ελλειψης χρηματων μην περιμενεις να κανεις την σουπερ εκπειδευση, περισσοτερο πορειες, γυμναστικη, καψωνι και σπασιμο νευρων ειναι πλεον οι ΕΔ.
Θα ΛΙΩΣΕΙΣ στην παρελαση. Μιλαμε για πολλα χιλιομετρα και μιλαμε για ΠΑΡΕΛΑΣΗ χερι τερμα μεχρι πανω. ΕΦΙΑΛΤΗΣ  :S
Ετοιμασου να φας κρυο, βροχη και χιονια. Οι καταδρομεις δεν μασανε θα σου πουνε. Στην χειμερινη ημουνα 5 μερες μουσκεμα στα χιονια.
Ενας να κανει μαλακια, ΟΛΟΙ θα την πληρωνετε. Ετοιμασου να τσιμπησεις πολυ ασχημα εστω και για 2-3 μαλακες που ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπαρχουν
και πολλα αλλα....

Γενικα εχει πολυ πουτσα μαν, να εισαι σιγουρος οτι θα πολλες φορες θα βλαστημισεις την ωρα και τη στιγμη που πατησες το ποδι σου εκει μεσα. Αν δεν ματωσεις(στην κυριολεξια), αν δεν πονεσεις και δεν κλαψεις Καταδρομεας δεν γινεσαι. Ετσι μας λεγαν και ετσι ειναι οντως. Δεν ειναι τοσο η σωματικη καταπονηση, που αν εισαι νεος και σχετικα αθλητικος δεν θα εχεις θεμα, αλλα περισσοτερο το σπασιμο νευρων και οι κακουχιες.

Εχει και τα καλα του ομως.
Καλο φαγητο, σχετικα καλη εκπαιδευση, γυμναστικη, θα ζησεις δυνατες εμπειριες, θα δεθεις πολυ με τις σειρες σου μιας και θα περασετε πολλα ζορια μαζι και θα τρωτε απ το ιδιο κουταλι,  ο χρονος θα περασει πολυ γρηγορα και θα εισαι περιφανος μια ζωη για τη θητεια σου.

Για αλεξιπτωτα που ειπε καποιος οτι θελει βυσμα, ναι η αληθεια ειναι οτι οντως παιζει πολυ βυσμα, ειδικα αν εισαι αθηναιος μονο με βυσμα μπαινεις. Εγω δεν ειμαι απο αθηνα

Τελος παντων αμα εχεις την καυλα να πας πηγαινε. Θα το μετανοιωνεις σχεδον καθε μερα κατα τη διαρκεια της θητεια σου βεβαια, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι τιμη να φορας το πρασινο μπερε

μεγαλε εσυ γιατι πηγες καταδρομεις?

γιατι περασες τετοιο λουκι?

για τα μορια?

ψηνεσαι για ειδικος φρουρος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom