Νέα

Ειδικές Δυνάμεις Στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Savourogamhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Στη 35ΜΚ σαν δεκανέας έπερνα κανά 400 + Ευρώ πρίν από κάτι χρόνια, είχαμε μπόλικες ασκήσεις - βλέπε 50αρες, κάτι κατοικημένες, θαλασσίες, πολλές βολές - ΛΥΒ περνάς εκεί έχει καλό στίβο μάχης, το καλύτερο φαγητό μίας και χρηματοδοτήται από την Κυπριακή Φρουρά και από Ελλάδα, τα λέφτα όλα σου μένουν στη τσέπη, άδειες όσες χρειάστηκα για το πτυχίο, αεροπλανάκι για Θεσ/νίκη για να δίνω εξετάσεις, καλό στρατόπεδο κλπ κλπ.
Για τις άλλες μονάδες δεν ξέρω - Κύπρο καλά πέρασα. Έχει πολλές εξόδους, στη Κύπρο έχει αμέτρητες πουτάνες και τα λεφτά μου από το στρατό εκεί τα έτρωγα. Και επίσης ήμουν εθελοντής αφού ξεκίνησα πυροβολικό. Άμα ήταν να ξαναδιάλεγα θα ξαναπήγαινα.
Σου προτείνω Κύπρο. 

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
για όσους έχουν πάει...
άξιζε η ταλεπορία για τις γνώσεις που πήρατε?
έχω αθληθεί σε επίπεδα πρωταθλητισμού για αρκετά χρόνια και ακόμα κάνω προπονήσεις κάθε μέρα(ίσως ξαναρχίζω πρωταθλητισμό) θα με δυσκολέψει το αθλητικό κομμάτι?
και λόγο αθλήματος-κολύμπι- παίζει να με πάρουν βατράχια?
και τέλος έχει κάποιος εμπειρία απο ιδιωτικές εταιρίες στρατού?

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
αν δεν πας 35 Μ/Κ δεν ξερεις τι ειναι ειδικες δυναμεις(για φανταρους γιατι τα ΟΥΚ ειναι μονο για στελεχη)
Πήγε ένας φίλος μου εκεί 307 σειρά ο οποίος είναι πιο αργός και από αργοκίνητο καράβι! Αν κρίνω από αυτόν τότε πρέπει να είναι ζωάρα! Αφού το παρατσούκλι του είναι ξύλινος ή Ρόμποκοπ  :2funny:

clockwork alex

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
301 ημουνα εγω και δν ητανε καθολου ζωαρα. πολυ καψωνι. και ισως ειναι η μονη μοιρα που ισχυει τοσο πολυ το παλιος-νεος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
http://[URL unfurl="true"]www.diakonima.gr/wp-content/uploads/2011/02/att000041.jpg[/img[/URL]]

Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Αϊνστάιν.Όσοι έχετε μυωπία βλέπετε την… Marilyn Monroe.

Αν βλέπετε τον Αϊνστάιν, απομακρυνθείτε από την οθόνη, πηγαίνετε μερικά μέτρα πίσω και θα δείτε την Marilyn Monroe.

Αν φοράτε γυαλιά μυωπίας και βλέπετε τον Αϊνστάιν, βγάλτε τα και θα δείτε την Marilyn Monroe  :headbang3:
[/quote]εγω λογω καταρρακτη και πρεσβυωπιας νομιζω βλεπω τον απολυτο..... :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επειδή πρόσφατα απολύθηκα απο ειδικές δυνάμεις, από αλεξιπτωτιστές συγκεκριμένα, όταν γυρίσω σπίτι θα ποστάρω ενα σεντόνι με το τι ακριβώς παίζει στις εδ
ολοκληρο κομμαντο και σε εδειρε ο ντελι ρε τυπε? :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο ντελι είναι φυτό πλέον, απλά μπαίνει που και που και διαβάζει μόνο δεν μπορεί να γράψει.. Τον χτύπησΑ στο κεφάλι καταδρομικα με ενα κουτσουρο  :S
τυπε οτι και να λες το ξυλο που φαγες δεν βγαινει........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τύπε γιατί μου σβησες το θρεντ της φιλοσοφίας;

που θα τα λέμε τώρα εμείς οι Χαρδαβελάκηδες και οι Λιακοπουλάκηδες;  :tickedoff:
μονος σου το γαμησες μαν......απο το πρωτο ποστ......τι θες να τα ακουσεις τωρα; :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
είναι σαν τα εγκαίνια ενός μαγαζιού ρε τύπε

μην είναι μόνοι ο ιδιοκτήτης κι ο παπάς  :grin:

να γίνει λίγο νταλαβέρι  :grin:
τυπε στα εγκαινια βγαζουν και κανα τυροπιτακι να κερασουν τον κοσμο
εσυ πηγες να την βγαλεις τζαμπαρια :grin:

Επισκέπτης
για να δεις αν κανει νουμερα τυπε? :grin:

πάντως τύπε χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία

θα βλέπαμε ιστορικής εμβέλειας τιτανομαχίες μεταξύ των πνευμάτων-γιγάντων του σαιτ

Θα μου πεις υπάρχουν εξειδικευμένα σαιτ που ασχολούνται αποκλειστικά με τέτοιο υλικό

αλλά άντε να βρεις 03.00 η ώρα το πρωί άτομα εκεί μέσα να μιλήσεις...

Τώρα θα πήξουμε στη Χρυσή Αυγή και στη Ρεπούση  :-

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
πάντως τύπε χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία

θα βλέπαμε ιστορικής εμβέλειας τιτανομαχίες μεταξύ των πνευμάτων-γιγάντων του σαιτ

Θα μου πεις υπάρχουν εξειδικευμένα σαιτ που ασχολούνται αποκλειστικά με τέτοιο υλικό

αλλά άντε να βρεις 03.00 η ώρα το πρωί άτομα εκεί μέσα να μιλήσεις...
ο τσομπανης φταιει :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom