1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κάθε φορά είναι καλό να ξεφεύγεις.....Αλλά να καμιά φορά δεν είναι κακό να ξεφεύγεις
κάθε φορά είναι καλό να ξεφεύγεις.....Αλλά να καμιά φορά δεν είναι κακό να ξεφεύγεις
Άσε εγώ παραξέφυγα
Δεν λέω ότι είναι κακό
Αλλά έχω μία φιλοσοφία .
Θεωρώ ξεφτύλα να ξοδεύω το μισθό ενός ανθρώπου που δουλεύει ένα μήνα μέσα σε δύο τρεις ώρες στα κωλάδικα .
Υπάρχει και ... Θεός . Είναι ντροπή !
Nαι,υπάρχω...αλλά δε σε κακολογώ...Δεν λέω ότι είναι κακό
Αλλά έχω μία φιλοσοφία .
Θεωρώ ξεφτύλα να ξοδεύω το μισθό ενός ανθρώπου που δουλεύει ένα μήνα μέσα σε δύο τρεις ώρες στα κωλάδικα .
Υπάρχει και ... Θεός . Είναι ντροπή !
Ζω μονο για τα γλωσσιδια / τιποτε αλλο στον κοσμο / ζητω να καταργηθει το γαμησι !!!!!!
Να καταργηθεί το γαμήσι για όλους ή μόνο για σένα ???
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις ...
Δεν ξερω φιλε ειμαι θωλομενος ....
Θελω γλωσσιδια και να ρουφαω το κατωχειλι της κυριας μπροστα μου και μετα ολη η γλωσσα μεσα ...
και γω μαζί σου ... άλλα όχι να καταργηθεί και η υπόλοιπη διαδικασία ... κρίμα είναι ...
με το γαμησι χανεται η μαγεια / πρωτα θελει εξερευνηση η γκομενα και μετα απο πανω της / ασε με φιλε ειμαι θωλομενος .....
υπάρχει ένας χορός που όλοι οι χοροί του ντίκυ φαντάζουν παιδική χαρά.
Είναι ο περσονοχορός, ή αλλιώς γαμωχορός στον οποίο γαμάς, χύνεις, η γκόμενα σου γλείφει το πουλί για να το στραγγίξει και οι λοιποί ντίκηδες γύρω γύρω έχουν μείνει αποσβολωμένοι.
είπαμε θα σε πάρω τηλεφωνο, μην εισαι ανυπομονος!!!...DIKY ειμαι και πολυ φορτωμενος σημερα / θελω περπατησια και μετα πατσια .....
είπαμε θα σε πάρω τηλεφωνο, μην εισαι ανυπομονος!!!...