Νέα

Είδη χουρών ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πιστευτό. Άλλο εννοούσα :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ρεκόρ μου είναι 13 χοροί σερί, καμμιά 25ρια σύνολο όλο το βράδυ ...

και ενοειται φουλ ποτοχοροί πριν και μετά ...

αλλα πλέον κάνω μόνο ποτοχωρούς αραχτός στον καναπέ ...
δεν αντέχουν τα κόκκαλα μου το ίσιωμα ...
και ακόμα μου έχει μείνει σημάδι στη μύτη από μετωπική με σκουλαρίκι σε αφαλό ...
Μπρογκ με το συμπάθειο.......
τη φραγκο-συριανή χορεύατε;

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
επίσης δυστυχώς για σένα το έχουν αντιληφθεί οι κορασίδες....

Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει

τη μαλακία πολλοί αγάπησαν, το μαλάκα ουδείς ...

ε λοιπόν εγώ θέλω να το διαψεύσω, και να με αγαπάνε τα κορίτσια μου ... ψάχνω για στοργή και προδέρμ ...

Επισκέπτης
Θα μου πείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεε ????????????????????

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Προδέρμ έχει στα S.M....για στοργή έχω 3/4 του κιλού περίσσευμα...αν σου αρκεί...στείλε pm!!!

3/4 του κιλού δε μου φτάνει ούτε για πρωινό ... χώρια που δεν νομίζω να πληρείς τις προϋποθέσεις μου (βλ. ψηλή, ξανθιά, αλλοδαπή με μεγάλο στήθος ...)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
εμενα μ αρεσει ο χορος νταμπλ( οχι ολυμπιακου) αλλα με γκομενα και στριπτητζου η δυο στριπτητζουδες!!! η πρωτη περιπτωση εχει γινει 2 φορες και ειναι σουπερ ... η δευτερη αναλογως την τσεπη και τα κεφια!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
3/4 του κιλού δε μου φτάνει ούτε για πρωινό ... χώρια που δεν νομίζω να πληρείς τις προϋποθέσεις μου (βλ. ψηλή, ξανθιά, αλλοδαπή με μεγάλο στήθος ...)
μηδένα προ του τέλους μακάριζε...........

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μηδένα προ του τέλους μακάριζε...........

άμα ξέρεις κάτι, μοιράσου το ...

γιατί άμα πληρεί τις ανωτέρω προϋποθέσεις κερνάω μαριδάκι με ουζάκι στη παραλία τώρα ... να με πάρεις αγκαλίτσα και να μου ανεβάσεις το ηθικό ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εμενα μ αρεσει ο χορος νταμπλ( οχι ολυμπιακου) αλλα με γκομενα και στριπτητζου η δυο στριπτητζουδες!!! η πρωτη περιπτωση εχει γινει 2 φορες και ειναι σουπερ ... η δευτερη αναλογως την τσεπη και τα κεφια!!!
Τι εννοεις ρε παικτη για την πρωτη περιπτωση,να σου κανουν χορο η στριπερ μαζι με τη γκομενα ή η στριπερ να σας κανει χορο και στους 2;

Δηλαδη συστημα 2-1 με ενα στοπερ ή 1-2 με αμυντικο χαφ και σκουπα;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Τι εννοεις ρε παικτη για την πρωτη περιπτωση,να σου κανουν χορο η στριπερ μαζι με τη γκομενα ή η στριπερ να σας κανει χορο και στους 2;

Δηλαδη συστημα 2-1 με ενα στοπερ ή 1-2 με αμυντικο χαφ και σκουπα;

να μας κανει χορο η στριπερ και στους δυο, πολυ καλη εμπειρια μπορω να πω.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
[quote author=Υπουργός link=topic=44597.msg801141#msg801141

Πιο αρμοδιος βεβαιως για τον ποτοχορο ειναι ο κος DIKY !!!!

[/quote]

Τί λες ρε φίλε  εδώ  είμαστε  ποτοχορογνώμονες .
Παρακαλείται ο ΝΟΚΙΑΣ ( αν δεν είναι στο υπόγειο )  και  o Μc  να αποκαταστήσουν την αλήθεια !

Επισκέπτης
Εγώ δεν γνωρίζω πολλά απο στριπ...γράψε εσύ τρελό μου αγόρι...κ ο κύριος νόκια...;)

Επισκέπτης
Παρακαλω ο κος DIKY οπως προσελθει να καταθεσει τις αποψεις του ....
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
DIKY γύρνα πίσω, ο λαός σου σε ζητά... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/move]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ δεν γνωρίζω πολλά απο στριπ...γράψε εσύ τρελό μου αγόρι...κ ο κύριος νόκια...;)

Ο ΝΟΚΙΑ μάλλον  απεργεί . Εγώ δεν είμαι τρελό αγόρι .
Εσείς πηγαίνετε σε περίεργα  παρτάκια  και μουσικά σουαρέ .
Εγώ αύριο θα πεταχτώ  μέχρι το φιλολογικό σύλλογο Παρνασσός για το πνευματικό μνημόσυνο του '40 .
Θα δω όσους  από τους συμπολεμιστές  μου  δεν είναι μαρμάρινοι .
Και μετά ...
ΥΓ
Ελπίζω  να  είναι  εκεί και ο Κωστάκης  της  Μαρίκας  που  είμεθα μαζί στην Πρεμετή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom