Νέα

Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παλιέ έχω μια φίλη που σε αντιδιαστολή με την δική σου δεν έκανε ποτε "άσωτη ζωη" έχει τέσσερα κουτσούβελα, δεν εχει κάνει καμια έκτρωση είναι 26 χρονών και σκέφτεται να υιοθετήσει μαζί με τον άντρα της και ένα παιδάκι ακόμα γιατί αγαπάει τα παιδια .
Αυτό είναι ένα παραδειγμα ακραίο βέβαια όπως και το δικό σου..
Συνεπώς δεν εξαγει συμπερασματα για το πόσο έχουν λαλήσει οι γυναίκες.
Παρόλα αυτά οι γυναίκες εκ φύσεως έχουν πράγματι έντονη ανάγκη να γίνουν μάνες. Αυτό πάντως δεν είναι κακό απο μόνο του.
Κακό είναι όμως γενικώς, και αναφέρομαι πάντα στην προσωπική μου άποψη, να είσαι ένας στερημένος, κομπλεξαρισμένος ή  φθαρμένος άνθρωπος απο όσα έζησες η δεν έζησες και να τοποθετείς στα παιδιά σου όλη αυτή την θλίψη..προσπαθώντας να γεμίσεις τα κενά σου.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Thanx Dura...

ΠΑΝΤΑ με προφύλαξη ρε κορίτσια, όχι μόνο για να μην πιάσετε, αλλά και γιατί κυκλοφορούν άγρια παράσημα εκεί έξω (τα κονδυλώματα π.χ. μπορεί να εξελιχθούν σε καρκινικά). Αν την κάνετε την μαλακία, τουλάχιστον τρέξτε στο φαρμακείο και πάρετε το "χάπι της επόμενης ημέρας". Διαφορετικά σας περιμένουν μεσαιωνικά βασανιστήρια...(έπρεπε να τα λένε αυτά ρε πούστη μου στα σχολεία...)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
εμένα αγαπητή μου να με συγχωρέσετε, θα ήθελα να σας γονιμοποιήσω αλλά λόγω άλλων σοβαρών ασχολιών δεν ευκαιρώ.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εμένα αγαπητή μου να με συγχωρέσετε, θα ήθελα να σας γονιμοποιήσω αλλά λόγω άλλων σοβαρών ασχολιών δεν ευκαιρώ.

Σας συγχωρώ και να στε καλά εσείς και η οικογένειά σας.

Επισκέπτης

καλύτερα συνέχιζε να καταπίνεις το σπέρμα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
καλύτερα συνέχιζε να καταπίνεις το σπέρμα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

CIF είναι προτιμότερο βρε! Πιο πολύ θέαμα!

Για να μην πω ότι το τέλειο είναι COB, ειδικά στα βυζιά, κάτι σαν τους σκύλους που "πιτσιλάνε" για να οριοθετήσουν την περιοχή τους!

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

σπιντ ντοκ μποι ντανιελ και γιώργος σκέφτηκα ότι μάλλον σας αρέσει το σπέρμα πολύ για να μου προτείνετε και μένα να ακολουθήσω τα βήματα σας. Άλλά έχω μια απορία εσεις πως και δεν πιάσατε παιδί με τόση κατάποση; :o :o :o

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
σπιντ ντοκ μποι ντανιελ και γιώργος σκέφτηκα ότι μάλλον σας αρέσει το σπέρμα πολύ για να μου προτείνετε και μένα να ακολουθήσω τα βήματα σας. Άλλά έχω μια απορία εσεις πως και δεν πιάσατε παιδί με τόση κατάποση; :o :o :o

Eγω παντως παιρνω αντισυλλιπτικα.  :birdman:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τώρα εξηγούνται όλα...

Εσύ παρακάλαγες για πίπες για να πιάσεις κουτσούβελο δλδ?

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τώρα εξηγούνται όλα...

Εσύ παρακάλαγες για πίπες για να πιάσεις κουτσούβελο δλδ?

Κάτσε να δω τα πμ μου να δω ποιοι παρακάλαγαν και συνεχίζουν ..για πιπες και θα σου πω  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κάτσε να δω τα πμ μου να δω ποιοι παρακάλαγαν και συνεχίζουν ..για πιπες και θα σου πω  :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι, έτσι...και πες μας και εμάς να ξέρουμε εάν ποτέ χρειαστούμε εθελοντές για σπέρμα

το βαθύ νόημα του Site είναι η αλληλεγγύη και η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μελών

μην τα πίνεις όλα μόνη σου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εαν ναι, έχω μία φιλική συμβουλή με την μορφή σοννέτου...

¨Ερη, ¨Ερη
στην ψωλή
γίνε ξεφτέρι...

Εεεεε, εδώ θα σε μαλώσω. Το σωστό είναι:

Έρη, Έρη
στην ψωλή είσαι ξεφτέρι.

Βέβαια άμα επιμένεις στην δική σου εκδοχή εγώ έχω να προσθέσω:
Έρη, Έρη
στην ψωλή γίνε ξεφτέρι
μην την βάζεις στο πανέρι
αλλά πιάστην με το χέρι
ρίξ'της κόκκινο πιπέρι
άμα ανέβεις στο μαδέρι

Σειρά σου τώρα.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι περιμενετε λοιπον?  :grin:

ρε σπιντ εγω έχω τώρα τον πονο μου που δεν γίνομαι μάνα με τις πιπες.
Εμένα μου είχαν τάξει ότι θα κάνω τρίδυμα έτσι. Πολύ συγχίστηκα βραδιάτικα. Δεν το περίμενα αυτό. Πάνε τα όνειρά μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom