You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγώ πότε θα γίνω μάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το πολυ πολυ να γινη ενα παρτυ με ουζανα παρω λίπασμα απο τον γιωργος58, να μου τον καρφώσουν, να ειμαι αξια, να περιμενω εννιά μήνες, να βρω εναν παθετικ τύπο, να πιω ρακι, να κάνω αυγά με τον απλο....
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Το πολυ πολυ να γινη ενα παρτυ με ουζα
Γιος: Βρε μπαμπά, εσύ είσαι μαύρος και η μαμά άσπρη. Εγώ πώς βγήκα Κινέζος;
Μπαμπάς: Σώπα παιδί μου, γιατί μετά από κείνο το όργιο, να ευχαριστείς το Θεό που δεν γαβγίζεις!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ερινακια; οτι θες εσυΡε σεις δεν θέλω να κάνω παρτούζα. Ερινάκια θέλω να βγάλω είπαμε.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ΚαλοοοοΓιος: Βρε μπαμπά, εσύ είσαι μαύρος και η μαμά άσπρη. Εγώ πώς βγήκα Κινέζος;
Μπαμπάς: Σώπα παιδί μου, γιατί μετά από κείνο το όργιο, να ευχαριστείς το Θεό που δεν γαβγίζεις!
Ενα που συνεβη και δεν εχει πολυ καιρο στα μερη μου,ασπρη η νυφη ασπρος ο γαμπρος το παιδι βγηκε μαυρο,στο παρτυ πριν το γαμο αρεσε στην νυφη ο στριπερ (μαυρος)και ποιος ξερη τι σουρα θα ειχε πηδηχτηκε με τον μαυρο.Ηρθε η στιγμη να γενηση, βγαινη μαυρο το παιδι καταλαβενεται το τι εγινε μετα φασαριες και χαμος
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αλλα λεει ομως το μνμ σου κατω απο το αβαταρ!!Ρε σεις δεν θέλω να κάνω παρτούζα. Ερινάκια θέλω να βγάλω είπαμε.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Καλοοοο
Ενα που συνεβη και δεν εχει πολυ καιρο στα μερη μου,ασπρη η νυφη ασπρος ο γαμπρος το παιδι βγηκε μαυρο,στο παρτυ πριν το γαμο αρεσε στην νυφη ο στριπερ (μαυρος)και ποιος ξερη τι σουρα θα ειχε πηδηχτηκε με τον μαυρο.Ηρθε η στιγμη να γενηση, βγαινη μαυρο το παιδι καταλαβενεται το τι εγινε μετα φασαριες και χαμος
Μιλάς σοβαρά?????? Ξεφτίλαααααααααααααααααααα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αλλα λεει ομως το μνμ σου κατω απο το αβαταρ!!
Το μνμ είναι συμβουλή του σεξπίρ ιν λουβ για να γίνω μάνα! Εγώ φταίω που μου δίνετε λάθος συμβουλές; :-
αλλα λεει ομως το μνμ σου κατω απο το αβαταρ!!
Που να διαβάσεις κ τι γράφει εδώ...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Α! μαλιστα εχω μεινει πολυ πισω μαλλονΠου να διαβάσεις κ τι γράφει εδώ...
μεγαλες στιγμες πραγματικα...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
α μαστα εχω μεινει πολυ πισω μαλλον
μεγαλες στιγμες πραγματικα...
Στρατηγέ μου θα σας πρότεινα να διαβάσετε όλη την βιβλιογραφία μου.
Ειδικά σε στιγμές που σας πιάνει κατάθλιψη και απόγνωση θα σας βοηθήσει.
Θα δειτε τον κόσμο με αλλα μάτια.
Τι μου θύμησες ρε ντούρα.. κοντεύω να κλάψω απο συγκίνηση..
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αφενος δεν εχω τον χρονο γλυκεια μου, αφετερου σορρυ κιολας δεν με πολυενδιαφερει το θεμα...Στρατηγέ μου θα σας πρότεινα να διαβάσετε όλη την βιβλιογραφία μου.
Ειδικά σε στιγμές που σας πιάνει κατάθλιψη και απόγνωση θα σας βοηθήσει.
Θα δειτε τον κόσμο με αλλα μάτια.
Τι μου θύμησες ρε ντούρα.. κοντεύω να κλάψω απο συγκίνηση..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αφενος δεν εχω τον χρονο γλυκεια μου, αφετερου σορρυ κιολας δεν με πολυενδιαφερει το θεμα...
Μα στρατηγε μου φυσικά και δεν σας ενδιαφέρει το θέμα... Αν σας ενδιεφεραν σοβαρά τα θέματα μου τότε θα αναρωτιόμουν για το δικό σας μνμ κάτω.. (περί βλακείας). ;)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Έχουν λαλήσει τελείως οι γυναίκες με αυτό το θέμα...
Φίλη μου που 35αρίζει οσονούπω και με πρότερο άσωτο βίο (έχει πάρει τη μισή συνοικία μας) και ενώ έχει καταστρέψει τη μήτρα της από καμιά 10αριά αποξύσεις, έχει τρελαθεί τελευταία γιατί έχει μυριστεί ότι μάλλον ΔΕΝ θα γίνει μάνα. Που τη χάνεις που τη βρίσκεις λοιπόν, σε παιδικό χωριό όπου έχει "υιοθετήσει" ένα αγοράκι και σαλιαρίζει όλη μέρα μαζί του, έχοντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι είναι μάνα.....
Φίλη μου που 35αρίζει οσονούπω και με πρότερο άσωτο βίο (έχει πάρει τη μισή συνοικία μας) και ενώ έχει καταστρέψει τη μήτρα της από καμιά 10αριά αποξύσεις, έχει τρελαθεί τελευταία γιατί έχει μυριστεί ότι μάλλον ΔΕΝ θα γίνει μάνα. Που τη χάνεις που τη βρίσκεις λοιπόν, σε παιδικό χωριό όπου έχει "υιοθετήσει" ένα αγοράκι και σαλιαρίζει όλη μέρα μαζί του, έχοντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι είναι μάνα.....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Έχουν λαλήσει τελείως οι γυναίκες με αυτό το θέμα...
Δεν εχω και πολύ ιδέα τι είναι η απόξυση, έχει να κάνει με έκτρωση;
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ναι βρε
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν εχω και πολύ ιδέα τι είναι η απόξυση, έχει να κάνει με έκτρωση;
Καλύτερα που δεν έχεις...και γω δεν ξέρω ακριβώς, οι φίλες μου τα λένε...τους ξύνει (?) τη μήτρα ο γιατρός στα πρώτα στάδια που πιάνουν παιδί για να το ρίξουν. Όποιος γιατρός υπάρχει εδώ μέσα ας μας το εξηγήσει καλύτερα...
Καλύτερα που δεν έχεις...και γω δεν ξέρω ακριβώς, οι φίλες μου τα λένε...τους ξύνει (?) τη μήτρα ο γιατρός στα πρώτα στάδια που πιάνουν παιδί για να το ρίξουν. Όποιος γιατρός υπάρχει εδώ μέσα ας μας το εξηγήσει καλύτερα...
περί απόξεσης...
και σχετική συζήτηση...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K