Νέα

Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
σασ παρακαλο σεβασμοσ στισ κιριεσ κ
στο θρεντ..........
:smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
να παρω λίπασμα απο τον γιωργος58, να μου τον καρφώσουν, να ειμαι αξια, να περιμενω εννιά μήνες, να βρω εναν παθετικ τύπο, να πιω ρακι, να κάνω αυγά με τον απλο.... :think: :think: :think: :think:
Το πολυ πολυ να γινη ενα παρτυ με ουζα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Το πολυ πολυ να γινη ενα παρτυ με ουζα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Γιος: Βρε μπαμπά, εσύ είσαι μαύρος και η μαμά άσπρη. Εγώ πώς βγήκα Κινέζος;
Μπαμπάς: Σώπα παιδί μου, γιατί μετά από κείνο το όργιο, να ευχαριστείς το Θεό που δεν γαβγίζεις! :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Ρε σεις δεν θέλω να κάνω παρτούζα. Ερινάκια θέλω να βγάλω είπαμε. :rolleyes:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιος: Βρε μπαμπά, εσύ είσαι μαύρος και η μαμά άσπρη. Εγώ πώς βγήκα Κινέζος;
Μπαμπάς: Σώπα παιδί μου, γιατί μετά από κείνο το όργιο, να ευχαριστείς το Θεό που δεν γαβγίζεις! :dancing: :dancing: :dancing:
Καλοοοο
Ενα που συνεβη και δεν εχει πολυ καιρο στα μερη μου,ασπρη η νυφη ασπρος ο γαμπρος το παιδι βγηκε μαυρο,στο παρτυ πριν το γαμο αρεσε στην νυφη ο στριπερ (μαυρος)και ποιος ξερη τι σουρα θα ειχε πηδηχτηκε με τον μαυρο.Ηρθε η στιγμη να γενηση, βγαινη μαυρο το παιδι καταλαβενεται το τι εγινε μετα φασαριες και χαμος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Καλοοοο
Ενα που συνεβη και δεν εχει πολυ καιρο στα μερη μου,ασπρη η νυφη ασπρος ο γαμπρος το παιδι βγηκε μαυρο,στο παρτυ πριν το γαμο αρεσε στην νυφη ο στριπερ (μαυρος)και ποιος ξερη τι σουρα θα ειχε πηδηχτηκε με τον μαυρο.Ηρθε η στιγμη να γενηση, βγαινη μαυρο το παιδι καταλαβενεται το τι εγινε μετα φασαριες και χαμος

Μιλάς σοβαρά?????? Ξεφτίλαααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• Join01b.gif
    Join01b.gif
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
α μαστα εχω μεινει πολυ πισω μαλλον
μεγαλες στιγμες πραγματικα... :tooth:

Στρατηγέ μου θα σας πρότεινα να διαβάσετε όλη την βιβλιογραφία μου.
Ειδικά σε στιγμές που σας πιάνει κατάθλιψη και απόγνωση θα σας βοηθήσει.
Θα δειτε τον κόσμο με αλλα μάτια.

Τι μου θύμησες ρε ντούρα.. κοντεύω να κλάψω απο συγκίνηση..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Στρατηγέ μου θα σας πρότεινα να διαβάσετε όλη την βιβλιογραφία μου.
Ειδικά σε στιγμές που σας πιάνει κατάθλιψη και απόγνωση θα σας βοηθήσει.
Θα δειτε τον κόσμο με αλλα μάτια.

Τι μου θύμησες ρε ντούρα.. κοντεύω να κλάψω απο συγκίνηση..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφενος δεν εχω τον χρονο γλυκεια μου, αφετερου σορρυ κιολας δεν με πολυενδιαφερει το θεμα...

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αφενος δεν εχω τον χρονο γλυκεια μου, αφετερου σορρυ κιολας δεν με πολυενδιαφερει το θεμα...

Μα στρατηγε μου φυσικά και δεν σας ενδιαφέρει το θέμα... Αν σας ενδιεφεραν σοβαρά τα θέματα μου τότε θα αναρωτιόμουν για το δικό σας μνμ κάτω.. (περί βλακείας).  ;)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έχουν λαλήσει τελείως οι γυναίκες με αυτό το θέμα...

Φίλη μου που 35αρίζει οσονούπω και με πρότερο άσωτο βίο (έχει πάρει τη μισή συνοικία μας) και ενώ έχει καταστρέψει τη μήτρα της από καμιά 10αριά αποξύσεις, έχει τρελαθεί τελευταία γιατί έχει μυριστεί ότι μάλλον ΔΕΝ θα γίνει μάνα. Που τη χάνεις που τη βρίσκεις λοιπόν, σε παιδικό χωριό όπου έχει "υιοθετήσει" ένα αγοράκι και σαλιαρίζει όλη μέρα μαζί του, έχοντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι είναι μάνα..... 

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχουν λαλήσει τελείως οι γυναίκες με αυτό το θέμα...

Φίλη μου που 35αρίζει οσονούπω και με πρότερο άσωτο βίο (έχει πάρει τη μισή συνοικία μας) και ενώ έχει καταστρέψει τη μήτρα της από καμιά 10αριά αποξύσεις, έχει τρελαθεί τελευταία γιατί έχει μυριστεί ότι μάλλον ΔΕΝ θα γίνει μάνα. Που τη χάνεις που τη βρίσκεις λοιπόν, σε παιδικό χωριό όπου έχει "υιοθετήσει" ένα αγοράκι και σαλιαρίζει όλη μέρα μαζί του, έχοντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι είναι μάνα..... 

Δεν εχω και πολύ ιδέα τι είναι η απόξυση, έχει να κάνει με έκτρωση;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν εχω και πολύ ιδέα τι είναι η απόξυση, έχει να κάνει με έκτρωση;

Καλύτερα που δεν έχεις...και γω δεν ξέρω ακριβώς, οι φίλες μου τα λένε...τους ξύνει (?) τη μήτρα ο γιατρός στα πρώτα στάδια που πιάνουν παιδί για να το ρίξουν. Όποιος γιατρός υπάρχει εδώ μέσα ας μας το εξηγήσει καλύτερα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλύτερα που δεν έχεις...και γω δεν ξέρω ακριβώς, οι φίλες μου τα λένε...τους ξύνει (?) τη μήτρα ο γιατρός στα πρώτα στάδια που πιάνουν παιδί για να το ρίξουν. Όποιος γιατρός υπάρχει εδώ μέσα ας μας το εξηγήσει καλύτερα...

περί απόξεσης...

και σχετική συζήτηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom