You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγώ πότε θα γίνω μάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
crazydevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι ναιθ οι ιδεες σε παροτρινανε χαχαχαχαχαχαχαχα αντε να δουμε ποτε θα γινεις μαναααααααααααααααααααα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
άλλο ένα σούπερ θέμα άνοιξε η περιστέρα μας.
εύκολα θα γίνεις μάνα. θα στήσουμε ένα black jack κι εκεί θα γίνεις όσες φορές θες
εύκολα θα γίνεις μάνα. θα στήσουμε ένα black jack κι εκεί θα γίνεις όσες φορές θες
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
εγώ πότε θα μιλήσω, γαμώ την πουτάνα μου;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ναι ναιθ οι ιδεες σε παροτρινανε χαχαχαχαχαχαχαχα αντε να δουμε ποτε θα γινεις μαναααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα ναι σου λέω..Εκεί που καθόμουν ήσυχα ήσυχα. βλέπω το θρέντ έγινα πατέρας. Αμαν λέω. Πρωτοφανές! ασσύληπτο! Δεν εχει ξανασυμβεί. Θορυβήθηκα. Με έλουσε κρύος ιδρώτας. τα πόδια μου κοπήκανε. Και τότε.. σκέφτηκα το θρεντ για να πω τον καημό μου.
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Δεν φταίω εγώ.. μου βάζει ιδέες ο ντουρα...
![]()
Ψάξε βαθιά μέσα σου, και αναρωτήσου, αν είσαι άξια για να γίνεις μάνα. Σήμερα, είναι πολύ εύκολο να βρεις κάποιον να σε γονιμοποιήσει.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Εδω τωρα σηκωνη και λιγη πλακα
Με προφυλακτικο δεν γινεσαι μανα,για να γινης η θα ειναι τρυπιο το προφυλακτικο, η και για καλυτερη απολαυση ελευθερο
Δηλαδή τι προτείνεις;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ψάξε βαθιά μέσα σου, και αναρωτήσου, αν είσαι άξια για να γίνεις μάνα. Σήμερα, είναι πολύ εύκολο να βρεις κάποιον να σε γονιμοποιήσει.
Μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό που είπες. Και θα ήθελα αν μπορείς ποια είναι τα χαραχτηριστικά μιας άξιας μάνας. Ή μιας γυναίκας που αξίζει να γίνει μάνα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Προφανώς όταν βρεθεί ο κατάλληλος απελπισμένος, αναξιοπαθής, αλτρουιστής δότης του απαραίτητου σπέρματος![]()
![]()
Κοιτα, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί μουρλοί και αναξιοπαθούντες. Αλλά σε αυτή την απελπισία να με γονιμοποιήσει δεν νομίζω να έφτανε κανείς!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν εχω ιδεα δεν γνωριζω τιποτα απο αυτα τα πραγματαΔηλαδή τι προτείνεις;
Μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό που είπες. Και θα ήθελα αν μπορείς ποια είναι τα χαραχτηριστικά μιας άξιας μάνας. Ή μιας γυναίκας που αξίζει να γίνει μάνα.
Αυτό θα το ξέρεις μόνο εσύ. Στο κάτω-κάτω, ο πατέρας γεννά, και η μητέρα τίκτει...!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.200
- Πόντοι
- 22.785
μμμμμμμμμμμ ενδιαφερον ακουγεται.........Δεν εχω ιδεα δεν γνωριζω τιποτα απο αυτα τα πραγματα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα οταν μου δινεται η ευκαιρια καρφωνο κααααλα.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να και αλλη που θελη να γινη μαναμμμμμμμμμμμ ενδιαφερον ακουγεται.........![]()
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.200
- Πόντοι
- 22.785
το ρακι να ετοιμαζης εσυ .........Να και αλλη που θελη να γινη μανα![]()
![]()
![]()
![]()
ο καιρος γαρ εγκυς........
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 22