αλλη μια ερώτηση μου προέκειψε κ ίσως κ αυτή την βρείτε αστεία μερική.. απολήθηκα πριν 3 μήνες απο το στρατό, λογικά όταν μπήκα δεν μου κάνανε εμβόλιο για υπατήτιδα β και για άλλα? αρα λογικά δεν πρέπει να κινδηνεύω απο αυτήν εφόσον έγινε κ πρόσφατα. δεν ξέρω σίγουρα τι εμβόλια μου κάνανε γιατί ουτε μας ειπανε ουτε τα γραψανε κάπου. απλά μας κάναν στο καπάκι...
Για να μην τα πολυλογω κατεληξα να φιλήσω στο στόμα, στο στήθος και να γλύψω λίγο την κοπέλα ποy έκανε show πριν κανα μισάωρο με δονητές. το πολύ να το έκανα για 3 δευτερόλεπτα αλλα με προβληματίζει μια μικρή σχισμή που έχω στα χείλια η οποία δεν τρέχει αίμα κ έχει δημιουργηθεί απο τα aircontition.δέν θυμάμε αν είχε υγρά βγάλει εκείνη αλλα υποθέτω είχε κατάλοιπα μάλλον απο το σόου πρίν. Απο τότε δέν έχω παρουσιάσει σπυράκια ή κάτι ύποπτο κ φοβάμε για HIV. Απο τότε άλαξε η ζωή μου.
μαλακες, το παληκαρι εχει φρικαρει
ας του δωσουμε 2-3 συμβουλες
και τη γλωσσα σου μεγαλε να προσεχεις που την βαζεις
και να μην φρικαρεις
μιας και το ΕΙΤΖ κατα μερικους δεν υπαρχει κιολας ;)
ειναι ολα σχετικα
Η πιθανοτητα να εχεις παθει κατι ειναι λιγοτερη απο το να σε χτυπησει κεραυνος καθως σε δαγκωνει ο καρχαριας αφου εχεις κερδισει το λοτο σε 4 χωρες ταυτοχρονα!