Νέα

Έγλειψα στρίπερ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα enoxlitikostipos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ti na poume k meis me ta profilaktika pou exoun vgei kommatia mesa apo vromopoutana pou edeixnan na xoun 50% ton io....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ετσι ετσι βεντουζα ... / εγω αυτο το λεω Ρωσικη Ρουλετα ... / ακομα δεν εχω παιξει Ουκρανεζικη Ρουλετα αλλα εκει φοβαμαι λιγο / εκει βεβαιως που δεν το σκεφτομαι καν ειναι με τις μαυρες / εκει πας ακαποτος και γυριζεις σπιτι οριζοντιος χαχαχαχαχαχα

OP
OP
E

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αλλη μια ερώτηση μου προέκειψε κ ίσως κ αυτή την βρείτε αστεία μερική.. απολήθηκα πριν 3 μήνες απο το στρατό, λογικά όταν μπήκα δεν μου κάνανε εμβόλιο για υπατήτιδα β και για άλλα? αρα λογικά δεν πρέπει να κινδηνεύω απο αυτήν εφόσον έγινε κ πρόσφατα. δεν ξέρω σίγουρα τι εμβόλια μου κάνανε γιατί ουτε μας ειπανε ουτε τα γραψανε κάπου. απλά μας κάναν στο καπάκι...

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Για να μην τα πολυλογω κατεληξα να φιλήσω στο στόμα, στο στήθος και να γλύψω λίγο την κοπέλα ποy έκανε show πριν κανα μισάωρο με δονητές. το πολύ να το έκανα για 3 δευτερόλεπτα αλλα με προβληματίζει μια μικρή σχισμή που έχω στα χείλια η οποία δεν τρέχει αίμα κ έχει δημιουργηθεί απο τα aircontition.δέν θυμάμε αν είχε υγρά βγάλει εκείνη αλλα υποθέτω είχε κατάλοιπα μάλλον απο το σόου πρίν. Απο τότε δέν έχω παρουσιάσει σπυράκια ή κάτι ύποπτο κ φοβάμε για HIV. Απο τότε άλαξε η ζωή μου.

Άλλη φορά να βάζεις καπότα στην γλώσσα πριν τα κάνεις αυτά, αλλιώς άστο καλλίτερα.

Επισκέπτης
μαλακες, το παληκαρι εχει φρικαρει
ας του δωσουμε 2-3 συμβουλες
και τη γλωσσα σου μεγαλε να προσεχεις που την βαζεις
και να μην φρικαρεις
μιας και το ΕΙΤΖ κατα μερικους δεν υπαρχει κιολας ;)

ειναι ολα σχετικα

Η πιθανοτητα να εχεις παθει κατι ειναι λιγοτερη απο το να σε χτυπησει κεραυνος καθως σε δαγκωνει ο καρχαριας αφου εχεις κερδισει το λοτο σε 4 χωρες ταυτοχρονα!

berolinezos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μεσσιέ...καλά κάνεις και έχεις άγχος! δεν είναι το θέμα η σχισμή ή ουλή (όπως θες πέστο) το θέμα είναι αν κατάπιες κλπ.
ενημερωτικά δες αυτο εδώ:

κάτσε διάβασε αυτά και θα σου φύγει το άγχος αν και δεν θα έπρεπε.ελπίζω να βοήθησα στο 1ο μου πόστ εδω μέσα

μολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom