Νέα

Έγλειψα στρίπερ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα enoxlitikostipos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μην ψαρώνετε
τα παιδάκια πλάκα κάνουν

OP
OP
E

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
έχεις μια τάση να παρερμηνευεις αυτα που λεο. δεν ειπα οτι φταιει το κρατος που την εγλυψα. Φταιει το κρατος στο οτι δεν παρεχει σωση ενημερωση. γιατι εκατομηρια σπαταλουντε στην ενημερωση και οι περισσότεροι δεν ξέρουν τελικα. δηλαδη πρέπει να ψαχνωμαστε για όλα μόνοι μας. κ εκει δεν φταιω εγω κ καθε αλλοσ σαν εμενα. γιατι αν ηξερα δεν θα το εκανα...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Μα για όλα φταίει το κράτος...

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
έχεις μια τάση να παρερμηνευεις αυτα που λεο. δεν ειπα οτι φταιει το κρατος που την εγλυψα. Φταιει το κρατος στο οτι δεν παρεχει σωση ενημερωση. γιατι εκατομηρια σπαταλουντε στην ενημερωση και οι περισσότεροι δεν ξέρουν τελικα. δηλαδη πρέπει να ψαχνωμαστε για όλα μόνοι μας. κ εκει δεν φταιω εγω κ καθε αλλοσ σαν εμενα. γιατι αν ηξερα δεν θα το εκανα...

παει η μαλακια συννεφο...ναι επρεπε να ηταν ενας δημοσιος υπαλληλος και να της σκουπιζε το νιμου πριν το γλυψεις εσυ....και να βγαλουν σποτακια για την καθε μαλακια που σκαρωνει ο καθενας.κωλοκρατος.........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Θα εχεις παντα μαζι LISTERIN μωβ απαιχτο μεγαλε
τα σκοτωνη ολα.......... :idiot: :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα εχεις παντα μαζι LISTERIN μωβ απαιχτο μεγαλε
τα σκοτωνη ολα.......... :idiot: :idiot:
μπααααααα...
σαν το σίλιτ μπάνγκ το κίτρινο κανένα....
Κάνει και λεύκανση.... Χαμόγελο κολγκέιτ........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οπότε δηλαδη παιδες επειδι ξεφυγαμε απο το θέμα, πιστεβετε οτι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχω κολλήσει κατι διοτι δεν υπήρχε επαφή με αίμα κ οτι η διαρκεια του ηταν πολι μικρη. Εκγυκλοπεδικα τωρα όμως σε τί περιπτώσεις θα έπρεπε να φοβό,αστε. γιατι υπάρχουν πολοί εδωμεσα που έχουν γλύψει τέτοιες γυναίκες...
εγκυκλοπαιδικά υπάρχει ο γοούγλης.
πληροφοριακά εγώ έχω γλύψει τέτοιες γυναίκες.......
καμμιά άλλη απορία;

OP
OP
E

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
enimerotika itan i pussyka... (mia mikri metafrasoula k katalavenete poia einai) apo enan dromo pou odigei sta protathlimata...
pliroforiaka mipos tin exei glipsei k kanena apo sas na isixaso?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενημερωτικά με την πρέζα που παίρνει δε νομίζω ούτε αυτή να ξέρει........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

έχω ξαναπεί...
do the crime, do the time φιλαράκο μιας και σ αρέσουν οι αγγλικοί χαρακτήρες.

OP
OP
E

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι τους ξεχναω γιατι ειμαι στο γραφειο κ χρησιμοποιω αγγλικα. εγο ηρεμισα βασικα λιγο με αυτα που ακουσα...
ειναι βεβαια μεχρι να το ξαναθυμηθω κ με πιασει. ξερει κανεισ αν υπαρχει καποια σελιδα για αυτα τα θεματα και να επικοινωνεισ μεσω email με γιατρους?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ψάξε στον γούγλη θα βρεις και σάιτ και άλλα πολλά....... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom