enoxlitikostipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες δεν ξέρω γιατι αλλα το προηγούμενο ποστ μου εξαφανιστηκε κ ειπα να γραψω εδω μηπος κ με βοηθησει καποιος. Όλα ξεκινήσανε την προηγούμενη πέμπτη, 11 μερες περίπου πριν, όταν μαζί με την παρέα απο τήν δουλειά κατευθυνθήκαμε σε γνωστό στρίπ κλαμπ να περάσουμε λίγες γνήσιες αντρικές στιγμές. Για να μην τα πολυλογω κατεληξα να φιλήσω στο στόμα, στο στήθος και να γλύψω λίγο την κοπέλα ποy έκανε show πριν κανα μισάωρο με δονητές. το πολύ να το έκανα για 3 δευτερόλεπτα αλλα με προβληματίζει μια μικρή σχισμή που έχω στα χείλια η οποία δεν τρέχει αίμα κ έχει δημιουργηθεί απο τα aircontition.δέν θυμάμε αν είχε υγρά βγάλει εκείνη αλλα υποθέτω είχε κατάλοιπα μάλλον απο το σόου πρίν. Απο τότε δέν έχω παρουσιάσει σπυράκια ή κάτι ύποπτο κ φοβάμε για HIV. Απο τότε άλαξε η ζωή μου. κ με την υποψία κ μόνο οτι μπορεί να έχω και να κολήσω κ τήν αραβωνιαστικιά μου καταρέω.είμαι χάλια ψηχολογικά.Πήγα κ τήν βρήκα στο μαγαζί κ μου είπε οτι δέν έχει τιποτα, αλλα αν έχει κ δέν το ξέρει; Δέν μπορώ να θέσω την ζωή της αρραβονιαστικιάς μου σε κίνδυνο , αλλα ούτε μπορώ να διαλύσω εναν αρραβωνα απο υποψίες κ μόνο. Οπότε δέν ξέρω τι να κάνω, είμαι ψυχολογικά χάλια, σκεύτομε συνέχεια τι θα κάνω αν είμαι τελικά φορέας και αυτή η περίοδος 2-3 μηνων μέχρι να κάνω εξετάσεις με σκοτώνει. Φοβάμε μην πέσω σε κατάθληψη η μήπος αποκτήσω συμπτώματα χωρίς να τα εχω,δηλαδη placebo.