Νέα

Έγλειψα στρίπερ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα enoxlitikostipos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες δεν ξέρω γιατι αλλα το προηγούμενο ποστ μου εξαφανιστηκε κ ειπα να γραψω εδω μηπος κ με βοηθησει καποιος. Όλα ξεκινήσανε την προηγούμενη πέμπτη, 11 μερες περίπου πριν, όταν μαζί με την παρέα απο τήν δουλειά κατευθυνθήκαμε σε γνωστό στρίπ κλαμπ να περάσουμε λίγες γνήσιες αντρικές στιγμές. Για να μην τα πολυλογω κατεληξα να φιλήσω στο στόμα, στο στήθος και να γλύψω λίγο την κοπέλα ποy έκανε show πριν κανα μισάωρο με δονητές. το πολύ να το έκανα για 3 δευτερόλεπτα αλλα με προβληματίζει μια μικρή σχισμή που έχω στα χείλια η οποία δεν τρέχει αίμα κ έχει δημιουργηθεί απο τα aircontition.δέν θυμάμε αν είχε υγρά βγάλει εκείνη αλλα υποθέτω είχε κατάλοιπα μάλλον απο το σόου πρίν. Απο τότε δέν έχω παρουσιάσει σπυράκια ή κάτι ύποπτο κ φοβάμε για HIV. Απο τότε άλαξε η ζωή μου. κ με την υποψία κ μόνο οτι μπορεί να έχω και να κολήσω κ τήν αραβωνιαστικιά μου καταρέω.είμαι χάλια ψηχολογικά.Πήγα κ τήν βρήκα στο μαγαζί κ μου είπε οτι δέν έχει τιποτα, αλλα αν έχει κ δέν το ξέρει; Δέν μπορώ να θέσω την ζωή της αρραβονιαστικιάς μου σε κίνδυνο , αλλα ούτε μπορώ να διαλύσω εναν αρραβωνα απο υποψίες κ μόνο. Οπότε δέν ξέρω τι να κάνω, είμαι ψυχολογικά χάλια, σκεύτομε συνέχεια τι θα κάνω αν είμαι τελικά φορέας και αυτή η περίοδος 2-3 μηνων μέχρι να κάνω εξετάσεις με σκοτώνει. Φοβάμε μην πέσω σε κατάθληψη η μήπος αποκτήσω συμπτώματα χωρίς να τα εχω,δηλαδη placebo.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Παίδες δεν ξέρω γιατι αλλα το προηγούμενο ποστ μου εξαφανιστηκε κ ειπα να γραψω εδω μηπος κ με βοηθησει καποιος. Όλα ξεκινήσανε την προηγούμενη πέμπτη, 11 μερες περίπου πριν, όταν μαζί με την παρέα απο τήν δουλειά κατευθυνθήκαμε σε γνωστό στρίπ κλαμπ να περάσουμε λίγες γνήσιες αντρικές στιγμές. Για να μην τα πολυλογω κατεληξα να φιλήσω στο στόμα, στο στήθος και να γλύψω λίγο την κοπέλα ποy έκανε show πριν κανα μισάωρο με δονητές. το πολύ να το έκανα για 3 δευτερόλεπτα αλλα με προβληματίζει μια μικρή σχισμή που έχω στα χείλια η οποία δεν τρέχει αίμα κ έχει δημιουργηθεί απο τα aircontition.δέν θυμάμε αν είχε υγρά βγάλει εκείνη αλλα υποθέτω είχε κατάλοιπα μάλλον απο το σόου πρίν. Απο τότε δέν έχω παρουσιάσει σπυράκια ή κάτι ύποπτο κ φοβάμε για HIV. Απο τότε άλαξε η ζωή μου. κ με την υποψία κ μόνο οτι μπορεί να έχω και να κολήσω κ τήν αραβωνιαστικιά μου καταρέω.είμαι χάλια ψηχολογικά.Πήγα κ τήν βρήκα στο μαγαζί κ μου είπε οτι δέν έχει τιποτα, αλλα αν έχει κ δέν το ξέρει; Δέν μπορώ να θέσω την ζωή της αρραβονιαστικιάς μου σε κίνδυνο , αλλα ούτε μπορώ να διαλύσω εναν αρραβωνα απο υποψίες κ μόνο. Οπότε δέν ξέρω τι να κάνω, είμαι ψυχολογικά χάλια, σκεύτομε συνέχεια τι θα κάνω αν είμαι τελικά φορέας και αυτή η περίοδος 2-3 μηνων μέχρι να κάνω εξετάσεις με σκοτώνει. Φοβάμε μην πέσω σε κατάθληψη η μήπος αποκτήσω συμπτώματα χωρίς να τα εχω,δηλαδη placebo.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ρε ελεος τι ακουμε πρωι πρωι. δεν παιζει να εχεις κολλησει ειτζ γκε γκε;

nsbowler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
1.392
Πόντοι
491
Φιλαρακο μου τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα...πας σε ενα νοσοκομειο, ζητας εξεταση αιματος για HIV και να η απαντηση σου...ειναι ανωνυμη η εξεταση και δωρεαν...αν και εδω που τα λεμε θα συμφωνησω με τη προλαλησαντα...δε παιζει να εχεις κατι...αλλα για να αποβαλλεις το αγχος σου στα σιγουρα, κανε την εξεταση....

OP
OP
E

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοίτα αν δεν είχα το σχίσιμο στα χείλαι ολα οκ. έχω ομως και αυτό με τρομαζει. Δέν λέω οτι έχω κολήσει δεδομένα. λέω ότι και η μία πιθανότητα στο τρισεκατομύριο με κάνει έτσι...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κοίτα αν δεν είχα το σχίσιμο στα χείλαι ολα οκ. έχω ομως και αυτό με τρομαζει. Δέν λέω οτι έχω κολήσει δεδομένα. λέω ότι και η μία πιθανότητα στο τρισεκατομύριο με κάνει έτσι...
ρε αγορι μου δεν ηταν ανοιχτ πληγη να αιμοραγει οποτε τι φοβασαι;;;;

OP
OP
E

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ενοειτε πως θα κάνω αλλα πρεπει μετά απο 2-3 μήνες. Αν μέχρι τότε δεν με έχει σκοτώσει το άγχος... δέν ξέρω αν μπορεί να περάσει μεσα απο το σχίσιμο αυτό ο ιός κ κανένας που το είπα δεν ξέρει σίγουρα. κάποτε έτρεχε αίμα απο εκει. έχει μήνες να τρέξει αλλα σαν σχισμη φαίνετε.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ενοειτε πως θα κάνω αλλα πρεπει μετά απο 2-3 μήνες. Αν μέχρι τότε δεν με έχει σκοτώσει το άγχος... δέν ξέρω αν μπορεί να περάσει μεσα απο το σχίσιμο αυτό ο ιός κ κανένας που το είπα δεν ξέρει σίγουρα. κάποτε έτρεχε αίμα απο εκει. έχει μήνες να τρέξει αλλα σαν σχισμη φαίνετε.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: εκεινη την στιγμη ρε ετρεχε αιμα; οχι προφανεστατα αρα τι λες;;;;;;;;; μα καλα ποσο χρονων εισαι ρε γαμωτο και δεν ξερεις βασικα πραματα; εσυ εισαι ικανος να μας πεις οτι ειχες ουλη απο τραυμα και μπορει να κολλησεις κι απο κει :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
φιλε μην αγχωνεσαι τζαμπα,τραβα κανε μια εξεταση οπως σου λενε τα παιδια κ θα δεις οτι τζαμπα φοβασαι κ στεναχωριεαι...το ιδιο ειχα παθει κ γω αλλα με διαφορτικο συμβαν,εχω χτυπησει τατοο μανικια στα χερια μου και φοβομουνα μην εχω hiv κ υπατιτιδα,τελικα τζαμπα ανυσηχουσα...ειμαι καθαρος σαν το νερακι αυρα!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Για να βγούν σωστές οι εξετάσεις για HIV πρέπει να περάσουν 21 μέρες μέχρι τότε συμβουλέψου κάποιον γιατρό και προσπάθησε νά μην κάνεις έρωτα με το κορίτσι σου η να κάνεις με προφύλαξη πάντως η πιθανότητες να πήρες κάτι είναι ελάχιστες

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μην αγχώνεσαι τζάμπα....εξάλλου όταν έχεις κοψήματα και τέτοια δεν κάνεις τέτοιου είδους παιχνίδια σε τέτοια μέρη.... :headbang: :headbang: :headbang:

ξεκόλα...δεν τρέχει τίποτα....κάνε την εξέταση και όλα κάλά θα πάνε...

OP
OP
E

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι καταλαβαίνω όλα αυτά που λέτε, κ το ξέρω οτι μπορεί να ακούγετε ισως και παιδικο (παρόλο που τέτοια θέματα οσο και παιδικά να ακούγοντε είναι σοβαρά για κάποιους) αππλα μέσω της υπερπληροφόρησης-παραπληροφόρησης  κ μη σαφήνειας που υπάρχει στο ιντερνετ έχω χάσει την μπάλα. κ αυτό με τρομάζει περισότερο.  Απλά διάβασα ότι μεταφέροντε απο αιμα κ υγρά κόλπου. κ οτι μπορει να μεταφερθει με το στοματικό μεσω μιας πληγησ στο στομα. δεν λεει η πληγη αν δεν έχει επουλωθεί τελείως. δηλαδη το ενδεχόμενο να μην τρέχει αίμα αλα μέσω της σχισμής να εισέλθει αν ακουμπισουν υγρά/ Παιδες δεν ξέρω κ πολλα κ αυτο ειναι κ φταιξιμο του κράτους όχι μονο δικο μου. σορυ αλλα αν ηξερα δεν θα ανοιγα αυτο το θεμα.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Για όλα τα θέματα που μας αφορούν στη ζωή μας υπάρχει και ένας ειδικός στην περίπτωση τη δικιά σου ο ειδικός είναι ο γιατρός , πάντως πρόβλημα είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε όταν κάτι το γνωρίζουμε δεν είναι πρόβλημα , μήν ανυσηχείς άδικα, θα δείς ότι δεν έχεις τίποτα. ΥΓ και σε ιδιωτικό μικροβιολογικό να πάς η εξέταση κοστίζει γύρω στα 70-80 Ευρώ και για τους δύο ιούς HIV . μήν φοβάσε.
ναι καταλαβαίνω όλα αυτά που λέτε, κ το ξέρω οτι μπορεί να ακούγετε ισως και παιδικο (παρόλο που τέτοια θέματα οσο και παιδικά να ακούγοντε είναι σοβαρά για κάποιους) αππλα μέσω της υπερπληροφόρησης-παραπληροφόρησης  κ μη σαφήνειας που υπάρχει στο ιντερνετ έχω χάσει την μπάλα. κ αυτό με τρομάζει περισότερο.  Απλά διάβασα ότι μεταφέροντε απο αιμα κ υγρά κόλπου. κ οτι μπορει να μεταφερθει με το στοματικό μεσω μιας πληγησ στο στομα. δεν λεει η πληγη αν δεν έχει επουλωθεί τελείως. δηλαδη το ενδεχόμενο να μην τρέχει αίμα αλα μέσω της σχισμής να εισέλθει αν ακουμπισουν υγρά/ Παιδες δεν ξέρω κ πολλα κ αυτο ειναι κ φταιξιμο του κράτους όχι μονο δικο μου. σορυ αλλα αν ηξερα δεν θα ανοιγα αυτο το θεμα.

OP
OP
E

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παντος ειχα δικιμασει να παρω την γραμμη για το aids που υπαρχει και ήταν εκτάκτωσ κλειστη. δεν είναι ευκολο να παρο ξανα πάλι γιατι πρεπει να ειμαι μόνος να παρω. δεν μπορω να παρω κ να με ακουσουνε... οπότε... εχασα κ την επιστημονικη συμβουλη αν.. λεο αν χρειαζομουν κατι τισ πρωτες 72 ωρες...

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Γι αυτό σου λέω πάρε συμβουλή από γιατρό, δεν είμαι σίγουρος αλλά κάτι έχω ακούσει ότι άν πάρεις κάποια αγωγή προληπτικά στην αρχή κάτι κάνει , παρ όλα αυτά μόνο με συμβουλή από γιατρό
παντος ειχα δικιμασει να παρω την γραμμη για το aids που υπαρχει και ήταν εκτάκτωσ κλειστη. δεν είναι ευκολο να παρο ξανα πάλι γιατι πρεπει να ειμαι μόνος να παρω. δεν μπορω να παρω κ να με ακουσουνε... οπότε... εχασα κ την επιστημονικη συμβουλη αν.. λεο αν χρειαζομουν κατι τισ πρωτες 72 ωρες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενοχλητικέ......
υπάρχουν ένα κάρο αφροδίσια που μπορείς να κολλήσεις από γλειφομούνια τα οποία είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικά, αλλά όχι θανατηφόρα.

Υ.Γ.1
Καλά ρε τεράστιε....
Με την κοπέλα που έκανε σόου με δονητές βρήκες να κωλοτριφτείς;
Υ.Γ.2
Το κράτος τώρα τι σου φταίει; Ξεκίνα από το μυαλό σου και την οικογένειά σου.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ελεος ρε ενοχλητικε που φταιει το κρατος που την εγλυψες!!!
και επειδη στο εφερε στην μαπα,επρεπε να το γλυψεις?ημαρτον..

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε πριν 2 χρονια εκατσε και πηγα με μια στριπερ κι ο μαλακας πανω στην αναμπουμπουλα την καυλα και τη μαλακια που με εδερνε δεν εβαλα σκουφακι καν!ειχα κι εγω κοπελα τοτε και σε καταλαβαινω αν και συντομα μετα το σκηνικο χωρισαμε,ωστοσο μεχρι να κανω εξετασεις ειχα τρελαθει οπως εσυ.αυτο που εχω να πω ειναι οτι να μην τρελαινεσαι και δινεις τερατωδεις διαστασεις στο μυαλο σου στο ολο θεμα κ να πας σε μικροβιολογικο εργαστηριο να κανεις εξεταση ή αν ειναι νωρις για κατι τετοιο να παρεις ενημέρωση εγκυρη και μην την ψαχνεις στο ιντερνετ.ειχα δωσει τοτε 30 ευρω θυμαμαι και για τεστ που αφορουσε AIDS και ηπατιτιδα μαζι.Μην πας σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι μονο που θα ρωτησεις στις πληροφοριες "που κανει κανείς τεστ aids" θα σε κοιτανε λες και ηδη εχεις.σκεψου οτι εγω που το εκανα 3 φορες με την τυπισσα και μου ειπε η μικροβιολογος οτι και να ειχε παλι ηταν δυσκολο να με κολλησει με τοσες λιγες επαφες,ωστοσο επειδη δεν ειμαι γιατρος και καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη,πηγαινε σε καποιο μικροβιολογο ή εστω παρε τηλεφωνο αν ντρεπεσαι και ρωτα.μην αγχωνεσαι και μην ψαξεις στο ιντερνετ αλλο.θα τρελαθεις τσαμπα.

Μπήχτης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και λοιπόν? Κι εγώ το έκανα!!!
Όλοι κάποτε κι από κάτι θα πεθάνουμε. Ας είναι απ'αυτό!!!  :2funny:

Stories

Νέο!