Νέα

Έγκλημα σε οίκο ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Είδηση στο διαδίκτυο πριν λίγο:

Άγνωστος δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι την καθαρίστρια, στο θώρακα και στα χέρια, απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Η ληστεία πραγματοποιήθηκε στην οδό Φωκαίας 18 στην Αθήνα.

Η παθούσα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στην αναζήτηση του δράστη.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Χθες νωρίς το βράδυ, βγήκαν παγανιά για έλεγχο (προφανώς) και έπεσε σύρμα στο βουνό κατά τις 20.30 που πέρασα.

Και σήμερα σχετικό ρεπορτάζ.

Αυτό τον κλάδο θα άφηναν ανέγγιχτο; Είδωμεν....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν υπαρχει Φωκαιας18

Ισως εννοουν το 17Β που ειναι το δευτερο στη σειρα .

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Δεν υπαρχει Φωκαιας18

Ισως εννοουν το 17Β που ειναι το δευτερο στη σειρα .
Μπορεί και το 19. Πάντως θέλει μεγάλη προσοχή πλέον στις μεταμεσονύκτιες τσάρκες μας. Πολλές ύποπτες φάτσες κυκλοφορούν εκεί γύρω  και δε ξέρεις τι μπορεί να σκάσει. Η οπλοφορία είναι σύνηθες στους αδίστακτους. Με ενημέρωσαν κι από Κασσάνδρας την περασμένη Κυριακή, για κάποια σχετικά γεγονότα που βίωσαν με οπλοφόρους. Μάλιστα σε κάποιον οίκο πυροβόλησαν κακοποιοί πελάτη στο πόδι για να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό. Το νου μας όλοι!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πως μπορεί να προστατευτεί κανείς; :think: :think: :think: :think:

Να οργανοθούμε Αδέλφια και να βγάλουμε στους κοκκινους δρόμους "ομαδες περιφρούρισης μπουρδελοφρόνων"

[move]ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΗΤΕ[/move]

takiswrc

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Λυπηρα ολα αυτα !!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Προσωπικά τείνω να σταματήσω τις μεταμεσονύκτιες επισκέψεις.
Εμ και μετασονυκτια που πατε για βολι ?
Ειναι περιεργα τα μερη αυτα..... Ολη η βρωμια της ασιας, αφρικης, ρωσσιας. ανατολικης ευρωπης και ελλαδος ειναι εκει εξω....

Ολα τα ''μπουμπουκια'' ειναι μαζεμενα και βολταρουν..... ψαχνωντας για θυματα

Οι καλυτερες ωρες ειναι οι πρωινες και οι μεσημεριανες η εστω απογευματινες οσο εχει ηλιο

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπορεί και το 19. Πάντως θέλει μεγάλη προσοχή πλέον στις μεταμεσονύκτιες τσάρκες μας. Πολλές ύποπτες φάτσες κυκλοφορούν εκεί γύρω  και δε ξέρεις τι μπορεί να σκάσει. Η οπλοφορία είναι σύνηθες στους αδίστακτους. Με ενημέρωσαν κι από Κασσάνδρας την περασμένη Κυριακή, για κάποια σχετικά γεγονότα που βίωσαν με οπλοφόρους. Μάλιστα σε κάποιον οίκο πυροβόλησαν κακοποιοί πελάτη στο πόδι για να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό. Το νου μας όλοι!

Κασσάνδρας μου κάνει εντύπωση γιατι είναι καλή περιοχή και κυκλοφορεί αρκετός κόσμος...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Προσωπικά τείνω να σταματήσω τις μεταμεσονύκτιες επισκέψεις.
Δεν εχεις αδικο. Ουτε εγω τις προτιμω.
Καλυτερα τετοιες ωρες να πηγαινουμε σε στουντιο που φωτιζονται και βρισκονται οσο το δυνατο σε πιο κεντρικα μερη.
Ειναι προφανες οτι χτυπουν τα πιο απομακρυσμενα και λιγοτερο φωτιζομενα μαγαζια. Π.χ. η Δροσοπουλου (Κυψελη), Λελας Καραγιαννη κτλ μεταμεσονυχτιες ωρες ειναι απλησιαστα...
Τωρα ειδικα που να πας εκει?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Εμ και μετασονυκτια που πατε για βολι ?
Ειναι περιεργα τα μερη αυτα..... Ολη η βρωμια της ασιας, αφρικης, ρωσσιας. ανατολικης ευρωπης και ελλαδος ειναι εκει εξω....

Ολα τα ''μπουμπουκια'' ειναι μαζεμενα και βολταρουν..... ψαχνωντας για θυματα

Οι καλυτερες ωρες ειναι οι πρωινες και οι μεσημεριανες η εστω απογευματινες οσο εχει ηλιο

Όταν δουλεύεις τις άλλες ώρες και δεν έχεις γενικότερα ελεύθερο χρόνο τα επισκέπτεσαι και πιο αργά. Κι η κάβλα ώρα δεν κοιτά!

Δεν εχεις αδικο. Ουτε εγω τις προτιμω.
Καλυτερα τετοιες ωρες να πηγαινουμε σε στουντιο που φωτιζονται και βρισκονται οσο το δυνατο σε πιο κεντρικα μερη.
Ειναι προφανες οτι χτυπουν τα πιο απομακρυσμενα και λιγοτερο φωτιζομενα μαγαζια. Π.χ. η Δροσοπουλου (Κυψελη), Λελας Καραγιαννη κτλ μεταμεσονυχτιες ωρες ειναι απλησιαστα...
Τωρα ειδικα που να πας εκει?

Κασσάνδρας μου κάνει εντύπωση γιατι είναι καλή περιοχή και κυκλοφορεί αρκετός κόσμος...
Στη συγκεκριμένη αλυσίδα εκτός των ανθρώπων της ασφάλειας που έχουν, υπάρχουν και κάμερες που ελέγχουν την κίνηση κατά μήκος του δρόμου στα παρακείμενα στούντιο, καθώς επίσης και εσωτερικές κάμερες. Συν το ότι είναι 7 οίκοι, ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους κακοποιούς στη δράση τους.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παιδες η ληστεια εγινε τροφωνιου 11 3η βαρδεια!!

Επισκέπτης
κριμα και νομιζα οτι ενω οι μπατσοι τον παιζουν οι νταβαδες κρατανε τις "θερμοπυλες"
λες να εδωσαν την προστασια της περιοχης σε τιποτα δ.υ. με στολη :think: :think:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Και στην Φυλης ρε γαμωτο εχει πολυ μαυριλα  απο τους αλλοδαπους,και περναω συχνα απο εκει χωρις ποτέ να αντιμετωπισω προβλημα με αυτους.Το θεμα ειναι οτι εκει παω παντα βραδι γιατι μονο τοτε εχει αρκετες θεσεις να παρκαρεις.Οι ωρες  εως 12:30 το βραδι  εχει μπουρδελοτσαρκα και εχεις παρεα στον δρομο απο αρκετους Ελληνες.Μετα τις 2 ομως δεν βλεπεις ουτε Ελληνα ουτε ξενο,και αν δεις ξενο,σιγουρα δεν θα ναι για καλο.Μετα απο αυτα που διαβαζα με τις ληστειες και τους πυροβολισμους στους πελατες με κανουν να το ξανασκεφτω το θεμα με τους βραδινους περιπατους.Δεν ανοιγει ρε και κανενα γαμωμπουδελο προς την περιοχη μου! >:( Μπουζουκια Αθηνα,μπουρδελα Αθηνα,Στουντιο Αθηνα :headbang: :headbang:τι ειναι αυτο το πραμα?μονο κατι μασατζιδικα εχω μονο κοντα μου που δεν το εχω σκοπο να παω!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Και στην Φυλης ρε γαμωτο εχει πολυ μαυριλα  απο τους αλλοδαπους,και περναω συχνα απο εκει χωρις ποτέ να αντιμετωπισω προβλημα με αυτους.Το θεμα ειναι οτι εκει παω παντα βραδι γιατι μονο τοτε εχει αρκετες θεσεις να παρκαρεις.Οι ωρες  εως 12:30 το βραδι  εχει μπουρδελοτσαρκα και εχεις παρεα στον δρομο απο αρκετους Ελληνες.Μετα τις 2 ομως δεν βλεπεις ουτε Ελληνα ουτε ξενο,και αν δεις ξενο,σιγουρα δεν θα ναι για καλο.Μετα απο αυτα που διαβαζα με τις ληστειες και τους πυροβολισμους στους πελατες με κανουν να το ξανασκεφτω το θεμα με τους βραδινους περιπατους.Δεν ανοιγει ρε και κανενα γαμωμπουδελο προς την περιοχη μου! >:( Μπουζουκια Αθηνα,μπουρδελα Αθηνα,Στουντιο Αθηνα :headbang: :headbang:τι ειναι αυτο το πραμα?μονο κατι μασατζιδικα εχω μονο κοντα μου που δεν το εχω σκοπο να παω!
θεριό είσαι ωρέ, τι φοβασαι?  :2funny:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Εμ δεν ειμαι και τοσο φιλε :)Αν ο αλλος εχει οπλο δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Για αυτο και εγω δεν κραταω ποτε πολλα λεφτα μαζι μου!Γενικα δεν εχω δει στην φυλης πολυ κακο κοσμο,περα απο καποιους πακιστανους που μαζευουν κουτακια και δεν ενοχλουν.Εχω δει ομως και κατι μαυρους σε στενακια οταν ψαχνω για θεση,αλλα ευτυχως δεν εχω βρει θεση για να παρκαρω μπροστα τους.Οχι βεβαια οτι αν εβρισκα θα παρκαρα.Εχει τυχει να κανω και 5 κυκλους μια φορα,μεχρι να βρω καλο σημειο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom