Νέα

Έφυγε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.931
Πόντοι
26.141
Δεν έτυχε της δέουσας αναγνώρισης στην σοβιετία της Ελλάδας γιατί ΔΕΝ ήταν αριστερός..
Nομιζω ήταν παιδικός κάποτε με τη Μελίνα μαζί αλλά μιλώ για 80-85 που τότε ΠΑΣΟΚ ήταν όλη η Ελλάδα ακόμα και ο αλεξ71:confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.296
Πόντοι
9.297
Nομιζω ήταν παιδικός κάποτε με τη Μελίνα μαζί αλλά μιλώ για 80-85 που τότε ΠΑΣΟΚ ήταν όλη η Ελλάδα ακόμα και ο αλεξ71:confused:
Εγώ δεν ήμουν ΠΟΤΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ.Η λέξη ΠΑΣΟΚος δεν διαφέρει από βρισια ...ούτε φυσικά οι γονείς μου δεν πήγαν με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.Η πράσινη γλίτσα δεν έπιασε ποτέ πάνω μας όπως έγινε με τις μάζες και με όσους πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.931
Πόντοι
26.141
Εγώ δεν ήμουν ΠΟΤΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ.Η λέξη ΠΑΣΟΚος δεν διαφέρει από βρισια ...ούτε φυσικά οι γονείς μου δεν πήγαν με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.Η πράσινη γλίτσα δεν έπιασε ποτέ πάνω μας όπως έγινε με τις μάζες και με όσους πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.
Μη μου πεις ότι το 80-85 ψηφίζεις διότι φαίνεσαι πιο μικρός.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.296
Πόντοι
9.297
Μη μου πεις ότι το 80-85 ψηφίζεις διότι φαίνεσαι πιο μικρός.....
Δεν ψήφιζα αλλά δεν ψήφισαν ΠΟΤΕ οι γονείς μου και φυσικά ΟΥΤΕ και εγώ όταν αργότερα άρχισα να ψηφίζω....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
τυπε μου , οκ μαγκας ο τυπος εγραψε καποια καταπληκτικα τραγουδια , ΟΜΩΣ την επιτυχία του την χαρηκε εζησε οσο εζησε γαμησε μουνια εφαγε λεφτα , να στεναχωρηθεις η να πεις κριμα που εφυγε γιατι ? εγραφε τιποτα τραγουδια ακομα? ειχε αφησει καμιά ανακάλυψη στην μεση ? αρχιδια , σε ενα διαμερισμα ηταν ετρωγε γαμαγε κοιμοταν .. Δεν τον παρατησε η μοιρα και ζουσε τρωγωντας απο τα σκουπιδια κτλ
Και για να κλεισω να πω οτι, οκ τυποι , καλλιτεχνης ηταν , δεν ηταν και κανας καρδιοχειρουργος, το εχουμε γαμησει το θεμα
Νιπλη στον χάρο δεν λέμε στην πουτσα μας ακόμα και για τα γεροντια. Ο Βαγγέλας ήταν καλό παιδί. Έχεις κίτρινη κάρτα μαζέψου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.296
Πόντοι
9.297
τυπε μου , οκ μαγκας ο τυπος εγραψε καποια καταπληκτικα τραγουδια , ΟΜΩΣ την επιτυχία του την χαρηκε εζησε οσο εζησε γαμησε μουνια εφαγε λεφτα , να στεναχωρηθεις η να πεις κριμα που εφυγε γιατι ? εγραφε τιποτα τραγουδια ακομα? ειχε αφησει καμιά ανακάλυψη στην μεση ? αρχιδια , σε ενα διαμερισμα ηταν ετρωγε γαμαγε κοιμοταν .. Δεν τον παρατησε η μοιρα και ζουσε τρωγωντας απο τα σκουπιδια κτλ
Και για να κλεισω να πω οτι, οκ τυποι , καλλιτεχνης ηταν , δεν ηταν και κανας καρδιοχειρουργος, το εχουμε γαμησει το θεμα
Τον τιμάμε για όσα πρόλαβε να κάνει...μην είσαι κατώτερος των περιστάσεων δείχνοντας μικροψυχια.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.180
Πόντοι
1.056
Προσωπική προτίμηση από τα μέσα των 70's, τα χρόνια που οι Tangerine Dream και ο Vangelis κυριαρχούσαν στον ηλεκτρονικό ήχο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Καλο ταξιδι σε αλλη μια μεγαλη μορφη που η χωρα μας δεν εκτιμησε παρα μονο οταν τον τιμησαν πρωτα οι αλλοι.

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.641
Πόντοι
216
O Βαγγέλης Παπαθανασίου aka #Vangelis έγραψε και την μουσικάρα για το super CULT Παγκόσμιο Κύπελλο της Ασίας το 2002 μαζί με τον Βασσάρα τον διαιτήτη οι μόνες ελληνικές "συμμετοχές" ,καθώς ο Ρεχάγκελ δεν πρόλαβε να στρώσει την Εθνική για να περάσει(που αν περνούσε μπορεί να πήγαινε και Τελικό ή ημιτελικό θεωρώ)
Πραγματικά εκφράζει όλη την χαρά κι ενέργεια του Ποδοσφαίρου με ασιατικές ethnic πινελιές αλλά κι απο κάθε Ήπειρο μου αρέσει βέβαια το remix κάπως πιο πολύ....Ένας Παγκοσμιος Ύμνος στην ΜΠΑΛΑ
World Cup Soccer GIF by Animation Domination High-Def

Τελευταία τροποποίηση:

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.641
Πόντοι
216
Τα παιδιά της Αφροδίτης... τι βάζεις νυχτιάτικα, ρε τύπε Admin.

Θέλω να βρω το βιντεάκι που έφτιαξε η Αγγελοπούλου πέρσι για τα 200 χρόνια.

Ήταν πραγματικά ένα όνειρο και πιστεύω ο Παπαθανασίου ήταν μέσα.
Fan edit μόνο το κάτωθι βιντεο δεν υπάρχει τίποτα άλλο απο Vangelis για τα 200 χρόνια αν βρεις πεστο και σε εμάς

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.641
Πόντοι
216
Προεκλογικό spot (Κλεφτο)ΠΑΣΟΚ 1993 με μουσική υπόκρουση Vangelis...Πολύ καλή ιστορική αναδρομή μόνο που η αριστερίλα τους δεν συμπεριέλαβε ούτε Κωνσταντίνο ΙΒ' Στρατηλάτη,ούτε Μεταξά γελάει ο κόσμος με την μεροληψία των κλεφτοπασόκων.Και πήγαν έβαλαν τον Βελουχιώτη και Κουν τις αδερφάρες ΕΛΕΟΣ...Τεσπά η μουσική του Vangelis είχε γίνει μόδα για προεκλογικά spot η ΝΔ το ξεκίνησε με το 1492 βέβαια και ΠΑΣΟΚ έκλεψε το concept ...διατηρήθηκε η μόδα Vangelis προεκλογικών spot και συγκεντρώσεων με ΛΑΟΣ Καρατζαφέρη και Μυθωδία ως και το 2012.Φυσικά κανένας τους δεν πλήρωσε πνευματικά δικαιώματα στο Β.Παπαθανασίουκι αυτός τους άφησε ως μεγαλόθυμος που ήταν...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Η βιογραφία του Vangeli έχει πολύ ενδιαφέρον. Αυτοδίδακτος. Από τα 4 χρόνια του έγραφε μουσική. Μετα έκανε κάποιες σπουδές στην καλών τεχνών, ήταν μέλος των φορμινξ, κατόπιν των Aphrodite's child και στη συνέχεια μόνος. Μουσική για τηλεόραση και κάποιοι προσωπικοί δίσκοι που θα μείνουν κλασικοί. Αυτά τη δεκαετία του 70. Ακολούθησε η παγκόσμια αναγνώριση της δεκαετίας του 80..
Σε μια παλιά συνέντευξη του ( υπάρχει στο υτυβε) λέει ότι είχε την ικανότητα να ακούει τη μουσική των αντικειμένων και των ανθρώπων..κάθε αντικείμενο και κάθε ζώντανο ον έχει μια δόνηση..( όλοι έχουμε ακούσει τις γάτες που γουργουριζουν- αυτή είναι μια δόνηση που γίνεται αντιληπτή από όλους) ο Vangelis μπορούσε να ακούει αυτές τις δονήσεις..όπως λέει στη συνέντευξη για τον εαυτό του, ήταν "το κανάλι από όπου ο θόρυβος μετατρέπεται σε μουσική"..
Στην ίδια συνέντευξη αναφέρεται πως βλέποντας τα φιλμ των οποίων το σάουντρακ ανέλαβε, εμπνεόταν την μουσική η οποία ταυτιζόταν με τα συναισθήματα που προκαλούσε η ταινία..( λόγια του Ρίντλεϊ Σκοτ)
Προφανώς, πρόκειται για άνθρωπο με εξαιρετικό- μοναδικό μουσικό ταλέντο , τεράστιο μουσικό iq, και εξαιρετικές ικανότητες που ίσως δεν αποκάλυψε στο πλήρες εύρος τους..
Μάλλον για αυτό επέλεξε να ζει στην δημοκρατική Γαλλία ( κι όχι Λονδίνο ή νέα Υόρκη για παράδειγμα) στο αναπτυγμένο Παρίσι, που του πρόσφερε σεβασμό και προστασία..
( Χθες διάβασα συνέντευξη της ανηψιας του που ζει στο Βόλο. Αναφέρει ότι ο δήμαρχος Βόλου το 2007 ή 8 του αρνήθηκε άδεια βόλτας με μια τριήρη αντίγραφο της Αργούς, στην οποία βόλτα θα ήταν και επιστήμονες της Νασα..ουδέν σχόλιο...μη λερώσω τον εγκέφαλο μου μεσημεριατικα)

Τελευταία τροποποίηση:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
νομίζω καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται τα πάντα ως αφορμή για έκφραση κομματικών απόψεων.. ( το κακό ΠΑΣΟΚ η καλή Νέα Δημοκρατία ή το αντίστροφο, ο καλός Τσίπρας και ο κακός Μητσοτάκης ή το αντίστροφο, κλπκλπκλπ...)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.296
Πόντοι
9.297
δυστυχως υπηρξατε μειοψηφια για αυτο και η χωρα καταστραφηκε,ο Παπαθανασιου εξεφραζε αυτη την Ελλαδα που πεθανε το 81
Πέσαμε με την περηφάνεια ότι δεν υποκυψαμε ...

• Like
Αντιδράσεις: poppop

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.641
Πόντοι
216
Καλό του ταξίδι στις Αιώνιες Θάλασσες(που λέει κι ο Μαρινάκης) και του Επέκεινα

geoMan