Νέα

Έφυγε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.614
Πόντοι
3.506
Η μουσική που έγραψε για το Blade Runner,θα μείνει σταθμός στην ιστορία του κινηματογράφου.. Δικαιωματικά θα έπρεπε να πάρει για αυτή και δεύτερο Όσκαρ...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Το σύστημα γιατί τον είχε στο περιθώριο αυτόν τον άνθρωπο; Κάτι είχα ακούσει σε συζήτηση μεγάλων παλιότερα αλλά μπορεί να ναι και εικασίες. Πάντως είναι γεγονός πως δεν τον ξέρει πολύς κόσμος ιδιαίτερα οι νέες γενιές.
τι ειχες ακουσει;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.313
Πόντοι
5.006
παει και ο 3ος...μετα απο χατζιδακι, θεοδωρακη, εφυγε και ο παπαθανασιου....
πλεον μονο ο ξαρχακος εμεινε απο τους μεγαλους.....και ο κυριος μαρινακης απο την νεα γενια καλλιτεχνων...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
παει και ο 3ος...μετα απο χατζιδακι, θεοδωρακη, εφυγε και ο παπαθανασιου....
πλεον μονο ο ξαρχακος εμεινε απο τους μεγαλους.....και ο κυριος μαρινακης απο την νεα γενια καλλιτεχνων...

Ο 4ος

Ξέχασες τον τεράστιο Άκη Πάνου

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Noμιζω από τους μεγάλους εν ζωή Έλληνες αυτή τη στιγμή είναι η ειρήνη παπά

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.313
Πόντοι
5.006
Ναι αλλά απ'τα 200 τραγούδια του,ο κόσμος ξέρει τα 201
ναι ρε μεγαλε, αλλα αυτοι που ανεφερα κανανε τεχνη...
νταξει καλα λαικα τραγουδια του πανου, αλλα μεχρι εκει..
μην συγκρινεις ανομοια πραγματα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Η μουσική που έγραψε για το Blade Runner,θα μείνει σταθμός στην ιστορία του κινηματογράφου.. Δικαιωματικά θα έπρεπε να πάρει για αυτή και δεύτερο Όσκαρ...

Ο αγαπημένος μου συνθέτης, το αγαπημένο μου είδος μουσικής και αυτός ο κορυφαίος.

Πάρα πολύ ωραία ταινία το Blade Runner (1982), σταθμός στον κινηματογράφο του μεγάλου Ridley Scott, της οποίας όλη την μουσική επένδυση είχε επιμεληθεί ο Παπαθανασίου.

Και το αγαπημένο μου, ίσως και αγαπημένη μου σύνθεση του Vangelis

To soundtrack των τίτλων τέλους της ταινίας.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Όταν έγραψε τους τίτλους έναρξης για το δελτίο ειδήσεων που ακόμα και σήμερα παίζουν,λένε ότι δεν πήρε λεφτά και το μόνο που ζήτησε ήταν τενεκές (ένας ή δύο με επιφύλαξη) λάδι γιατί στην Αγγλία δεν έβρισκε παρθένο ελαιόλαδο/δεν είναι τρολιά

Απορώ γιατί ήταν Γαλλία και αν είχε εμβολιαστεί…και απορώ πού ήταν το 2004 γιατί δεν πήρε μέρος

Ο άνθρωπος ήταν πραγματικός Έλληνας όπως το είχε συλλάβει ο Αριστοτέλης και πήγε να υλοποιήσει ο Αλέξανδρος ο Μέγας και οι λοιποί Μακεδόνες ευγενείς που ήταν συμμαθητές του:κοσμοπολίτης που γνωρίζει ότι ανήκει στον πλανήτη,αλλά με πίστη στην ανώτερη ποιότητα του ελληνικού πολιτισμού που θέλει να κάνει κοινωνούς και τους άλλους λαούς σε αυτό το πνευματικό ταξίδι προς κάτι ανώτερο από αυτό που ήδη βιώνουμε…

Ήμασταν τυχεροί που ζήσαμε αυτήν την εποχή να τον ακούσουμε.

Πγιότητα το σαι να’ουμ!

Και να μην ξεχνάμε ότι ήταν πάνω από όλα άνθρωπος:όταν του Χατζηχρήστου του γύριζαν άλλοι την πλάτη στα προβλήματα που είχε,αυτός είπε εγώ είμαι εδώ και αυτό γιατί η ταινία της Κακομοίρας ήταν η αγαπημένη του…ο άνθρωπος δεν ξεχασε την καταγωγή του σαν κάτι άλλους που έξω πάτησαν το αυγό και βρήκαν στον ουρανό

Τελευταία τροποποίηση:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Τα παιδιά της Αφροδίτης... τι βάζεις νυχτιάτικα, ρε τύπε Admin.

Θέλω να βρω το βιντεάκι που έφτιαξε η Αγγελοπούλου πέρσι για τα 200 χρόνια.

Ήταν πραγματικά ένα όνειρο και πιστεύω ο Παπαθανασίου ήταν μέσα.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.374
Πόντοι
1.056
Ο αγαπημένος μου συνθέτης, το αγαπημένο μου είδος μουσικής και αυτός ο κορυφαίος.

Πάρα πολύ ωραία ταινία το Blade Runner (1982), σταθμός στον κινηματογράφο του μεγάλου Ridley Scott, της οποίας όλη την μουσική επένδυση είχε επιμεληθεί ο Παπαθανασίου.

Και το αγαπημένο μου, ίσως και αγαπημένη μου σύνθεση του Vangelis

To soundtrack των τίτλων τέλους της ταινίας.

Αυτό ήθελα να πω και εγω....καταπληκτική ταινία άνετα μέσα στο TOP 5 στις επιστημονικής φαντασίας.
Οσο για τον Βαγγελη και την μουσικη μου, εντάξει άπιαστος τουλάχιστον 50 χρονιά μπροστά απο την εποχή του!
Απο τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες παγκοσμίως!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom