eridon1877
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.484
- Πόντοι
- 10.690
Τεράστιος!
τι ειχες ακουσει;Το σύστημα γιατί τον είχε στο περιθώριο αυτόν τον άνθρωπο; Κάτι είχα ακούσει σε συζήτηση μεγάλων παλιότερα αλλά μπορεί να ναι και εικασίες. Πάντως είναι γεγονός πως δεν τον ξέρει πολύς κόσμος ιδιαίτερα οι νέες γενιές.
παει και ο 3ος...μετα απο χατζιδακι, θεοδωρακη, εφυγε και ο παπαθανασιου....
πλεον μονο ο ξαρχακος εμεινε απο τους μεγαλους.....και ο κυριος μαρινακης απο την νεα γενια καλλιτεχνων...
αυτος που εγραψε το θα πουλησω το ρολοι και θα παρω κομπολοι?Ο 4ος
Ξέχασες τον τεράστιο Άκη Πάνου
αυτος που εγραψε το θα πουλησω το ρολοι και θα παρω κομπολοι?
συμφωνω
ναι ρε μεγαλε, αλλα αυτοι που ανεφερα κανανε τεχνη...Ναι αλλά απ'τα 200 τραγούδια του,ο κόσμος ξέρει τα 201
Με τρία ευρώ βενζίνη τύπε δε μας βλέπω να έχουμε πολλή ζωή κ σε εμαςΠουτσα μας , ζωη σε μας
αντεχω ακόμα εγω , ας φτασει και 30 ευρω το λιτροΜε τρία ευρώ βενζίνη τύπε δε μας βλέπω να έχουμε πολλή ζωή κ σε εμας
Ο αγαπημένος μου συνθέτης, το αγαπημένο μου είδος μουσικής και αυτός ο κορυφαίος.Η μουσική που έγραψε για το Blade Runner,θα μείνει σταθμός στην ιστορία του κινηματογράφου.. Δικαιωματικά θα έπρεπε να πάρει για αυτή και δεύτερο Όσκαρ...
Βάλε και Νταράλα μέσα.αυτος που εγραψε το θα πουλησω το ρολοι και θα παρω κομπολοι?
συμφωνω
Ο αγαπημένος μου συνθέτης, το αγαπημένο μου είδος μουσικής και αυτός ο κορυφαίος.
Πάρα πολύ ωραία ταινία το Blade Runner (1982), σταθμός στον κινηματογράφο του μεγάλου Ridley Scott, της οποίας όλη την μουσική επένδυση είχε επιμεληθεί ο Παπαθανασίου.
Και το αγαπημένο μου, ίσως και αγαπημένη μου σύνθεση του Vangelis
To soundtrack των τίτλων τέλους της ταινίας.