σωτηρη you were the best,ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει κ ελπιζω να τα λετε με το μπαμπα μου εκει ψηλα κ να του λες κ κανα αστειο να του τονωνεις το ηθικο...
Ο αγαπημενος μου ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ηθοποιος απο παιδι!Τον εβλεπα και επαιρνε ολες τις πικρες απο την ζωη!Εχω το αυτογραφο του απο μια επιθεωρηση και ειναι αφιερωμενο με πολυ αγαπη σ'εμενα!Εκλαιγα σαν να εχασα εναν δικο μου ΑΝΘΡΩΠΟ!!
θα σε θυμομαστε παντα ΣΩΤΗΡΗ!!!
Τα είπατε όλα!!! Το άκουσα το πρωί και πάγωσα ολόκληρος... Είναι από τις λίγες φορές που ένιωσα έτσι τα τελευταία χρόνια... Μεγαλώσαμε με αυτόν. Πραγματικά σεμνός και ταπεινός. Ζούσε ένα προσωπικό δράμα και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!! Σίγουρα θα τον θυμόμαστε... Τι να πεις για ένα τέτοιο άνθρωπο... Τα πολλά λόγια μείωνουν την αξία του!!! Ας τον θυμόμαστε για την απλότητά του όχι για τα όσα βαριά θα ακούσουμε για 2-3 μέρες...
τη δεκαετεια του 80 στην εποχη της "βιντεοταινιας", οι δικες του ταινιες ηταν οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ που "ΒΛΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ"!
Κι αυτο λογω της ερμηνειας του... Επαιρνε ενα "αδυναμο" σεναριο (οπως τα περισσοτερα των βιντεοταινιων) και τα απογειωνε
Τι να πω ρε παιδια.Ηταν ξεχωριστος ανθρωπος γεματος σοφια και ταλεντο και ειχε παρα πολλα να δωσει ακομα.Το χιουμορ του ηταν διορατικο και οξυδερκες και παροτι αντιμετωπιζε σοβαρα προβληματα ηταν παντα ψυχραιμος και ευχαριστος,σαν να ηξερε κατι παραπανω...Κριμα που εφυγε τοσο νωρις.Ειναι απο τους λιγους ηθοποιους που δεν θα ξεχασω ποτε...