You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εφυγε και ο Σακης Μπουλας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 127
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 893
- Πόντοι
- 96
Ωραιος τυπος ο Μπουλάς , ατυχος που αρρωστησε . Κατα τα φαινόμενα και καλα περασε και ωραια μουνια γαμησε οποτε ηταν ωραιο όσο κρατησε .
κατα τα αλλα αν γελασεις , φας καλα , πιεις καλα , καπνισεις καλά , καλα κανεις 2-3 καλους φιλους δημιουργησεις και ενα δικτυο γνωριμιων (θα χαθει το δικτυο γνωριμιων καποια στιγμη) , κανεις τουλάχιστον μια γυναικα ευτιχισμενη χωρις όμως να δυστυχήσεις εσύ , κανεις τίποτα παιδια και τα δεις να μεγαλώνουν εεε τοτε τι στο διαολο να κανεις επάνω στην γη 200 χρόνια
κατα τα αλλα αν γελασεις , φας καλα , πιεις καλα , καπνισεις καλά , καλα κανεις 2-3 καλους φιλους δημιουργησεις και ενα δικτυο γνωριμιων (θα χαθει το δικτυο γνωριμιων καποια στιγμη) , κανεις τουλάχιστον μια γυναικα ευτιχισμενη χωρις όμως να δυστυχήσεις εσύ , κανεις τίποτα παιδια και τα δεις να μεγαλώνουν εεε τοτε τι στο διαολο να κανεις επάνω στην γη 200 χρόνια
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Στιγμιοτυπο με τον Μπουλα απο την υπερ - καλτ ταινια της δεκαετιας του 80 " η πολη ποτε δε κοιμαται" .
Στιγμιοτυπο με τον Μπουλα απο την υπερ - καλτ ταινια της δεκαετιας του 80 " η πολη ποτε δε κοιμαται" .
EPIC!!!!
Α, ρε Σακη...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
τον ελιωσε σ ελαχιστο χρονο ..οπως γρηγορα ελιωσε και τον πατρικ σουεηζ
κωλοκαρκινος
κωλοκαρκινος
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
R.I.P
serg.boumka
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ωραιος μπουλας ρε μαγκες
καμμια σχεση με τους αλλους τους γλειωδεις συμπροταγωνιστες του..
ρισπεκτ
καμμια σχεση με τους αλλους τους γλειωδεις συμπροταγωνιστες του..
ρισπεκτ
serg.boumka
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Νομιζω πως ολος ο κοσμος συμπαθει το Μπουλα γιατι δεν το επαιζε αριστερος (ενω ηταν), και δεν συγχρωτιζοταν με ΚΝΕ, αντιπολεμικα φεστιβαλ, συλλαλητηρια, αγανακτισμενους κλπ κλπ...
Εν ολιγοις, εβγαζε λεφτα με τη μαγκια του, κι οχι πουλωντας πολιτικο προϊον.
Επισης, ηταν large τυπος και μουνακιας. Οχι "μη μου απτου" και δηθεν σοβαρος/οικογενειαρχης.
Ειχε μανια με τις Πορσε και τα Ρολεξ
Εν ολιγοις, εβγαζε λεφτα με τη μαγκια του, κι οχι πουλωντας πολιτικο προϊον.
Επισης, ηταν large τυπος και μουνακιας. Οχι "μη μου απτου" και δηθεν σοβαρος/οικογενειαρχης.
Ειχε μανια με τις Πορσε και τα Ρολεξ
Ηταν ωραιος τυπος, μεγαλωσαμε μαζι του και δεν προκαλεσε ποτε κανεναν και με οποιονδηποτε τροπο (σε αντιθεση με κατι φιλους του)
Μου αρεσε πολυ στο 10 λεπτα κηρυγμα... επαιζε τον χωρισμενο πατερα και οταν τον εβλεπα τον θαυμαζα γιατι ηταν πολυ πρωτοποριακος και κουλ νταντι (πιτσιρικας εγω τοτε)
Αν θυμαμαι καλα επαιζε και στα κουφωματα στην κρατικη με τις απιστευτες κουφες ατακες
Στεναχωρεθηκα
Μου αρεσε πολυ στο 10 λεπτα κηρυγμα... επαιζε τον χωρισμενο πατερα και οταν τον εβλεπα τον θαυμαζα γιατι ηταν πολυ πρωτοποριακος και κουλ νταντι (πιτσιρικας εγω τοτε)
Αν θυμαμαι καλα επαιζε και στα κουφωματα στην κρατικη με τις απιστευτες κουφες ατακες
Στεναχωρεθηκα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 391
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 431
- Εμφανίσεις
- 14K