Νέα

Έφυγε από τη ζωή ο Τζίμης Πανούσης....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAKALIS74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Λεωνίδου

Γκράφιτι για τον Τζίμη Πανούση στο κέντρο της Αθήνας

Ο καλλιτέχνης Pol, δημιούργησε ένα γράφιτι στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη

Μπορεί ο Τζίμης Πανούσης, να έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες,η μορφή του ωστόσο
του κοσμεί πλέον το κέντρο της Αθήνας.

Ο καλλιτέχνης Pol, δημιούργησε ένα γράφιτι στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη, στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Λεωνίδου στο κέντρο της Αθήνας.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι «Αχ, Ευρώπη» και από τον στίχο «δε μπορώ να τη βρω με κομπιούτερ και με κουμπάκια» ενώ απεικονίζει τη μορφή του «Τζιμάκου» πάνω στο χάρτη της Ελλάδας.

Δείτε το εδώ:

Συνημμένα

• 26733778_1522812301130443_3760204081552344558_n.jpg
    26733778_1522812301130443_3760204081552344558_n.jpg
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 112

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

Μπορεί ο Τζίμης Πανούσης, να έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες,η μορφή του ωστόσο

Ο καλλιτέχνης Pol, δημιούργησε ένα γράφιτι στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη, στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Λεωνίδου στο κέντρο της Αθήνας.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι «Αχ, Ευρώπη» και από τον στίχο «δε μπορώ να τη βρω με κομπιούτερ και με κουμπάκια» ενώ απεικονίζει τη μορφή του «Τζιμάκου» πάνω στο χάρτη της Ελλάδας.

Δείτε το εδώ:
:hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Μπορεί ο Τζίμης Πανούσης, να έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες,η μορφή του ωστόσο
Δείτε το εδώ:

:respect:  :hi:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μα, εγώ το έχω διαλέξει. Να το κρύβω? Σαν και σένα?

Αλλά εσύ, εκτός από παράσιτο, μήπως αυνανίζεσαι κι όλας?  Πρόσεξε, θα χάσεις όραση αν το παρακάνεις.

Θα σου λεγα κι άλλα, αλλά εδώ είναι νήμα για το Τζιμάκο.

Να μην κρύβεις τίποτα να βγεις από τη ντουλάπα άμεσα.Μην κουβαλάς τέτοιο βάρος!!!

Όσο για τη συχνότητα με την οποία αυνανίζομαι δεν πρέπει να ρωτάς ότι δήθεν και καλά δεν ξέρεις....αφού κάθε φορά στη μάπα σου τα ρίχνω!!!

Κι αν χαλάω το νήμα του Τζιμάκου ξέρεις εσύ...σβήσε τα posts, παλιά σου τέχνη κόσκινο!!! Ένα κλίκ δεν είχες πει ότι είναι για σένα μωρή λουλού;

Ή μπορείς να με κάνεις και mute ή ban, ότι σε βολεύει.Έτσι κι αλλιώς στ' αρχίδια μου σε γράφω μπινέ!!!!
warnmute.gif
 [/color[/URL]]
warnban.gif
 [/color[/URL]]

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
Γαμάτε, γιατί χανόμαστε...
Τζιμάκος Πανούσης

Συνημμένα

• 5a61c8c6cd3a18707b63c001.jpg
    5a61c8c6cd3a18707b63c001.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 114

schaubert

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
72
Πόντοι
1
κανεις μου φαινεται δεν εχει μιλησει για αυτο το θεμα αν και θα επρεπε διοτι ο τζιμης ηταν επωνυμος και ολοι θα πρεπει να παραδειγματιστουμε απο αυτο που εγινε....χωρις να ξερω λεπτομερειες ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι ο τζιμης εφυγε απο μαλακια του...δεν πρεπει να προσεχε.....επαθε μια ανακοπη πριν ενα μηνα δεν'' επιτρεπεται'' να παθεις δευτερη αμεσως...σημαινει οτι το τερματισες και η καρδια δεν αστειευται......τις προαλλες ακουγα τον γεωργιου τυχαια και εκει που συζητουσε με καποιον ακουω τσαφ,τσαφ...ειπα απο μεσα μου..τι κανει ο μαλακας τον αναταξανε τελευταια στιγμη και αυτον,ηταν στην εντατικη και αναψε τσιγαρο ?....

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
κανεις μου φαινεται δεν εχει μιλησει για αυτο το θεμα αν και θα επρεπε διοτι ο τζιμης ηταν επωνυμος και ολοι θα πρεπει να παραδειγματιστουμε απο αυτο που εγινε....χωρις να ξερω λεπτομερειες ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι ο τζιμης εφυγε απο μαλακια του...δεν πρεπει να προσεχε.....επαθε μια ανακοπη πριν ενα μηνα δεν'' επιτρεπεται'' να παθεις δευτερη αμεσως...σημαινει οτι το τερματισες και η καρδια δεν αστειευται......τις προαλλες ακουγα τον γεωργιου τυχαια και εκει που συζητουσε με καποιον ακουω τσαφ,τσαφ...ειπα απο μεσα μου..τι κανει ο μαλακας τον αναταξανε τελευταια στιγμη και αυτον,ηταν στην εντατικη και αναψε τσιγαρο ?....

Δυστυχως καποιες μαλακιες/κακες συνηθειες δεν κοβονται. Γενικα οσοι το εχουν κοψει ή διαγνωστηκαν με καρκινο και την γλιτωσαν ή μπηκαν στο χειρουργικο τραπεζι λογω καρδιας και εκλασαν. Περιπτωσεις σαν του Γεωργιου και του Τζιμακου (Εαν ο δευτερος εκανε μετα το επεισοδιο μαλακιες τυπου καπνισμα), που απλα ειχαν ενα επεισοδιο, που περα της νοσηλειας δεν χρειαστηκε μαχαιρι, συνηθως εχουν την ψευδαισθηση οτι προς το παρον την γλιτωσαν και υπαρχει χρονος να σκεφτουν το πως και το τι για το μελλον τους...

OP
OP
BAKALIS74

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
Ο Τζιμάκος είχε πει σε συνεντεύξεις οτι δεν έπινε και νομίζω οτι κάπνιζε ελάχιστα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι γονιδιακά να περνάνε τα 80,για τον συγκεκριμένο οργανισμό του τζιμάκου τα 64 χρόνια μπορεί να ήταν βαθιά γεράματα, να είχε τερματίσει και επειδή για να πεθάνεις χρειάζεται μια αιτία, αυτός πάθαινε ανακοπές. Άλλωστε υπάρχουν και άλλοι λόγοι εκτός από το κάπνισμα για να έχει προβλήματα κάποιος, έλλειψη άσκησης,άγχος,κακή διατροφή για πολλά χρόνια κλπ

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ο Τζιμάκος είχε πει σε συνεντεύξεις οτι δεν έπινε και νομίζω οτι κάπνιζε ελάχιστα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι γονιδιακά να περνάνε τα 80,για τον συγκεκριμένο οργανισμό του τζιμάκου τα 64 χρόνια μπορεί να ήταν βαθιά γεράματα, να είχε τερματίσει και επειδή για να πεθάνεις χρειάζεται μια αιτία, αυτός πάθαινε ανακοπές. Άλλωστε υπάρχουν και άλλοι λόγοι εκτός από το κάπνισμα για να έχει προβλήματα κάποιος, έλλειψη άσκησης,άγχος,κακή διατροφή για πολλά χρόνια κλπ

Η αληθεια ειναι οτι ΚΑΙ το καπνισμα σκοτωνει χωρις να σημαινει οτι οποιος δεν καπνιζει δεν παθαινει τα ιδια. Αγχος μεγαλος εγκληματιας και η διατροφη παιζει μεγαλο ρολο. Στη περιπτωση του Πανουση πιστευω οτι και αυτος κατι ισως να μην ακολουθησε σωστα και ηταν να το παθει αλλα ΚΑΙ οι γιατροι δεν τον "προσεξαν σωστα". Ουδης αλανθαστος βεβαια...

schaubert

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
72
Πόντοι
1
......o τζιμακος ηταν θεωρητικα τυχερος....δεν πηγε μια και εξω οπως αλλοι πηρε χαστουκι,καμπανακι με το πρωτο αλλα φαινεται δεν εδωσε την πρεπουσα σημασια...και κατι για να φριξετε...για την επιστημη καπνιστης θεωρειται αυτος που εχει καπνισει 100 τσιγαρα στην ζωη του...επιστημονικα....

schaubert

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
72
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι οτι ΚΑΙ το καπνισμα σκοτωνει χωρις να σημαινει οτι οποιος δεν καπνιζει δεν παθαινει τα ιδια. Αγχος μεγαλος εγκληματιας και η διατροφη παιζει μεγαλο ρολο. Στη περιπτωση του Πανουση πιστευω οτι και αυτος κατι ισως να μην ακολουθησε σωστα και ηταν να το παθει αλλα ΚΑΙ οι γιατροι δεν τον "προσεξαν σωστα". Ουδης αλανθαστος βεβαια...
.....ουτε μια στα χιλια αυτο που λες για τους γιατρους....σημερα αυτα ειναι επεισοδια σχεδον ρουτινας....παει η εποχη που πηγαινες λονδινα κλπ για τετοια περιστατικα...σιγουρα ο τζιμης θα ειχε εμπειρο και ικανο γιατρο δεν πρεπει να συμμορφωθηκε...

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
.....ουτε μια στα χιλια αυτο που λες για τους γιατρους....σημερα αυτα ειναι επεισοδια σχεδον ρουτινας....παει η εποχη που πηγαινες λονδινα κλπ για τετοια περιστατικα...σιγουρα ο τζιμης θα ειχε εμπειρο και ικανο γιατρο δεν πρεπει να συμμορφωθηκε...

Δεν ειπα οτι ειχε την σπανια ασθενεια. Στον Ευαγγελισμο πηγε δεν πηγε στο Ωνασειο. Δυστυχως στα δημοσια νοσοκομεια υπαρχει εμπειρο προσωπικο το οποιο πολλες φορες λογω πολλων παραγοντων π.χ κρατος δεν μπορει να σου παρεχει σωστη περιθαλψη ή σε "ξεπεταει". Μπορει λοιπον να του δωσανε φαρμακευτικη αγωγη και να επρεπε να προχωρησουν σε περαιτερω εξετασεις οι οποιες δεν εγινε ειτε γιατι δεν συνεργαστηκε ο ιδιος ειτε γιατι δεν εκτιμηθηκε σωστα η κρισιμοτητα της καταστασης του.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Αθανατος ο Τζιμακος. Τον ειχα δει στο Κυτταρο το 1984 εφηβος μολις τελιειωνα το σχολειο. Τζιμακο σε φιλαμε στο κουτελο, σε αγγιζουμε στην καρδια και δινουμε κωλοδαχτυλο στον Ακατονονομαστο. Οπως και στους δισκους σου σατυριζες στην κηδεια σου δε συμμετειχε ο Γιωργος Νταλαρας

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Λόγω του στυλ του μακαρίτη πολλοί δεν πήραν χαμπάρι ότι είχε μια από τις πιο γλυκές και μελωδικές φωνές στο ελληνικό τραγούδι.

Ισχύει αυτό που λες αλλά οι γνώστες της περίπτωσης Πανούση αναγνώριζαν ότι είχε πολύ καλή φωνή.
Γενικά ήταν μια κατηγορία από μόνος του και με φοβερό στίχο.

Τώρα στα αρνητικά...Πιστεύω ότι έκανε λάθη.Ισως να κάνω και εγώ λάθος με αυτα που θα πω.Ισως κάποιος που γνωρίζει καλα να με επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.
Ένας λάθος του ήταν ότι ενώ είχε θέματα υγείας συνέχιζε να δουλεύει ακατάπαυστα.
Πιστεύω ότι το έκανε για τα χρήματα.

Κάποια μουρλη η γνωστή Λουκά τον κατηγορούσε ότι αγοράζει εξοχικά σε πολλά νησιά.Ειχα ακούσει ότι είχε καλή περιουσία όντως.
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτο.
Όμως όταν έχεις τόσο σοβαρά θέματα υγείας,εμφράγματα κλπ δεν δουλεύεις στα κόκκινα για τα λεφτά.
Πόσο να αντέξει ο οργανισμός.
Μια δημοσιογράφος σοβαρή σε συνέντευξη τον είχε ρωτήσει ακριβώς αυτό Περάσατε επί σκηνής ένα έμφραγμα τον ρωτάει.Παραλιγο να πεθάνετε.Γιατι συνεχίζετε τα live;
Απάντησε ότι πίσω από αυτόν υπάρχουν μουσικοί,οικογένειες που ζουν από αυτό που κάνει.

Δεν με έπεισε καν η απάντηση.Δηλαδη ήταν έτοιμος να πεθάνει για τους άλλους;
Οι γιατροί του σύστησαν να σταματήσει δεν τους άκουσε.
Πιστεύω ότι το χρήμα τον έφαγε.
Το λέω με λύπη και οργή γιατί μου λείπει.

Όμως όλοι σαν ανθρωποι έχουμε πάθη και αδυναμίες κάθε είδους και το δικαιολογώ κάπως μέσα μου.
Αν πέθαινε από τα ναρκωτικά βέβαια ή από τις γυναίκες ή κάτι άλλο θα το δικαιολογούσα περισσότερο.
Για τα λεφτά όμως με χάλασε μπορώ να πω.
Και ήταν άνθρωπος που έκανε και αφιλοκερδώς κάποιες λίγες όμως εμφανίσεις ξέρω.
Όμως στα υπόλοιπα κυνηγούσε το χρήμα.

Μακάρι να ζούσε,θα είχε πει κ κάνει πολλά έστω κ αν σταματούσε τα live.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom