Νέα

Έφυγε από τη ζωή ο Τζίμης Πανούσης....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAKALIS74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
ρε μαγκες προφανως ο σετρινο ειχε προσωπικες διαφορες με τον πανουση και γι αυτό τα λεει όλα αυτά...είναι τερατωδη και για γελια οσα λεει...
κατηγορει τον πανουση ότι ηταν συστημικος επειδή κηδευτηκε, εβγαζε λεφτα από την δουλεια του και πηγε σε ιδιωτικη κλινικη...σαν να λεμε δηλαδή ότι δουλευε στην ερτ, εβγαζε λεφτα από επιχορηγήσεις του υπουργείου πολιτισμου και εκανε διακοπες στο ναμμος κάθε καλοκαιρι...γελαει ο κοσμος  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

δηλαδή τι επρεπε να κανει ο πανουσης για να ηταν αντισυστημικος : να καιει τράπεζες και να μπουκαρει σε δημοσιες υπηρεσίες???ότι δηλαδή κανει ο ρουβικωνας, τον οποιο και αυτόν κατηγορει ο σεντρινο....αντε βγαλε ακρη με τον τυπο δηλαδή... :2funny:
Λες να ναι ο Νταραλας τυπε;  :vomit: :vomit: :vomit:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η κυρια λουκα εκανε ντου στη κηδεια

φανταζομαι ο πανουσης μπορει και να το ειχε σκεφτει αυτο και θα γελαγε

η κυρια λουκα τα κανει ολα για λιγη τηλεθεαση
δεν τα πιστευει αυτα που λεει αλλα ψαχνει τροπο να βγαινει στο γυαλι
μουρλα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις κάτι χρήσιμο στη ζωή σου δε νομίζεις;;; Για πόσο ακόμα θα είσαι βάρος στην κοινωνία;;;

Είμαι εναντίον της παραγωγικότητας.
Είμαι υπέρ του παρασιτισμού.

Σε έχω για πρότυπο.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Είμαι εναντίον της παραγωγικότητας.
Είμαι υπέρ του παρασιτισμού.

Σε έχω για πρότυπο.

Δεν αμφέβαλα ποτέ ότι είσαι παράσιτο.Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία και το παραδέχεσαι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
η κυρια λουκα εκανε ντου στη κηδεια

φανταζομαι ο πανουσης μπορει και να το ειχε σκεφτει αυτο και θα γελαγε

η κυρια λουκα τα κανει ολα για λιγη τηλεθεαση
δεν τα πιστευει αυτα που λεει αλλα ψαχνει τροπο να βγαινει στο γυαλι
μουρλα
Αυτο που τη τρελη τη Λουκα τη λογιζεις για κανονικο ανθρωπο. Κρατος μπουρδελο που την  αφηνει να κυκλοφορει ακομα εξω.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όσοι αναζητάτε ηρωικές μορφές αντισυστημικών ανατροπέων να τις ψάξετε αλλού και όχι στους διασκεδαστές των 200ευρώ η μπουκάλα στα νυχτόμαγαζα του υπόκοσμου ...

Πολυ σωστο αυτο, αλλα δε νομιζω εδω που τα λεμε να τον ειχε και καποιος (εφοσον εχει περασει την εφηβια, ειτε βιολογικα ειτε διανοητικα ) να τον ειχε σαν καμια ηρωικη μορφη αντισυστηματικου ανατροπεα, ουτε ο ιδιος το επαιζε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τύπε είναι προφανές ότι η Λουκά πουλάει τρέλα και το ξέρει.
Την εχεις δει απο κοντα  να κανει αυτα που κανει; Εγω την εχω δει στο κεντρο της Αθηνας που εκανε τα συνηθισμενα της. Εσυ λες οτι πουλαει τρελα, το παιζει τρελη. Εγω πιστευω οτι ειναι τρελη και το κρατος μπουρδελο δεν ενδιαφερεται με μια εισαγγελικη εντολη να τη βαλει με το ζορι σε μια κλινικη, να γινει καλα γιατι και οι ψυχικες ασθενειες επιδεχονται θεραπειας σημερα, και μετα να ξαναβγει στη κοινωνια. Προφανως η οικογενεια της δεν ενδιαφερεται.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.739
Πόντοι
3.656
Αυτο που τη τρελη τη Λουκα τη λογιζεις για κανονικο ανθρωπο. Κρατος μπουρδελο που την  αφηνει να κυκλοφορει ακομα εξω.

τυπε η λουκα ειναι η αποδειξη οτι τα γενοσημα ψυχοφαρμακα δεν ειναι αποτελεσματικα    :S :S :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Την εχεις δει απο κοντα  να κανει αυτα που κανει; Εγω την εχω δει στο κεντρο της Αθηνας που εκανε τα συνηθισμενα της. Εσυ λες οτι πουλαει τρελα, το παιζει τρελη. Εγω πιστευω οτι ειναι τρελη και το κρατος μπουρδελο δεν ενδιαφερεται με μια εισαγγελικη εντολη να τη βαλει με το ζορι σε μια κλινικη, να γινει καλα γιατι και οι ψυχικες ασθενειες επιδεχονται θεραπειας σημερα, και μετα να ξαναβγει στη κοινωνια. Προφανως η οικογενεια της δεν ενδιαφερεται.

Και εγώ την έχω δει στο κέντρο :2funny: Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κάνει επίτηδες. Καλά μια μικρή τρέλα θα την έχει για να μπει σε αυτό το κόλπο αλλά όχι και για κλινική.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.739
Πόντοι
3.656
Και εγώ την έχω δει στο κέντρο :2funny: Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κάνει επίτηδες. Καλά μια μικρή τρέλα θα την έχει για να μπει σε αυτό το κόλπο αλλά όχι και για κλινική.

τυπε η λουκα ειναι τοσο τρελη που ειναι θαυμα πως τοσα χρονια εχει γλυτωσει απο την αννιτα    :grin: :grin: :grin:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
τυπε η λουκα ειναι τοσο τρελη που ειναι θαυμα πως τοσα χρονια εχει γλυτωσει απο την αννιτα    :grin: :grin: :grin:

Όντως τύπε άνετα θα μπορούσε να είχε πάει στην Αννίτα. Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κάνει επίτηδες.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.739
Πόντοι
3.656
Όντως τύπε άνετα θα μπορούσε να είχε πάει στην Αννίτα. Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κάνει επίτηδες.

τυπε αμα ολα αυτα τα τρελα τα κανει επιτηδες εδω και 20 χρονια τοτε πρεπει να ειναι αστειρευτο ταλεντο    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δεν αμφέβαλα ποτέ ότι είσαι παράσιτο.Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία και το παραδέχεσαι.

Μα, εγώ το έχω διαλέξει. Να το κρύβω? Σαν και σένα?

Αλλά εσύ, εκτός από παράσιτο, μήπως αυνανίζεσαι κι όλας?  Πρόσεξε, θα χάσεις όραση αν το παρακάνεις.

Θα σου λεγα κι άλλα, αλλά εδώ είναι νήμα για το Τζιμάκο.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Το σκυλογαμήσατε το νήμα-όποιος θέλει να γράψει για τη Λουκά,την Πάνια ή τον Κατέλη ή τον Παρασκευά ας ανοίξει θρεντ για τα Παρατράγουδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom