You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εφορία ΑΑΔΕ, τρόμος από έγγραφό της
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 81003
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 172
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 746
Νομικά ιδία λέξη αποζημίωση σου λέει – να το γράψω λαϊκά
Δημιούργησες κάποια οποιαδήποτε περιουσία με τα δικά σου πριν από χρόνια φορολογούμενα λεφτά. Με την δημιουργία αυτή εκτός ότι έβαλες τα λεφτά σου, μπορεί και έβαλες την δουλειά σου, δηλαδή αυξήθηκες την αξία. Έγινε, ότι έγινε και ήρθε ασφάλεια για συλλογή τεκμήριων, τα επεξεργάζεται με το δικό τους τρόπο, δηλαδή από το αρχικό κόστος σου μικραίνει την αξία για περίπου 10 τοις εκατόν και αυξάνει με το πόσο του πληθωρισμού. Με αυτό τον τρόπο τους βγαίνει ένα πόσο φτώχιας που σου πληρώνουν βάση του συμβολαίου που έχετε κάνει. Προσοχή, αυτό έχει ένα σημαντικό σημείο. Το πράγμα το ίδιο δεν μπορείς να έχεις ασφαλισμένο δυο φορές σε δυο διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρίες. Αυτό, όταν γίνετε είναι άπατη, δηλαδή ποινικό αδίκημα. Άλλο ένα προσοχή. Όταν η ασφάλεια σε αποζημιώνει, δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο, ότι είσαι υποχρεωμένος να το ανανεώσεις. Δηλαδή, το σπίτι πήρε φωτιά και έγινε στάχτη. Εάν αποφάσισες, ότι το κάνεις χωράφι για φρούτα, κανένας δεν μπορεί να σου λέει – σε πληρώσαμε για να το φτιάξεις.
Δημιούργησες κάποια οποιαδήποτε περιουσία με τα δικά σου πριν από χρόνια φορολογούμενα λεφτά. Με την δημιουργία αυτή εκτός ότι έβαλες τα λεφτά σου, μπορεί και έβαλες την δουλειά σου, δηλαδή αυξήθηκες την αξία. Έγινε, ότι έγινε και ήρθε ασφάλεια για συλλογή τεκμήριων, τα επεξεργάζεται με το δικό τους τρόπο, δηλαδή από το αρχικό κόστος σου μικραίνει την αξία για περίπου 10 τοις εκατόν και αυξάνει με το πόσο του πληθωρισμού. Με αυτό τον τρόπο τους βγαίνει ένα πόσο φτώχιας που σου πληρώνουν βάση του συμβολαίου που έχετε κάνει. Προσοχή, αυτό έχει ένα σημαντικό σημείο. Το πράγμα το ίδιο δεν μπορείς να έχεις ασφαλισμένο δυο φορές σε δυο διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρίες. Αυτό, όταν γίνετε είναι άπατη, δηλαδή ποινικό αδίκημα. Άλλο ένα προσοχή. Όταν η ασφάλεια σε αποζημιώνει, δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο, ότι είσαι υποχρεωμένος να το ανανεώσεις. Δηλαδή, το σπίτι πήρε φωτιά και έγινε στάχτη. Εάν αποφάσισες, ότι το κάνεις χωράφι για φρούτα, κανένας δεν μπορεί να σου λέει – σε πληρώσαμε για να το φτιάξεις.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Γιατι ζηταν απο μένα σεντόνια ;; Εφόσον εχουν πρόσβαση
Πρεπει να παω σε τράπεζες που εχουν ΚΛΕΙΣΕΙ !!! κ να ψάχνω κινήσεις λογαριασμών μου
Γιατι ειναι τομαρια αλητες
Αντε να βρεις στοιχεια απο εμπορικη η γενικη τραπεζα κλπ
Και ολα με χρεωση
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Γνωστός μου είχε το ίδιο με σένα θέμα. Ο τύπος τα είχε σε θυρίδα τα έβγαζε τα έβαζε σε προθεσμιακό τσίμπαγε τους τόκους κ μετά ξανά θυρίδα. Το έκανε αρκετές φορές. Στα στοιχεία της εφορίας φαίνεται σαν διαφορετικές καταθέσεις ανάληψη κατάθεση κτλπ ενώ είναι το ίδιο ποσό. Τον κάλεσαν να το αποδείξει και να δουν εάν όντως τα δικαιολογεί. Συνταξιούχος πλέον ίδια χρονολογία με εσένα. Δεν έχει καθαρίσει 3 μηνες τώρα όλο χαρτιά ζητάνε κ από ότι κατάλαβα κανένα δωράκι. Δεν έχω ενημέρωση για το αποτέλεσμα.Το θεμα ειναι οτι μου ζητούν οχι κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ,
Αλλα εντελώς άσχετα αποδεικτικά
Επιςης τα σεντόνια με τα εμβάσματα τα ζηταν απο εμένα ενώ μπορουν οι ιδιοι να τα ζητήσουν απο την τραπεζα της ελλαδας
Γιατι ζηταν απο μένα σεντόνια ;; Εφόσον εχουν πρόσβαση
Πρεπει να παω σε τράπεζες που εχουν ΚΛΕΙΣΕΙ !!! κ να ψάχνω κινήσεις λογαριασμών μου
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Τυπε για ενα ενφια που αργησα μου δεσμευσαν ολους τους δικους μου και των γονιων μου που ημουν συνδικαιουχοςΠάντως άμα είναι πολύ μεγάλο το ποσό, παίζει να δεις και καμιά δέσμευση του 50% των λογαριασμών σου μέχρι νεοτέρας...
Δεν υπαρχει τραπεζικη πιστη γι αυτο πλλα λεφτα παραμενουν στις γλαστρες
Στην Ελλαδα σημερα οποιος εχει πανω απο 15000 ευρω σε μετρητα θεωρείτε εγκληματίας και πρεπει να δημευτεί ολη του η περιουσια να τιμωρηθεί παραδειγματικος απο τα σαπακια τους δημοσιους υπάλληλους των σδοε. Καλα ξεμπερδεματα με τα τσογλαναρια.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Γνωστός μου είχε το ίδιο με σένα θέμα. Ο τύπος τα είχε σε θυρίδα τα έβγαζε τα έβαζε σε προθεσμιακό τσίμπαγε τους τόκους κ μετά ξανά θυρίδα. Το έκανε αρκετές φορές. Στα στοιχεία της εφορίας φαίνεται σαν διαφορετικές καταθέσεις ανάληψη κατάθεση κτλπ ενώ είναι το ίδιο ποσό. Τον κάλεσαν να το αποδείξει και να δουν εάν όντως τα δικαιολογεί. Συνταξιούχος πλέον ίδια χρονολογία με εσένα. Δεν έχει καθαρίσει 3 μηνες τώρα όλο χαρτιά ζητάνε κ από ότι κατάλαβα κανένα δωράκι. Δεν έχω ενημέρωση για το αποτέλεσμα.
Αμα τα εβαζε στη θυριδα πως επαιρνε τοκο?
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Και το τραγικό της ιστορίας ότι η εφορία προσπαθεί να ξεζουμίσει φουκαράδες που επιχείρησαν για τοκαλάκι
ωσάν τυράκι σε ποντικοπαγίδα
ωσάν τυράκι σε ποντικοπαγίδα
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Χρειάζομαι κ δικηγορο για να απαντήσω στο χαρτί της εφορίας ;
Προς το παρόν θα μου γράψει ο λογιστης μια απάντηση κ τον εχω εξουσιοδότησει να παει αυτός , διοτι εαν παω εγω μπορει να τους σπάσω τα μούτρα κ να με στείλουν αυτοφορο
Προς το παρόν θα μου γράψει ο λογιστης μια απάντηση κ τον εχω εξουσιοδότησει να παει αυτός , διοτι εαν παω εγω μπορει να τους σπάσω τα μούτρα κ να με στείλουν αυτοφορο
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 496
Ναι εχω κανει , αλλα απο αλλον λογαριασμό απο αλλη τραπεζα διοτι ειχα καλύτερο επιτόκιο προθεσμιακής
ρε τυπε τι κανει νιαου νιαου
απο κει σε τσιμπησαν
πηγες και εκανες καταθεση κασερι σε τραπεζα >
βουτυρο στο ψωμι των κορακιων
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Χρειάζομαι κ δικηγορο για να απαντήσω στο χαρτί της εφορίας ;
δεν χρειάζεται να απαντήσεις στην εφορία δεν θα επηρεάσει κάτι η απάντηση σου
Βρες δικηγόρο σε ετοιμότητα για προσφυγή
Φιλος μου με ενα μινι μαρκετ σε τουριστικο μερος (3 μηνες δουλεια τον χρονο) του ζητουσαν τιμολόγια απο πριν 10 χρονια και οταν τους τα έφερε του ριξαν καμπάνα γιατι ειχαν σβηστεί τα γράμματα.Δεν μπορουν να αγγιξουν τα μεγαλα κλεφτρονια και τα μαζευουν αδικα απο τον καθε μεροκαματιαρη τα παλιοκαθικια
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 496
τυποι το σεναριο ''εχω 10-15 χιλ. κας ή και περισσοτερα, προφανως, και παω ενα ωραιο πρωινο και τα καταθετω''ξεχαστε το,πλεον. Εφορία alert!
Το μετρητο - μαυρο ή παει σε χρηματοκιβωτιο ή σε αγορα ακινητου ή σε τανες( )
Η το βαζεις μεσα στο συστημα μεσω τιμολογιων (κοβεις τιμολογιο σε καποιον που ψαχνει εξοδα, σε εξοφλει τραπεζικως και του επιστρεφεις μετρητοις)
απλα πραματα
Το μετρητο - μαυρο ή παει σε χρηματοκιβωτιο ή σε αγορα ακινητου ή σε τανες( )
Η το βαζεις μεσα στο συστημα μεσω τιμολογιων (κοβεις τιμολογιο σε καποιον που ψαχνει εξοδα, σε εξοφλει τραπεζικως και του επιστρεφεις μετρητοις)
απλα πραματα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε για ενα ενφια που αργησα μου δεσμευσαν ολους τους δικους μου και των γονιων μου που ημουν συνδικαιουχος
Δεν υπαρχει τραπεζικη πιστη γι αυτο πλλα λεφτα παραμενουν στις γλαστρες
Ναι εσένα στα δεσμευσαν γιατί είχες ηδη βεβαιωμενες οφειλές.. Εδώ ο τύπος τον κάλεσαν για έλεγχο μπας και του βεβαιώσου οφειλές μετά.. Οπότε συνήθως δεσμεύουν λογαριασμούς μόνο για μεγάλα ποσα
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
ρε τυπε τι κανει νιαου νιαου
απο κει σε τσιμπησαν
πηγες και εκανες καταθεση κασερι σε τραπεζα >
βουτυρο στο ψωμι των κορακιων
Δεν εκανα κασέρι
Τα χρηματα τα βόλταρα απο τραπεζα σε τράπεζα κ στο εξωτερικό κ τα έκλεινα ή αγόραζα χρηματιστηριακά προϊόντα .
ΜΑΥΡΑ δεν εχω καταθέσει ΠΟΥΘΕΝΑ , διοτι τα μαύρα τα τρώω σε εξοδα διατροφής σε σουπερ μαρκετ , ψώνια , διακοπες κλπ κλπ
Εχω να δώσω κάρτα σε σουπερ μαρκετ πανω απο 3 Χρονια . Οι περισσότερες σύναλλαγες στο s/m ειναι με ΜΕΤΡΗΤΑ
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
Τώρα στείλε τα έγγραφα, αυτοί θα σου ραψουν ένα προσωρινό κουστουμάκι και θα στο στείλουν... Τότε θα έχεις προθεσμία 20 μέρες να απαντήσεις σε όλα όσα λέει το προσωρινό κουστουμάκι και μετά από 1 μήνα θα σου στείλουν τα οριστικά αποτελέσματα... Οπότε τότε μετά τα προσωρινά αποτελέσματα του ελέγχου και πριν τα οριστικά, θα χρειαστείς οπωσδήποτε λογιστή και ίσως δικηγόρο να σου γράψει τις απόψεις σου..Χρειάζομαι κ δικηγορο για να απαντήσω στο χαρτί της εφορίας ;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
Δεν εκανα κασέρι
Τα χρηματα τα βόλταρα απο τραπεζα σε τράπεζα κ στο εξωτερικό κ τα έκλεινα ή αγόραζα χρηματιστηριακά προϊόντα .
ΜΑΥΡΑ δεν εχω καταθέσει ΠΟΥΘΕΝΑ , διοτι τα μαύρα τα τρώω σε εξοδα διατροφής σε σουπερ μαρκετ , ψώνια , διακοπες κλπ κλπ
Εχω να δώσω κάρτα σε σουπερ μαρκετ πανω απο 3 Χρονια . Οι περισσότερες σύναλλαγες στο s/m ειναι με ΜΕΤΡΗΤΑ
Τυπε να ξες ότι αυτοί ελέγχουν εισοδήματα και τραπεζικές καταθέσεις.. Δηλαδή άμα σε βάθος χρόνου δηλώνεις 50χιλιαρικα το χρόνο και καταθέτεις 50χιλιαρικα τον χρόνο στην τράπεζα, σε τσιμπάνε γιατί σου λέει από που βρίσκει εισόδημα και ζει αφού όλα τα καταθέτει στην τράπεζα?
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Τώρα στείλε τα έγγραφα, αυτοί θα σου ραψουν ένα προσωρινό κουστουμάκι και θα στο στείλουν... Τότε θα έχεις προθεσμία 20 μέρες να απαντήσεις σε όλα όσα λέει το προσωρινό κουστουμάκι και μετά από 1 μήνα θα σου στείλουν τα οριστικά αποτελέσματα... Οπότε τότε μετά τα προσωρινά αποτελέσματα του ελέγχου και πριν τα οριστικά, θα χρειαστείς οπωσδήποτε λογιστή και ίσως δικηγόρο να σου γράψει τις απόψεις σου..
Άφησαν τον φλωρο κ τον Μηλιωνη ελεύθερους κ κυνηγάνε την μαρίδα
Επιςης στην ΑΑΔΕ, εργάζονται για λογαριασμό των ΓΕΡΜΑΝΩΝ , ειναι ανεξάρτητη αρχή
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ρε σεις δεν υπάρχει πενταετής παραγραφή σε φορολογικά θέματα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49