Νέα

Εφορία ΑΑΔΕ, τρόμος από έγγραφό της

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
Άφησαν τον φλωρο κ τον Μηλιωνη ελεύθερους  κ κυνηγάνε την μαρίδα
Επιςης στην ΑΑΔΕ, εργάζονται για λογαριασμό των ΓΕΡΜΑΝΩΝ , ειναι ανεξάρτητη αρχή

Και σε μένα είχε έρθει παλιότερα εντολή ελέγχου, πήγα τους πλήρωσα και έφυγα κύριος, σαν τον Ζάχο δογκανο.. :heavymetalbig:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Τυπε να ξες ότι αυτοί ελέγχουν εισοδήματα και τραπεζικές καταθέσεις.. Δηλαδή άμα σε βάθος χρόνου δηλώνεις 50χιλιαρικα το χρόνο και καταθέτεις 50χιλιαρικα τον χρόνο στην τράπεζα, σε τσιμπάνε γιατί σου λέει από που βρίσκει εισόδημα και ζει αφού όλα τα καταθέτει στην τράπεζα?

Εαν τους απαντήσω οτι γαμαω ΓΡΙΕΣ κ με ταΐζουν κ τις βάλω για μάρτυρες ;
ΜουνοπανΑ , θα τους δειξω την ψωλάΡα μου στην εφορια

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.855
Πόντοι
216
Εαν τους απαντήσω οτι γαμαω ΓΡΙΕΣ κ με ταΐζουν κ τις βάλω για μάρτυρες ;
ΜουνοπανΑ , θα τους δειξω την ψωλάΡα μου στην εφορια
Τύπε ήσουν προεξάρχων του κυκλώματος που καθάρισε την εφοριακό Δώρα Ζέμπερη :S

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Τυπε μπας και σε καρφωσε ο τυπος που του ζητουσες 120ε για να διαβασεις τις οδηγιες χρησης για παρτη του και για να ρυθμισεις την αντλια θερμοτητας στο αλλο θεμα ?  :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τυπε μπας και σε καρφωσε ο τυπος που του ζητουσες 120ε για να διαβασεις τις οδηγιες χρησης για παρτη του και για να ρυθμισεις την αντλια θερμοτητας στο αλλο θεμα ?  :S
Σοβαρά τωρα; Ρε συ αυτός είναι χειρότερος από το Νικολιό που εκμεταλλευοταν τα παππούδια....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κάτσε να μπει ο τραμουντάνας να σε ορμηνέψει

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Σοβαρά τωρα; Ρε συ αυτός είναι χειρότερος από το Νικολιό που εκμεταλλευοταν τα παππούδια....
Ναι ρε τυπε στο μου εισαι και ο τυπος δεν ειναι καν μηχανικος αν και αυτο ισχυριζεσται ποτε και κανενας μηχανικος δεν κανει υπεργολαβια αλλου μηχανικου ! να του ξεσκισουν τον πατο και πολυ καλα θα κανουν

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=307137.msg9170718#msg9170718]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=307137.msg9170718#msg9170718[/url]

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
τύποι , μου ηρθε ενα τρομοκρατικο χαρτι απο την ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) , που
εχει εκτυπωμενο ενα ΣΕΝΤΟΝΙ του 2013 με καταθεσεις διαφορων χρηματικων ποσων (6 χρονια πριν !!!) , απο ΜΙΑ τραπεζα που τηρω λογαριασμο
(η πλειοψηφια των ποσων ειναι εμβασματα στο λογαριασμο μου απο αλλες τραπεζες,στις οποιες ειμαι ο δικαιοουχος) και η εφορία ,μου ζηταει, στο άθροισμα των ποσων (τα οποια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΟΔΑ,ΟΥΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ), τα ακολουθα:

Κανενα τρομοκρατικο χαρτι απλα ηρθε η ωρα να πληρωσεις μιας και το παιζεις μηχανικος εχοντας βγαλει ενα λυκειο η κανα τεε και τελικα εισαι και τσοσο μπουφος , που κανεις και μαγκιες ματεψε τι θα γινει ..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
Η ελλάδα φτώχυνε γιατί δε μπορεί να κινηθεί το μαυρο χρήμα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.209
Πόντοι
6.515
ρε τυπε τι κανει νιαου νιαου
απο κει σε τσιμπησαν
πηγες και εκανες καταθεση κασερι σε τραπεζα >:( :headbang:
βουτυρο στο ψωμι των κορακιων

τυπε εγω νομιζω (χωρις να ειμαστε και σιγουροι), ότι από τα εμβάσματα στο εξωτερικο "κτυπησε το καμπανακι"

στην τραπεζα όταν πας κασερι μεγαλο ποσο σου ζητανε δικαιολογητικο εκτος αν είναι τραπεζικη επιταγή που υποτίθεται εχει ελεγχθει

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Οχι ρε τύπε.
Το σφάλμα του είναι οτι έβριζε συνεχώς τον Μητσοτάκη πριν τις εκλογές.
Θα βγεί ο Μητσοτάκης και θα σας γαμήσει και θα μπήξει και θα δείξει κλπ.
Ε, πόσο να αντέξει ο Κυριάκος, είναι ήρεμος και μειλίχιος αλλά κατά βάθος σκληρός καριόλης.
Έλυσε δυο-τρία θεματάκια με ασφαλιστικό, ΔΕΗ και μετά αμόλησε τα σκυλιά της εφορίας στον Athens13.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ρε σεις δεν υπάρχει πενταετής παραγραφή σε φορολογικά θέματα;

Ναι υπάρχει 5ετής.
Υπολόγισε οτι δήλωση κάνεις την επόμενη χρονιά για τα εισοδήματα της προηγούμενης οπότε γίνεται 6.
1/1/2020 σταματά να έχει δικαίωμα να τον ψάξει.
Είναι σύνηθες φαινόμενο να στέλνουν μαζικά τέτοια χαρτιά ελέγχου λίγο πριν κλείσει η χρονιά.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν εκανα κασέρι
Τα χρηματα τα βόλταρα απο τραπεζα σε τράπεζα κ στο εξωτερικό κ τα έκλεινα ή αγόραζα χρηματιστηριακά προϊόντα .
ΜΑΥΡΑ δεν εχω καταθέσει ΠΟΥΘΕΝΑ , διοτι τα μαύρα τα τρώω σε εξοδα διατροφής σε σουπερ μαρκετ , ψώνια , διακοπες κλπ κλπ
Εχω να δώσω κάρτα σε σουπερ μαρκετ πανω απο 3 Χρονια . Οι περισσότερες σύναλλαγες στο s/m ειναι με ΜΕΤΡΗΤΑ

Άφησαν τον φλωρο κ τον Μηλιωνη ελεύθερους  κ κυνηγάνε την μαρίδα
Επιςης στην ΑΑΔΕ, εργάζονται για λογαριασμό των ΓΕΡΜΑΝΩΝ , ειναι ανεξάρτητη αρχή

Τύπε συμπάσχω με την αγωνία σου για τον απροειδοποίητο έλεγχο αλλά καλός μαλάκας φοροφυγάς είσαι που ενώ έχεις γαμηθεί στα μαύρα σου φταίει η 'γερμανική' ΑΑΔΕ που σε ελέγχει. Κλασικός φοροφυγάς που όταν τον τσιμπάνε σκούζει για energa κλπ. Και για τους πολιτικούς μην ξεχάσεις να μας πεις που κατακλέψαν την Ελλάδα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.841
Πόντοι
6.030
Δικαιολογημένο το άγχος, αλλά πας τα χαρτιά που σου ζητάνε, ταλαιπωρείσαι κάποιες μέρες και τελειώνει εκεί.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786
Ναι υπάρχει 5ετής.
Υπολόγισε οτι δήλωση κάνεις την επόμενη χρονιά για τα εισοδήματα της προηγούμενης οπότε γίνεται 6.
1/1/2020 σταματά να έχει δικαίωμα να τον ψάξει.
Είναι σύνηθες φαινόμενο να στέλνουν μαζικά τέτοια χαρτιά ελέγχου λίγο πριν κλείσει η χρονιά.

της πλάκας θα είναι ο έλεγχος, 25 ημέρες μείναν. αργίες μέσα, το παίζει και άρρωστος,
τελικά και να εκδοθεί πράξη για το εισόδημα, θα είναι ευεπίφορη σε προσβολή

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Το θεμα ειναι οτι μου ζητούν οχι κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ,
Αλλα εντελώς άσχετα αποδεικτικά
Επιςης τα σεντόνια με τα εμβάσματα τα ζηταν απο εμένα ενώ μπορουν οι ιδιοι να τα ζητήσουν απο την τραπεζα της ελλαδας

Γιατι ζηταν απο μένα σεντόνια ;; Εφόσον εχουν πρόσβαση
Πρεπει να παω σε τράπεζες που εχουν ΚΛΕΙΣΕΙ !!! κ να ψάχνω κινήσεις λογαριασμών μου

Και για να μην στα χώνω μόνο ας απαντήσω και λίγο σοβαρά.

Κάτι χτύπησε στο σύστημα και σε βγάλαν στον τάκο για έλεγχο.
Με αυτά που λες για μαύρα θα είναι μάλλον η αναντιστοιχία στο μικρό (άσπρο) εισόδημα και στην περιουσία και μεταφορές κεφαλαίων.
Γι αυτό σου ζητάν όλα αυτά που θεωρείς άσχετα. Θα φτιάξουν το οικονομικό σου προφιλ από όλες τις δραστηριότητές σου. Συγκεκριμένα:
Ξεκινάς από την περιουσία που είχες πριν 5 χρόνια. Ασπρη. Μετρητά στην τράπεζα, χρηματοπιστωτικά προιόντα, ακίνητα, αυτοκίνητα, καταθέσεις στο εξωτερικό. Ας πούμε 500κ.
Ξεκινούν μία-μία χρονιά και καταγράφουν έσοδα και έξοδα.
Λες ας πούμε την πρώτη χρονιά εισέπραξα καθαρά 15κ, κέρδισα λαχείο 5κ, πούλησα το αμάξι 2κ και έφαγα 8κ. Η χρονιά βγάζειπροσάυξηση περιουσίας 14κ.
Την δε΄υτερη χρονιά η δουλειά δεν πήγε καλά και έβγαλα 8κ αλλά κληρονόμησα 30κ και έφαγα 8κ. Προσαύξηση περιουσίας 30κ
Και πάει λέγοντας.
Φτάνουν στην τελευταία χρήση (σήμερα) όπου η περιουσία σου είναι 800κ άρα αυξήθηκε τα 5 τελευταία χρόνια 300κ.
Το συγκρίνουν με την αύξηση περιουσίας που υπολόγισαν ανά χρόνο (σα πούμε 200κ) οπότε σου λένε βρήκαμε 100κ αδικαιολόγητα.
Θα σου καταλογίσουν φόρο ~40% συν τα πρόστιμα.
Θα κάνεις την ένσταση και ότι βγει.
Ειλικρινά καλά ξεμπερδέματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom