athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
Υποτιμας το λογιστικο team του bou τυπε >
τυπε μαλλον τις λαμογιες ψαχνουν... :S :S :S :SΈστελνα αλλα ειχα παρει ενα χαρτί απο φοροτεχνικό ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και δικαιολογούσα τα ύψη των καταθέσεων
Ετσι μου υπέγραψε ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
Ελευθερος επαγγελματίας ειμαι , ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Σε μπαγλαρώνανε
Πρέπει να έχει γίνει και δέσμευση λογαριασμών
Σε μπαγλαρώνανε
Πρέπει να έχει γίνει και δέσμευση λογαριασμών
Εχω 5 μέρες προθεσμία για απολογία
Πηγα χαρτί αναρρωτικης άδειας απο ιδιωτική κλινική κ εκανα αίτηση για παράταση αλλες 5 μέρες .. το έδωσα κ στο λογιστη μου το χαρτί της εφορίας για να με ξελασπώσει , αλλα θελω να προσθέσω κ αλλα στην απολογία , στην περίπτωση που αυτα ειναι τεκμηριωμένες σκέψεις
E σιγά το πρωτότυπο ρε τυπε... Απλά σε καλεσαν για έλεγχο και κατά Κώδικα φορολογικης διαδικασίας έχεις 5 μέρες για να προσκόμισεις τα έγγραφα που σου ζητάνε.. Βέβαια και εκπρόθεσμα να πας κάποια δεν χάλασε ο κόσμος.. Αντε να φας κάνα πρόστιμο 100 ευρώ...
Για να σε κάλεσαν για έλεγχο κάτι περίεργο θα βρήκαν στο Αφμ σου ή απλά ελέγχουν τυχαία, δεν είναι σιγουρο ότι έγινε καταγγελία από άλλον...
Είχες κανει κατάθεση cash άνω των 15000 ευρώ σε Ελληνική τράπεζα στο παρελθόν?
Καλά έκανα εγώ που τα πήγα στην Ελβετία και εχω το κεφάλι μου ήσυχο
Το ιδιο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χαρτί ηρθε σε φιλο μου μηχανικο στον όποιον ειμαι
υπεργολάβος !
ΑΥΤΟΝ τον κατηγορούν οτι πηρε χρηματα απο το ταμείο της ΑΕ , στην οποία ειναι βασικός μέτοχος και τα εβαλε σε προσωπικο του λογαριασμό
Το ποσο ΕΙΝΑΙ αστείο για το μεγεθος της επιχ , των κερδών της κ του τζίρου της .. ειναι κάτω απο 30Κ
Σε αυτήν την περίπτωση ενδείκνυται μεταφορά με έμβασμα γιατί με cash μπορεί να μπλέξεις με την αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματοςΝαι εχω κανει , αλλα απο αλλον λογαριασμό απο αλλη τραπεζα διοτι ειχα καλύτερο επιτόκιο προθεσμιακής
Γενικά θα σε ξεψαχνισουν τώρα στον έλεγχο... Άμα είσαι καλυμμένος, όλα οκ... Αλλιώς θα σου ραψουν ένα ωραιότατο κουστουμάκι..
Φιλε την πατησες .. εαν τα γυρίσεις GR, το θεωρούν ΕΙΣΟΔΗΜΑ
Σε τρέχουν μεχρι να αποδείξεις οτι δεν εισαι ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ