Νέα

Eφιάλτης στα μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιον θεωρητε καταλληλο?

• giasou

Ψήφοι: 1 50,0%
  • βυζολαγνος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • pitsilistis

Ψήφοι: 1 50,0%
  • απολυτο αρσενικο

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τυπε μου εγω οπως ειδες προτεινα τον γιασου
εγω μπορει να ειμαι ο αφηγητης,οπως ηταν ο βαλτινος σε μια παλια σειρα στον αντ1 :2funny:

Και εγώ σε προτείνω για αφηγητή/παρουσιαστή στυλ Σόμμερ στο Show Sexy ή Λιανός/Καμπούρη στο X-Factor.
Θα μιλάς 20-30 δευτερόλεπτα με τον κάθε τύπο τύπισσα ώστε να καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται και μετά θα απoφασίζεις an θα γίνονται δεκτοί ή όχι στο λαμπρό αυτό show. :rockon:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε εχεις δικιο.νομιζω οτι πρεπει να γινει ενας συνδιασμος.ο γκιασου μπαινει να γαμησι απευθειας ζηταει γκολο και πεφτει πανω στην μερεντα.ο απολυτος ειναι ανιχνευτικος,βλεπει το χωρο,βλεπει αν η πουτανα εχει ολα τις δοντια,κανει και εναν ελεγχο στην τσατσα,γενικα ειναι πιο παρατηρητικος,και πιο σχολαστικος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εχεις δικιο.νομιζω οτι πρεπει να γινει ενας συνδιασμος.ο γκιασου μπαινει να γαμησι απευθειας ζηταει γκολο και πεφτει πανω στην μερεντα.ο απολυτος ειναι ανιχνευτικος,βλεπει το χωρο,βλεπει αν η πουτανα εχει ολα τις δοντια,κανει και εναν ελεγχο στην τσατσα,γενικα ειναι πιο παρατηρητικος,και πιο σχολαστικος.
τυπε ο γιασου γιαυτο την παταει και τρωει συνεχεια μερεντα :2funny:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Παιδιά εγώ πιστεύω ότι και ο μπακάλης θα ήταν πολύ καλός κριτής αλλά λόγω ηλικίας μπορεί να μην τα κατάφερνε στην πρακτική άσκηση. Θα μπορούσε όμως, αν τελικά πάμε στη λύση μιας πολυμελούς επιτροπής και όχι ενός αυτόνομου κριτή-τιμωρού,να είναι ο συντονιστής της όλης κατάστασης ή να εμφανίζεται σαν εμπειρογνώμονας guest star και να πιστοποιεί τις αλλαγές στο μπουρδέλο μετά την επίσκεψη και τις οδηγίες των κριτών   

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Έψαχνα μπας και υπάρχει νήμα σχετικά με την εκπομπή του Μποτρίνι και "ξέθαψα" το συγκεκριμένο θέμα και μόλις το διάβασα κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό ο φίλος μου ο @spirtoulis!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom