τυπε σε βαζω στη ψηφοφορια και εσενα να ξερεις.να βαλει δοντια
γιατι αν βαλει ξερει οτι δεν θα ξαναδουλεψει στο ιστορικο και θρυλικο μπουρδελο στην κωλο-κυνθους τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eφιάλτης στα μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εγω θα ειμαι ο πανικας της ψηφοφοριαςτυπε σε βαζω στη ψηφοφορια και εσενα να ξερεις.
αουτσαιντερ
μαγκες με αφορμη την εκπομπη που παιζει στον αλφα <<εφιαλτης στην κουζινα>>με το εκτορα μποτρινι,σχετικα με τα εστιατορια.
θα προτεινα να γινει μια εκπομπη που να λεγετε<< εφιαλτης στα μπουρδελα>>.
δηλαδη να μπαινει καποιος μπουρδελιαρης μεσα να ελεγχει το μπουρδελο,και αν ειναι βρωμικος ο χωρος να τα πεταει ολα εξω στο δρομο.(κρεββατια,σεντονια,κ.α.)επισης και αν ειναι και η πουτανα χαλια και αυτην να την πεταει εξω.αν ειναι καλη η πουτανα να την γαμαει τζαμπα και να κρινει αν τα λεφτα που ζηταει η πουτανα ειναι ισαξια με το γαμησι που κανει.
ποιον μπουρδελιαρη θεωρητε καταλληλο να κανει αυτη τη δουλεια? (ας βαλει καποιος μια ψηφορια)
ποια τιμωρια προτεινετε στο καθε μπουρδελο που θα βρεθει σε χαλια κατασταση?
τι αλλο εχετε να προτεινετε?
Γουσταρω τον σεξουαλοπορνοδιαστροφικο Πιτσι να μπαινει μεσα και να λεει: " Χυστες μου ηρθε η ωρα σας!!! Μια πιτσιλια να βρω, θα φερετε την ευθυνη των πραξεων σας...πεστε στα 4!!! "... χαχα
τυπε εγω θα ειμαι ο πανικας της ψηφοφοριας
αουτσαιντερ
"θα γινει πανικος
δεν γινεται αλλιως"
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
βαλε κ τα σουβλακια που τρως στη ψηφοφορια
Βλακάκο τζάμπα γράφεις γιατί θα τα σβήσω όλα
η καλυτερη φαση ειναι να μπαινει στο μουρδελο ο εφιαλτης να τα βρισκει ολα μουνι-καπελο,και να αρχιζει να πεταει απο το παραθυρο κρεβατια,σεντονια,καρεκλες,και στο τελος και την τσατσα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
την ποθτανα;η καλυτερη φαση ειναι να μπαινει στο μουρδελο ο εφιαλτης να τα βρισκει ολα μουνι-καπελο,και να αρχιζει να πεταει απο το παραθυρο κρεβατια,σεντονια,καρεκλες,και στο τελος και την τσατσα.
την πουτανα θα την γαμαει στο πατωμα,και αν αξιζει το γαμησι με τα λεφτα που ζηταει ολα θα ειναι καλα.την ποθτανα;
αλλιως θα τρωει πεταμα απο το παραθυρο και αυτη.
μουνιντζα αναμενω την εισηγηση σου,αλλα και τις ιδεες σου για το νεο παιχνιδι που ετοιμαζετε.<<εφιαλτης στα μπουρδελα>>.
ποιον θεωρεις καλυτερο για να το παρουσιαση?
τι προτεινεις σχετικα με το παιχνιδι?
Μεγάλε τύπε, εγώ με μπουρδέλα δεν έχω σχέση αλλά θεωρητικά θα πρότεινα τον giasou (τουλάχιστον για αρχή).
Πιστεύω ότι σαν προσωπικότητα και στυλ συμπεριφοράς θα ήταν ότι πλησιέστερο στο Μποτρίνι άρα η τηλεθέαση θα ήταν στάνταρ.
Για να γίνει πιο ενδιαφέρον, οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα μπορούσαν να γίνουν σχολιαστές κριτικής επιτροπής για το έργο του πρώτου, και μετά από 5-10 εκπομπές το κοινό θα επέλεγε τον αντικαταστάτη κλπ. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο show θα αφήσει εποχή στην τηλεόραση.
τυπε και εγω δεν εχω ιδεα απο μπουρδελα.νομιζω οτι και ο απολυτος θα μπορουσε να παρει το ρολο του μποτρινι των μπουρδελων.Μεγάλε τύπε, εγώ με μπουρδέλα δεν έχω σχέση αλλά θεωρητικά θα πρότεινα τον giasou (τουλάχιστον για αρχή).
Πιστεύω ότι σαν προσωπικότητα και στυλ συμπεριφοράς θα ήταν ότι πλησιέστερο στο Μποτρίνι άρα η τηλεθέαση θα ήταν στάνταρ.
Για να γίνει πιο ενδιαφέρον, οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα μπορούσαν να γίνουν σχολιαστές κριτικής επιτροπής για το έργο του πρώτου, και μετά από 5-10 εκπομπές το κοινό θα επέλεγε τον αντικαταστάτη κλπ. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο show θα αφήσει εποχή στην τηλεόραση.
πως το βλεπεις εσυ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εγω θα ημουν πολυ αυστηρος ομωςτυπε και εγω δεν εχω ιδεα απο μπουρδελα.νομιζω οτι και ο απολυτος θα μπορουσε να παρει το ρολο του μποτρινι των μπουρδελων.
πως το βλεπεις εσυ?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
καλο θα ητανε παντωσ οποιοσ παει για ελεγχο να κανει ενα βιολογικο καθαρισμο πρωτατυπε γαμω τα θρεντ ,πρωτα να παει στο μπουρδελο στην κωλο-κυνθους
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα φοραει ειδικη στολη βιοχημικου πολεμου τυπεκαλο θα ητανε παντωσ οποιοσ παει για ελεγχο να κανει ενα βιολογικο καθαρισμο πρωτα
τυπε και εγω δεν εχω ιδεα απο μπουρδελα.νομιζω οτι και ο απολυτος θα μπορουσε να παρει το ρολο του μποτρινι των μπουρδελων.
πως το βλεπεις εσυ?
Τύπε ο απόλυτος δεν είναι για αυτόν το ρόλο. Δεν το λέω γιατί δεν είναι ικανός και γνώστης, απλά ο giasou μου φαίνεται καταλληλότερος και θα εξηγήσω το γιατί. Βλέπεις ότι με μία κριτική του ο κάθε αναγνώστης νιώθει σαν να ήταν εκεί. Είναι γλαφυρός και οι διηγήσεις του σε ταξιδεύουν. Από την άλλη, ο απόλυτος είναι πολύ πιο ουσιώδης τύπος και λακωνικός. Δηλαδή έτσι και ήταν δημοσιογράφοι και οι 2 τους, ο giasou θα ήταν για τηλεόραση και ο απόλυτος για εφημερίδα. Βέβαια ο απόλυτος θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή μιας και θα έβαζε το τηλεοπτικό κοινό κατευθείαν στο θέμα καλύτερα από τον καθένα οπότε γιατί όχι και οι 2?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου εγω οπως ειδες προτεινα τον γιασουΤύπε ο απόλυτος δεν είναι για αυτόν το ρόλο. Δεν το λέω γιατί δεν είναι ικανός και γνώστης, απλά ο giasou μου φαίνεται καταλληλότερος και θα εξηγήσω το γιατί. Βλέπεις ότι με μία κριτική του ο κάθε αναγνώστης νιώθει σαν να ήταν εκεί. Είναι γλαφυρός και οι διηγήσεις του σε ταξιδεύουν. Από την άλλη, ο απόλυτος είναι πολύ πιο ουσιώδης τύπος και λακωνικός. Δηλαδή έτσι και ήταν δημοσιογράφοι και οι 2 τους, ο giasou θα ήταν για τηλεόραση και ο απόλυτος για εφημερίδα. Βέβαια ο απόλυτος θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή μιας και θα έβαζε το τηλεοπτικό κοινό κατευθείαν στο θέμα καλύτερα από τον καθένα οπότε γιατί όχι και οι 2?
εγω μπορει να ειμαι ο αφηγητης,οπως ηταν ο βαλτινος σε μια παλια σειρα στον αντ1