You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έφη Παπαμιχάλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kkostas611
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 239
- Εμφανίσεις 114K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
notis1980
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 7.093
- Πόντοι
- 1.046
ΒΥΖΑΡΕΣ!!!!
Χαχα ρε μαλακές πόσο χρονών είστε που κάθεστε και βλέπετε τικτοκ λαηβ
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.519
- Πόντοι
- 1.056
Που τα ανεβάζει αυτά,της δίνουν και donate. Έχει χαζέψει ο κόσμος. Εν τω μεταξύ είναι τελείως άχαρη ούτε να κουνηθεί δεν μπορεί και το κεφάλι είναι οριακά για μαγείρεμα.
Πάντως έχει μπάλες και κουνιούνται, όσο άχαρα και αν χορεύειΠου τα ανεβάζει αυτά,της δίνουν και donate. Έχει χαζέψει ο κόσμος. Εν τω μεταξύ είναι τελείως άχαρη ούτε να κουνηθεί δεν μπορεί και το κεφάλι είναι οριακά για μαγείρεμα.
Εσύ γαμας μόνο χορεύτριες να υποθέσω. Για να κουνηθούν τα βυζιά της να μας καυλώσει το έκανε όχι για να δείξει ότι χορεύει ωραία. Αφού το είπε ότι δεν το έχει.Που τα ανεβάζει αυτά,της δίνουν και donate. Έχει χαζέψει ο κόσμος. Εν τω μεταξύ είναι τελείως άχαρη ούτε να κουνηθεί δεν μπορεί και το κεφάλι είναι οριακά για μαγείρεμα.
Παίζει να έχουμε όλοι την ίδια ηλικία χαχαχαχαΧαχα ρε μαλακές πόσο χρονών είστε που κάθεστε και βλέπετε τικτοκ λαηβ
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.519
- Πόντοι
- 1.056
Δεν τρελαίνομαι να έχει τρελά μαστάρια. Αν έχει, έχει καλώς αλλά και τα μικρά μου αρέσουν. Γούστα είναι αυτά. Αλλά και να δω δυο μεγάλα βυζιά να πηγαινοέρχονται δεν το θεωρώ και πολύ σέξι. Πιο πολύ χαβαλέ θα κάνω παρά θα καυλώσω.Εσύ γαμας μόνο χορεύτριες να υποθέσω. Για να κουνηθούν τα βυζιά της να μας καυλώσει το έκανε όχι για να δείξει ότι χορεύει ωραία. Αφού το είπε ότι δεν το έχει.
Πώς γίνεται αυτό; Εγώ κοιτάω πρώτα από όλα βυζιά! Είμαι βυζακιας !Δεν τρελαίνομαι να έχει τρελά μαστάρια. Αν έχει, έχει καλώς αλλά και τα μικρά μου αρέσουν. Γούστα είναι αυτά. Αλλά και να δω δυο μεγάλα βυζιά να πηγαινοέρχονται δεν το θεωρώ και πολύ σέξι. Πιο πολύ χαβαλέ θα κάνω παρά θα καυλώσω.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.519
- Πόντοι
- 1.056
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου. Εγώ είμαι κωλάκιας αλλά και αυτό με μέτρο δεν σημαίνει οτι μου αρέσουν αυτές με κώλο ένα μέτρο.Πώς γίνεται αυτό; Εγώ κοιτάω πρώτα από όλα βυζιά! Είμαι βυζακιας !
notis1980
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 7.093
- Πόντοι
- 1.046
Πώς γίνεται αυτό; Εγώ κοιτάω πρώτα από όλα βυζιά! Είμαι βυζακιας !
Συνημμένα
Μαν, πως κάνεις εγγραφή χωρίς να φαίνονται τα σχόλια; υπάρχει ρύθμιση να μην φαίνονται;
Opposite_Persimmon50
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016