Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΒΥΖΑΡΕΣ!!!!
Που τα ανεβάζει αυτά,της δίνουν και donate. Έχει χαζέψει ο κόσμος. Εν τω μεταξύ είναι τελείως άχαρη ούτε να κουνηθεί δεν μπορεί και το κεφάλι είναι οριακά για μαγείρεμα.
Πάντως έχει μπάλες και κουνιούνται, όσο άχαρα και αν χορεύειΠου τα ανεβάζει αυτά,της δίνουν και donate. Έχει χαζέψει ο κόσμος. Εν τω μεταξύ είναι τελείως άχαρη ούτε να κουνηθεί δεν μπορεί και το κεφάλι είναι οριακά για μαγείρεμα.
Εσύ γαμας μόνο χορεύτριες να υποθέσω. Για να κουνηθούν τα βυζιά της να μας καυλώσει το έκανε όχι για να δείξει ότι χορεύει ωραία. Αφού το είπε ότι δεν το έχει.Που τα ανεβάζει αυτά,της δίνουν και donate. Έχει χαζέψει ο κόσμος. Εν τω μεταξύ είναι τελείως άχαρη ούτε να κουνηθεί δεν μπορεί και το κεφάλι είναι οριακά για μαγείρεμα.
Παίζει να έχουμε όλοι την ίδια ηλικία χαχαχαχαΧαχα ρε μαλακές πόσο χρονών είστε που κάθεστε και βλέπετε τικτοκ λαηβ
Δεν τρελαίνομαι να έχει τρελά μαστάρια. Αν έχει, έχει καλώς αλλά και τα μικρά μου αρέσουν. Γούστα είναι αυτά. Αλλά και να δω δυο μεγάλα βυζιά να πηγαινοέρχονται δεν το θεωρώ και πολύ σέξι. Πιο πολύ χαβαλέ θα κάνω παρά θα καυλώσω.Εσύ γαμας μόνο χορεύτριες να υποθέσω. Για να κουνηθούν τα βυζιά της να μας καυλώσει το έκανε όχι για να δείξει ότι χορεύει ωραία. Αφού το είπε ότι δεν το έχει.
Πώς γίνεται αυτό; Εγώ κοιτάω πρώτα από όλα βυζιά! Είμαι βυζακιας !Δεν τρελαίνομαι να έχει τρελά μαστάρια. Αν έχει, έχει καλώς αλλά και τα μικρά μου αρέσουν. Γούστα είναι αυτά. Αλλά και να δω δυο μεγάλα βυζιά να πηγαινοέρχονται δεν το θεωρώ και πολύ σέξι. Πιο πολύ χαβαλέ θα κάνω παρά θα καυλώσω.
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου. Εγώ είμαι κωλάκιας αλλά και αυτό με μέτρο δεν σημαίνει οτι μου αρέσουν αυτές με κώλο ένα μέτρο.Πώς γίνεται αυτό; Εγώ κοιτάω πρώτα από όλα βυζιά! Είμαι βυζακιας !
Πώς γίνεται αυτό; Εγώ κοιτάω πρώτα από όλα βυζιά! Είμαι βυζακιας !
Μαν, πως κάνεις εγγραφή χωρίς να φαίνονται τα σχόλια; υπάρχει ρύθμιση να μην φαίνονται;
Θες βραβείο;Εμενα παντως μια χαρα μου απαντησε κ μια χαρα μου μιλησε
Πρωινή πρωινή η εφουλαΘες βραβείο;