Νέα

Εχω προβλημα με μια γκομενα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Τύπε, δεν αξίζεις τέτοια αντιμετώπιση και μην δίνεις σημασία.

Μουνιά πολλά! Ασε να λέει οτι θέλει πες της ενα απλο "Μαλλον δεν μου κανεις" και τραβα για την επόμενη.

Μην χαλιέσαι για το τι λέει η κάθε αρρωστημένη.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Και όμως...τα καλύτερα τσιμπούκια κάνουν οι άσχημες...:rockon::rockon::rockon:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
@Fuckeros# τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ'ότι τα έχεις στο μυαλό σου.
Της ρίχνεις ένα μπούτσο και μπούλο η φακλάνα!
Μια χαρά παιδί και ασχολείσαι με μια κομπλεξική, κλασική Ελλεεινίδα με ψυχολογικά (προφανώς λόγω αγαμίας στην συγκεκριμένη περίπτωση).
*Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί σαν κι εσένα (ΔΕΝ το γράφω υποτιμητικά απεναντίας) που δίνουν αξία σε τέτοιου είδους "περιπτώσεις" με αποτέλεσμα να την έχουν δει ντίβες στην σήμερον κοινωνία..!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
[quote author=Fuckeros link= ]Φτιάχνω αυτό το θέμα για να ακούσω ιδέες απο έμπειρους τύπους του σαιτ.
Εδώ και κάνα μήνα ψήνω ένα γκομενακι 28 ετων.
Εμφάνιση πρόσωπο 7 στα 10 και σώμα αρκετά χοντρή
Ενώ όλα καλά μιλάμε βγαίνουμε δεν έχουμε πηδηθει γιατί την εχω δει 3 φορές από κοντά έχει κόλλημα με τον μεγάλο πουτσο.
Εγω κανονικός στο μεσο όρο αλλά η γκόμενα κοιτάει πολύ το μέγεθος.
Για τον δικό μου δεν ενθουσιαζεται και πολυ γιατι θέλει μεγαλο τον ειχε πάρει τσιμπουκι μια φορά.
Σχέσεις έλεγε οτι είχε αλλα εγω δεν το πιστεύω γτ είναι χοντρή.
Τι καπνό λέτε να φουμαρει?
Να το συνεχίσω και όπου βγεί η πιστόλι?
Γιατί τέτοιο κόλλημα με το μέγεθος?
Δεν τρολαρει το λεει σοβαρά.
[/quote]

Τυπε με 7αρι προσωπο και πολυ χοντρο σωμα σημαινει οτι ειναι με το ζορι 5αρι η τυπισσα! Παρολα αυτα εχει επιλογες και σιγουρα εμπειριες γτ χαιβανια σα κ σενα πολλα εκει εξω! Νο offense!
To να βγαινετε κ να μιλατε επι 3 ραντεβου για πουτσες χωρις actually να δωσετε-φατε μια its a red flag!
Οτι μιλαει μονο για αυτο η τυπισσα its a red flag!
Tο οτι ακομα ασχολεισαι its a red flag!
To oτι μαλιστα αναρωτιεσαι για τη ψυχοσυνθεση της χωρις να σε ενδιαφερει περα απο ενα πηδημα its a double failure!
Aν θες τη γνωμη μου, σταματα να εισαι μουνοδoυλος, σταματα να ασχολεισαι με οτι να ναι, σταματα να εισαι πειναλας γτ φαινεται και ανεβασε λιγο τα στανταρτς σου... ξεκινα ομως πρωτα απο σενα γτ ετσι οπως εισαι καμια αξιολογη κοπελα δε θα σ ριξει δευτερη ματια!

Φιλικα παντα ;)

υγ. συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι οσες εχουν εμπειρια ξερουν οτι το μεγεθος δε μετραει
συμφωνω οτι με βοηθηματα μπορεις να εχεις fun οταν η στυση η το μεγεθος η η σωματικη διαπλαση δε βοηθαει
just explore :cheesy:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τυπε πενταγιωτισσα κανονικα εσυ θα επρεπε να δειχνεις αλληλεγγύη στην χοντρη που ταλαιπωρει τον τυπο φακερο :confused:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τυπε πενταγιωτισσα κανονικα εσυ θα επρεπε να δειχνεις αλληλεγγύη στην χοντρη που ταλαιπωρει τον τυπο φακερο :confused:

Η αλληλεγγυη ειναι για τους αδυναμους!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

:bounce-glasses:

τυπε πες μας εσυ που τα εχεις βιωσει με τι τροπους μπορει να διπλαρωσει το κήτος να του κανει κολπα? :confused::confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Monselas.jpg

Το πιο σωστό ποστ εδώ, ήταν του σαντ.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
Και όμως...τα καλύτερα τσιμπούκια κάνουν οι άσχημες...:rockon::rockon::rockon:
Ε ναι ρε τύπε, πρώτα απ' όλα ξέρουν οι ίδιες ότι είναι άσχημες και αναπληρώνουν δίνοντας κώλο, μαγειρεύοντας, διαστημικά τσιμπούκια κλπ. Σχεσούδες είναι που ξέρουν ότι θα σε χάσουν διαφορετικά και νομίζουν ότι με αυτά θα μείνεις μαζί τους για παντα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606

εσύ θα τον είχες βάψει μαύρο θα του είχες βγάλει και κάνα αφρικανικό όνομα και θα ζούσες τον έρωτα σου

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
[quote author=Fuckeros link= ]Φτιάχνω αυτό το θέμα για να ακούσω ιδέες απο έμπειρους τύπους του σαιτ.
Εδώ και κάνα μήνα ψήνω ένα γκομενακι 28 ετων.
Εμφάνιση πρόσωπο 7 στα 10 και σώμα αρκετά χοντρή
Ενώ όλα καλά μιλάμε βγαίνουμε δεν έχουμε πηδηθει γιατί την εχω δει 3 φορές από κοντά έχει κόλλημα με τον μεγάλο πουτσο.
Εγω κανονικός στο μεσο όρο αλλά η γκόμενα κοιτάει πολύ το μέγεθος.
Για τον δικό μου δεν ενθουσιαζεται και πολυ γιατι θέλει μεγαλο τον ειχε πάρει τσιμπουκι μια φορά.
Σχέσεις έλεγε οτι είχε αλλα εγω δεν το πιστεύω γτ είναι χοντρή.
Τι καπνό λέτε να φουμαρει?
Να το συνεχίσω και όπου βγεί η πιστόλι?
Γιατί τέτοιο κόλλημα με το μέγεθος?
Δεν τρολαρει το λεει σοβαρά.
[/quote]1)Ολες οι χοντρες εχουν γκομενο!!!2) Εχω εναν ξαδερφο που νοικιαζει δονητες μπετον,παρε ενα και χωστον στην μουναρα της,προσεκτικα ομως γιατι κατι παρομοιο εκανε κι ενας μυστης στην Κροατια προχθες κι εκανε σεισμο 6,5 ριχτερ!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756

εσύ θα τον είχες βάψει μαύρο θα του είχες βγάλει και κάνα αφρικανικό όνομα και θα ζούσες τον έρωτα σου
:2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

:2funny:
ρε αγαπουλη συμβουλεψε τον αγαπουλη νηματοθετη τι να κανει.
Στην ιδια κατηγορια εισαστε .
Εσυ τουλαχιστον εγλυφες μια κολγκιρλ και ειχες πεσει στα πατωματα σαν τη λινατσα που εστρωναν στα χωριά.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Πολλοι τυποι στην προσπαθεια να γαμησουν κατι "ευκολο" την πεφτουν στις χοντρες θεωροντας τες σωστα, ευκολες.
Ελα ομως που οι τυποι ειναι πολλοι ,και στο τελος η χοντρελα εισπρατει ενα σωρο προτασεις κ φλερτ με αποτελεσμα να ανεβαινει η ματαιοδοξια καργα.
Ετσι αποκτουν τουπέ.

Εχω ζησει σε χωρες που οι χοντρες ντρεποντε να κυκλοφορησουν

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Κι εσύ πες της ότι γαμάς μόνο κώλο...

Βάλτη στα 4 και δωσ'της τη κωλότρυπα στο χέρι........ Και ξύλο, να μην μπορεί να κάτσει μετά......

Και στείλε μετά εδώ, να μου πεις τι σου είπε............

akis391

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οι χοντρες οντως εχουν τουπε γιατι τις θεωρουν ευκολες και υπαρχει ουρα..αλλα γαμιουνται
καλα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κάποτε γαμούσα μια χοντρή