Νέα

Εχω προβλημα με μια γκομενα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κάποτε γαμούσα μια χοντρή

Στα 4 μοναδικη εμπειρια

Εκανε παφλασμους σαν κυματα η σαν δυάρι μεγαλη κωλαρα της

Και τα κρεατα της μου εκαναν μασαζ καθως εσκαγαν πανω μου

:vomit:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Ωπα, ξαναεμφανίστηκε η Πενταγιώ.

Σαν τα χιόνια... :boobies:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω γαμησει χοντρη μικρη σε ηλικια και οταν στηθηκε στα 4 αηδιασα τη ζωη

στο θεο σας τις χοντρες τις βαζω απο πανω μ να βλεπω τα βυζια τους

sthenelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
12
Πόντοι
0
Με κάλυψαν οι προηγούμενοι, όμως... επειδή ακούμε τη μια πλευρά μόνο...
Αν, και ξαναλέω ΑΝ, εσύ πρώτος εθιξες το θέμα του πάχους, έστω και ευγενικά, δικαιολογείται πλήρως να αντιδράσει έτσι και πάλι καλά που σε πίπωσε να λες.
Συνέχισε μαζί της και θα το ξεπεράσετε.

Αν δεν εθιξες εσυ το θέμα του πάχους της πρώτος, τότε μην την ξαναδεις.

Ποτέ μια γυναίκα δεν πρέπει να θίγει το μέγεθος ενός άντρα.
Όπως και εμείς την ομορφιά, το πάχος ή το ήψος ή την ηλικία) μιας γυναίκας.

Επειδή έτυχε να έχω κάποιες καριοφίλες χοντρές, όντως έχουν περισσότερες προτάσειες για ξεπέτες, όσο και αν φαίνεται παράξενο.
Μόνιμη σχέση όμως δεν σταυρώνουν και βγάζουν απίστευτα κόμπλεξ.
Επίσης είναι γνωστό ότι το μεγάλο πέος σε ενα γάμο είναι μαρτύριο για τις γυναίκες.
Γιατί? Γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν.
Ο κόλπος είναι μικρός εκ φύσεως. Διαστέλλεται κατά την εισχώρηση.
Όταν όμως δεν υπάρχει διάθεση (σιγουρα πολλές φορές μέσα στο γάμο πχ) τότε πονάνε και ούτε τα λιπαντικά δεν τις βοηθάνε.
Γι αυτό ανέφερε πριν κάποιος άλλος ότι οι έμπειρες δεν έχουν πρόβλημα με το μεγεθος.

Καλά βόλια και μην σκέφτεσαι καθόλου ούτε τη χοντρή αλλά ούτε και το μέγεθος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Διαφωνω για το παχος γιατι ειναι κατι που φτιαχνεται (για ολους - ειτε αντρες ειτε γυναικες), δεν ειναι κατι που ειναι σα το υψος ή το μεγεθος της πουτσας. Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι θα προσβαλλεις τον αλλο/αλλη για το παχος (ή οτι αλλο).

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η σάπια της ιστορίας, έχει πάρει απόφαση τη μοίρα της. Και εκδικείται . Μοιράζει απόρριψη σαν αυτή που έχει φάει όλη της τη ζωή.

Ο συγγραφέας, δεν είναι απαραίτητα ο κλασμένος από τη χοντρή, μπορεί να είναι η χοντρή η ίδια, αλλά δεν έχει σημασία.

Η χοντρή είναι σαν κάτι τρελές σε .... τσάτ ! Εκδικείται για τις πίτες που έχει φάει.
Το ίδιο και οι άχρηστες στα τσάτ, μοιράζουν πίτες, σε τύπους που ... δεν τις βλέπουν.
Αν τις έβλεπαν , θα στρέφονταν σε κωλοτρυπίδες μουσάτων ή θα αυτοευνουχίζονταν και μετά θα έβρισκαν το ... ματθαίο !

Το ευτύχημα είναι ότι η δαρβινική φυσική επιλογή , η εξέλιξη των ειδών , φροντίζει σε κάθε επόμενη γενιά όλα αυτά τα ναυάγια να λιγοστεύουν.

sthenelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
12
Πόντοι
0

Διαφωνω για το παχος γιατι ειναι κατι που φτιαχνεται (για ολους - ειτε αντρες ειτε γυναικες), δεν ειναι κατι που ειναι σα το υψος ή το μεγεθος της πουτσας. Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι θα προσβαλλεις τον αλλο/αλλη για το παχος (ή οτι αλλο).

Καταλαβαίνω πως το λες.
Πιστεύω ότι γενικα δεν θίγεις την εμφάνηση μιας γυναίκας γιατί είναι το Α και το Ω για αυτές.
Για να θίξεις το πάχος πρέπει να γίνει μετά από καιρό, όταν θα έχει χτιστεί η εμπιστοσύνη.
Και πάλι θα είναι θέμα που ενοχλεί πολύ για αυτό θελει πολυ τακτ.
Δεν ειναι τυχαίο που επειλέγεται από πολλούς η αυτόματη ατάκα:
-Αγαπη μου πάχ..
-Οχι!
Μανουρα, αν πεις ναι, όσο δε παει.

Εγω πχ έχω επιλέξει να ξεκινήσω τέτοια κουβεντα λέγοντας ότι εγώ παχυνα τελευταια και αρχιζω τρέξιμο, χωρις κανενα ίχνος υπαινιγμου.
Επειδη είναι ομως "καριόλες" ρωτάνε αμέσως:
-Εμένα πως με βλέπεις? πάχυνα?
-Δε σου φαινεται, ελα να ανεβουμε στη ζυγαρια μου να δεις αν δε με πιστευεις.
...
-Ωχ πήρα 5 κιλάκια...
-Ε έλα κ εσυ για τρέξιμο μαζί μου
κοκ

ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ και γλύτωσα το πρήξιμο.

Γιατί με πρηγμένο πέος θα σε θέλουν πολλές...
με πρηγμένα αρχίδια όμως, πως θα κάτσεις στη καρέκλα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εφαρμοζω κατι αντιστοιχο με αυτο που κανεις εσυ, δλδ εξηγω οτι και στη δικη μου εμπειρια τα κιλα ανεβοκατεβαινουν συνεχεια, δλδ πριν ημουν τοσο, σημερα ειμαι τοσο, αυριο θα μαι τοσο. Δεν ειναι κατι σταθερο για να τρελαινομαι απ'τη στιγμη που αλλαζει και αρα φτιαχνεται. Σε μενα πχ μπορει να μου κανει τοπικο παχος σε κοιλια/στηθος οταν ειμαι παραπανω... αυτη τη στιγμη ειμαι +6 απ'το lockdown οποτε εχει παρει λιγο η κοιλια και το στηθος σε λιπος, αλλα αυτο ειναι γιατι εκαιγα 4000 θερμιδες τη μερα και μετα επεσα στις 2200-2500.

Ενα εσκορτακι ουκρανεζα -που ηταν πριονι οταν ηταν αδυνατη- ειχε απο μονη της θεματα ανασφαλειας με τη κοιλια της γιατι τωρα εχει χοντρυνει αρκετα... την αγκαλιαζα spoonαριστος γυρω γυρω και οταν ακουμπαγα στη κοιλια μου επαιρνε το χερι και το βαζε στα βυζια για να μην ακουμπαω το λιπος... της λεω ελα βρε αραξε και μου λεει no, I'm fat (απο μονη της). Δε της ειπα οτι "δεν ειναι" για να τη καθησυχασω... αυτο θα ηταν ψεμα... της ειπα οτι εχω δει τις παλιες τις φωτο που ηταν καλυτερη και οτι μπορει να ξαναγινει ετσι, δεν ειναι τιποτα, σιγα το πραμα... εντωμεταξυ αυτη μου χε πει σε αλλο χρονικο σημειο οτι εχεις βυζια ξερω γω, της λεω ναι οκ αυτη τη στιγμη που δε γυμναζομαι οσο θα θελα ισχυει οτι εχω παραπανω λιπος αλλα θα το μειωσω. Οπως και με τη κοιλια μου... Δε το πηρα ως προσβολη, το αποδεχτηκα, της εβαλα και τη κοιλια σ'αυτο που ειπε (ισχυει δλδ αυτο που λες x2) και της λεω θα το φτιαξω. Και θα το κανω. Σε φαση καντο και συ. Μια αποφαση ειναι. Αυτο εντωμεταξυ που μου την ειπε για τα βυζια ειναι προφανως αναπαραγωγη του δικου της rejection που τρωει πορτες οταν βλεπουν τα κιλα της οπότε επρεπε να με ψεξει και μενα... αλλά εγω δε το βλεπω συναισθηματικα οπως αυτη για να μ'ενοχλησει, το βλεπω πρακτικα. Προσπαθω δλδ αυτο που το βλεπουν συναισθηματικα να τις κανω να το δουν λογικα. Τους δειχνω οτι ακομα και οταν προσπαθουν να με ημι-"πειραξουν" συναισθηματικα εγω παλι το διαχειριζομαι λογικα και οτι δεν ειναι κατι που με απασχολει συναισθηματικα γιατι πολυ απλα δε ταυτιζομαι με τα κιλα μου και ελπιζω να το κανουν και αυτες. Καποιες δειχνουν να καταλαβαινουν, καποιες οχι. Καποιες αλλες δε χρειαζεται καν να τους πεις τιποτα, ξερουν τι να κανουν και οταν ξεφευγει το βαρος τους το φτιαχνουν μονες τους.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Ειναι στιγμές που νομιζω πως διαβαζω cosmopolitan

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Πολλοι τυποι στην προσπαθεια να γαμησουν κατι "ευκολο" την πεφτουν στις χοντρες θεωροντας τες σωστα, ευκολες.
Ελα ομως που οι τυποι ειναι πολλοι ,και στο τελος η χοντρελα εισπρατει ενα σωρο προτασεις κ φλερτ με αποτελεσμα να ανεβαινει η ματαιοδοξια καργα.
Ετσι αποκτουν τουπέ.

Μονο τουπε? Εδω εχουν βγει στη γυρα για sugar daddies. Αυτες που υπο κανονικες συνθηκες θα ειχαν προβλημα να βρουν αντρα, ψαχνουν ΣΠΟΝΣΟΡΑ :confused::confused::confused:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ωπα, ξαναεμφανίστηκε η Πενταγιώ.

Σαν τα χιόνια... :boobies:

Μόλις τέλειωσε το τελευταίο της best-seller η κοπέλα ρεεέεεεε τύπε και είπε να ξανά συνδράμει στο υπό κατασκευή νέο σάι...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Όταν όμως δεν υπάρχει διάθεση (σιγουρα πολλές φορές μέσα στο γάμο πχ) τότε πονάνε και ούτε τα λιπαντικά δεν τις βοηθάνε.

Τετοια statements καλο ειναι να μη γινονται γτ δεν αντιπροσωπευουν τη πραγματικοτητα της πλειοψηφιας! Αν εσυ εχεις ελλειψη διαθεσης στο γαμο σου τοτε ειναι δικο σ προβλημα μη το γενικευεις. Ο γαμος αποτελειται απο 2 ζωντανους οργανισμους, συνεπως ειναι κι ο ιδιος ζωντανος και μεταλλασεται, εξελισσεται ή βαλτωνει αναλογα τους παικτες που το παιζουν. Οπως αντιστοιχα και η σχεση θα βαλτωσει οταν χαθει το ενδιαφερον η οταν επελθει φθορα! Δυστυχως εχετε κανει την εννοια του γαμου να φανταζει ως κοκκινο πανι, ως μια φυλακη ηθελημενη.

Επισης απο ποτε η ελλειψη υγρασιας ειναι συνυφασμενη με την ελλειψη διαθεσης και συνεπως τη χρηση λιπαντικου?

Fun fact ενας τυπος που συσχετιζομουν παλαιοτερα εφερε λιπαντικο οταν βρεθηκαμε το οποιο ποτε δε χρησιμοποιησε. Μαλιστα του εκανε εντυπωση γτ η προηγουμενη χωρις λιπαντικο δεν μπορουσε να δεχθει το πουτσο του στο κολπο της. Τοτε καταλαβε οτι εχει να κανει οργανικα με το κολπο της καθε γυναικας! Δεν εχει να κανει με τη διαθεση! Ουτε με το πουτσο του!

Τελος αυτο που λες για το μεγεθος..το μεγαλο πεος οπως καθε πεος ειναι ευχαριστηση. Η εμπειρια μου, μου εχει δειξει οτι η απολαυση δεν εξαρταται απτο μεγεθος. Το μεγαλο πεος δε θα σε κουρασει, θα σε πονεσει αλλα guess what ..we love such pain!

So u might wish to reconsider ur quote :sunglasses:

sthenelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
12
Πόντοι
0

Τετοια statements καλο ειναι να μη γινονται γτ δεν αντιπροσωπευουν τη πραγματικοτητα της πλειοψηφιας! Αν εσυ εχεις ελλειψη διαθεσης στο γαμο σου τοτε ειναι δικο σ προβλημα μη το γενικευεις. Ο γαμος αποτελειται απο 2 ζωντανους οργανισμους, συνεπως ειναι κι ο ιδιος ζωντανος και μεταλλασεται, εξελισσεται ή βαλτωνει αναλογα τους παικτες που το παιζουν. Οπως αντιστοιχα και η σχεση θα βαλτωσει οταν χαθει το ενδιαφερον η οταν επελθει φθορα! Δυστυχως εχετε κανει την εννοια του γαμου να φανταζει ως κοκκινο πανι, ως μια φυλακη ηθελημενη.

Επισης απο ποτε η ελλειψη υγρασιας ειναι συνυφασμενη με την ελλειψη διαθεσης και συνεπως τη χρηση λιπαντικου?

Fun fact ενας τυπος που συσχετιζομουν παλαιοτερα εφερε λιπαντικο οταν βρεθηκαμε το οποιο ποτε δε χρησιμοποιησε. Μαλιστα του εκανε εντυπωση γτ η προηγουμενη χωρις λιπαντικο δεν μπορουσε να δεχθει το πουτσο του στο κολπο της. Τοτε καταλαβε οτι εχει να κανει οργανικα με το κολπο της καθε γυναικας! Δεν εχει να κανει με τη διαθεση! Ουτε με το πουτσο του!

Τελος αυτο που λες για το μεγεθος..το μεγαλο πεος οπως καθε πεος ειναι ευχαριστηση. Η εμπειρια μου, μου εχει δειξει οτι η απολαυση δεν εξαρταται απτο μεγεθος. Το μεγαλο πεος δε θα σε κουρασει, θα σε πονεσει αλλα guess what ..we love such pain!

Μακάρι να ταν όπως τα λες.
Για σενα δηλαδη οι περισσότερες παντρεμένες γυναίκες μετά από 10-20 χρόνια γάμου είναι ευτυχισμένες και ορεξατες για σεξ με τους αντρες τους?
Δυστυχώς αν ρωτήσεις δεν ισχύει στη συντριπτική πλειοψηφία.

Η ελλεψη υγρασίας ναι ειναι αμεσα συνυφασμένη με την ελλειψη διαθεσης και προκατακτικων.
Επίσης μπορει να υπάρχει και οργανικο αίτιο οπως λες. Αλλά αυτό ειναι εξαίρεση.

Το μεγάλο πεος σε ενα γαμο για τις περισσοτερες ειναι βασανο και οχι, οι περισσοτερες δεν αγαπουν τετοιο πονο.
Μαλιστα μπορει να ειναι αιτια χωρισμου

Και για να μην μιλάω στον αέρα δες εδω μια μελέτη πχ
αν ψαξεις θα βρεις κ αλλες

Ευχομαι να μην ηταν ετσι αλλα....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Ένα εξαιρετικά σημαντικό πράγμα, το λέω εντελώς συμβουλευτικά, είναι να μην κάνετε overthinking, να μην υπεραναλύετε στο κεφάλι σας παιδιά.
Είναι κρίμα. Ειδικά ο νηματοθέτης είναι νεότατος. Μια χαρά μπορεί να κάνει πολλές σχέσεις και με άλλες κοπέλες. Ας μην προβληματίζεται για ανούσια θέματα.

Οι πιο πολλοί πάντως εδώ γράψανε ωραίες συμβουλές. Μπράβο τους. Στα περισσότερα συμφωνώ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
φίλε νηματοθέτη θα εκλάβω σοβαρά και ως αληθινό το στόρυ σου.
γι αυτό θα δώσω και σοβαρή απάντηση.
λάθος τίτλος, λάθος προβληματισμός.
ΔΕΝ έχεις ΕΣΥ πρόβλημα με μια γκόμενα. ΑΥΤΗ έχει μαζί σου.
αυτή θελει μεγάλα τσουτσούνια.
οπότε άσε αυτή να προβληματιστεί. πες της σεξ ή bye bye και άστη να αποφασίσει.
υγείες...

:rockon::rockon::rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Η χοντρή λογικά θέλει μεγάλο πούτσο.
Για να περάσει η πούτσα τα πατσοκοίλια και να φτάσει μουνί πρέπει να διαπεράσει τουλάχιστον 10 πόντους λίπους.
Οπότε όσο την έχεις -10 πάει με τις χοντρές
Αν δεν την έχεις πάνω από 20 κάντη με ελαφρά και βρες μία στα κυβικά σου.
Αλλιώς θα γαμάς λίπος και όχι μουνί.

Ανακαλύφθηκαν και οι αρνητικοί αριθμοί
για πούτσες σε χοντρές με πατσοκοίλια !

-10 εκ. για την χοντρή αυτή .

:rockon::2funny::2funny:

Κοράκι, το σχόλιο σου το είπα σε παρέα και έγινε μεγάλο γέλιο

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΦΥΓΕ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΠΟΣ !

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ, ΦΥΓΕ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΠΟΣ !

Πριν κάν ανοίξω το σύνδεσμο ήδη το σιγοτραγουδούσα! Ρισπεκτ και καλή χρονιά!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Μακάρι να ταν όπως τα λες.
Για σενα δηλαδη οι περισσότερες παντρεμένες γυναίκες μετά από 10-20 χρόνια γάμου είναι ευτυχισμένες και ορεξατες για σεξ με τους αντρες τους?
Δυστυχώς αν ρωτήσεις δεν ισχύει στη συντριπτική πλειοψηφία.

Η ελλεψη υγρασίας ναι ειναι αμεσα συνυφασμένη με την ελλειψη διαθεσης και προκατακτικων.
Επίσης μπορει να υπάρχει και οργανικο αίτιο οπως λες. Αλλά αυτό ειναι εξαίρεση.

Το μεγάλο πεος σε ενα γαμο για τις περισσοτερες ειναι βασανο και οχι, οι περισσοτερες δεν αγαπουν τετοιο πονο.
Μαλιστα μπορει να ειναι αιτια χωρισμου

Και για να μην μιλάω στον αέρα δες εδω μια μελέτη πχ
αν ψαξεις θα βρεις κ αλλες

Ευχομαι να μην ηταν ετσι αλλα....

Φιλε κατσε να παντρευτω κ τα ξαναλεμε

δε συμφωνω κ χωρις προκαταρκτικα εγω ειμαι υγρη

δεν εχω ακουσει καμια να παραπονεθει για μεγαλο πεος

US, Kenyan researchers?! Mαλιστα..

εσυ γτ το ευχεσαι..εισαι παθων?! λολ

Stories

Νέο!

Stories