Νέα

Εχω πεθανει απο τα γελια!!!!!!!!!Τι επαθε η κακομοιρα δεν ηξερε δεν ρωταγε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017

«ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ»! Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ 26ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Facebook
Twitter

tweet

Την εξομολόγηση μιας 26χρονης γυναίκας φιλοξενεί το Salon.com. Αντικείμενο της εξομολόγησής της το πως το πρωκτικό σεξ κατέστρεψε τη σχέση της.

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και βρίσκομαι στο W Hotel στο Manhattan, μαζί με το αγόρι μου, τον Λίαμ. Είμαστε μαζί για πάνω από ένα χρόνο και πραγματικά πιστεύω πως έφτασε η στιγμή που περίμενα για μια ολόκληρη ζωή: Ο Λίαμ -θεωρούσα πως- θα μου έκανε πρόταση γάμου!

Μέχρι στιγμής η βραδιά είχε κυλήσει υπέροχα. Είχαμε επιστρέψει στο δωμάτιο μετά από ένα φανταστικό πάρτυ, είχαμε παραγγείλει σαμπάνια και γενικά ήμασταν σε μια φάση χαράς και χαλάρωσης. Ο Λίαμ μου βάζει ένα ποτήρι σαμπάνιας και με καλεί να καθίσω κοντά του στον καναπέ. «Θέλω να σου ζητήσω κάτι πολύ σημαντικό» μου λέει και ήδη η καρδιά μου έχει σφιχτεί από ανυπομονησία! Βάζω το χέρι μου κάτω από το μαξιλάρι, καθώς πίστεψα πως εκεί είχε κρύψει το δαχτυλίδι αλλά δεν πιάνω τίποτα. Θα το έχει βάλει στην τσέπη του, σκέφτομαι. «Απόψε θέλω να σε πάρω από τον κώλο»! Η ατάκα του Λίαμ τα διέλυσε όλα! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα άκουγα κάτι τέτοιο, ειδικά από τη στιγμή που ήμουν προετοιμασμένη για κάτι διαφορετικό! Ο Λίαμ αντί για πρόταση γάμου, μου ζήτησε να κάνουμε για πρώτη φορά πρωκτικό σεξ!

Στο 26χρονο μυαλό μυο τριγύρισαν πολλά πράγματα. Σε μένα, που μέχρι τα 20 ήμουν παρθένα. Πάγωσα. Δεν ήξερα πως έπρεπε να αντιδράσω.

Eίχα πανικοβληθεί αλλά… «Οκ, ας το κάνουμε» του είπα. Μου έβγαλε το φόρεμα και μετακίνησε το μικροσκοπικό εσώρουχό μου. Χρησιμοποίησε λιπαντικό και μπήκε μέσα μου. Το ένιωθα σαν να μου έχωσαν ένα μεγάλο αντικείμενο, σαν έναν πλάστη ή ένα γουδοχέρι. «Ω θεέ μου» είπε τρομαγμένος ο Λίαμ και έτρεξε στο μπάνιο. Άκουσα το νερό του ντους να τρέχει. «Όλα καλά αγάπη μου;» ρώτησα για να πάρω την σοκαριστή απάντηση: «Όλα καλά αν εξαιρέσεις πως πρέπει να καθαρίσω κάτι… σκατά από το πουλί μου»!

Η υπόλοιπη νύχτα ήτα νεντελώς αμήχανη, όπως και οι επόμενες ημέρες. Μετά από 2 εβδομάδες ο Λίαμ σταμάτησε να τηλεφωνεί. Εξαφανίστηκε. Και εγώ παρέμεινα ντροπιασμένη και δειλή.

]

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.173
Πόντοι
506

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καλός μαλάκας ο Λίαμ....

Η μερέντα τον ξεκάβλωσε, λες και περίμενε μύρο να αναβλύσει.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μας είπε η γκόμενα αν της άρεσε :think:

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
αν ειχε κανει κλυμα με Αγιασμο και θα σκοτωνε πασης φυσης ιό και μικροβιο αλλα και θα αστραφτε το κωλαντερο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny:    Αυτη  περιμενε δαχτυλιδι

IPIROHOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
και αφου ηταν ο πρωτος που την ξεκωλιασε θα τον θυματε νοσταλγικα για παντα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Καλός μαλάκας ο Λίο. Δεν της άφησε χρόνο ούτε να τον ετοιμάσει.......

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
:grin:

maxresdefault.jpg

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Ωραία ξηγήθηκε ο λίαμ,την ξεκόλλιασε και την παράτησε  :zfuck: :fuck2: :2funny: :2funny:.Αν ήταν παραπάνω ρομαντικός θα χόρταινε κώλο  :erection: :erection:.Για πρώτη φορά έπρεπε να την πηδήξει στο μπάνιο ώστε να καθαρίσει με την μία την νουτέλα  :idiot: :uglystupid:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
:2funny: :2funny: :2funny:

Στο ιδιο W ξενοδοχειο πηγαινει και η καυλαρα μιλφονι καντζα  :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!