Νέα

εχετε βαλει ποτε την γκομενα σας να γαμηθει με αλλον και εσεις να κοιτατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αγαπητέ μάλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα...
Λόγω της φύσης του αντρικού φύλου (κτητικός λόγω γονιδίων), καθώς και του γυναικείου (ασθενές), ο ερεθισμός  προέρχεται κυρίως από τη γυναίκα όταν αυτή βλέπει τον άντρα της ή το σύντροφό της να πηδάει άλλη γυναίκα.
Τουλάχιστον αυτό εγώ ακούω στα 40 χρόνια ζωής μου από εκμυστηρεύσεις γυναικών.
Μεγάλη δε μερίδα του αντρικού πληθυσμού, ερεθίζεται βλέποντας τη γυναίκα του-σύντροφό του να ερεθίζεται με τη σειρά της επειδή ο άντρας πηδάει κάποια άλλη.
Το ανάποδο το οποίο μας λες εσύ , τουλάχιστον στα μάτια μου φαντάζει ψυχανώμαλο και μπαίνεις εδώ μέσα να ανοίξεις τέτοιο θέμα για να βρείς όμοιούς σου για να ηρεμήσεις οτι δεν έκανες κάτι ανώμαλο.
Εγώ προσωπικά το θεωρώ καραανωμαλία.Βέβαια δικαίωμά σου είναι να κάνεις οτι γουστάρεις στο κρεβάτι σου.
Το μόνο κακό που βλέπω γενικότερα, χωρίς να γνωρίζω την ηλικία σου, είναι οτι τα νέα πλέον παιδιά, αρχίζουν και βγάζουν πολλά αδερφίστικα που αν μη τι άλλο ντροποιάζουν τον καθαρά αντρικό πλυθυσμό.
Ετσι ακριβως...

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
μάγκες έχω παέι με ζευγάρι παντρεμένο 15-20 χρόνια..η γυναίκα κοντά στα 40 μάνα 2 παιδιών και απλά πανέμορφη με σωματάρα..και όμως ήθελε να πηδιέται και να την βλέπει ο άλλος..όπως και αυτός που το γούσταρε..εγω προσωπικά δεν θα μπορουσα

OP
OP
kaboul

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
μάγκες έχω παέι με ζευγάρι παντρεμένο 15-20 χρόνια..η γυναίκα κοντά στα 40 μάνα 2 παιδιών και απλά πανέμορφη με σωματάρα..και όμως ήθελε να πηδιέται και να την βλέπει ο άλλος..όπως και αυτός που το γούσταρε..εγω προσωπικά δεν θα μπορουσα
πως εγινε το κονε;

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
πρωι μεσημερι βραδυ φλε την πουτανα

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Μάγκες γούστα είναι αυτά, τι να πω, τουλάχιστον έτσι ξέρεις με ποιον γαμιέται η γυνάικα σου χαχαχχα

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
δεν το εχω κανει δεν εχω γκομενα συνηθως ειμαι ο αλλος

pgmvw

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Like
38
Πόντοι
1
Ναιιιιιιι!!! Αρκετά συχνά παίζουμε αυτό το παιχνίδι. Όπως σε όλους τους άντρες έτσι και σε μένα με τρελαίνει να παίρνω μάτι. Εκείνη όπως όλες οι γυναίκες της αρέσει να την κοιτάν. Είναι το πιο αγαπημένο μας παιχνίδι.   

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ναιιιιιιι!!! Αρκετά συχνά παίζουμε αυτό το παιχνίδι. Όπως σε όλους τους άντρες έτσι και σε μένα με τρελαίνει να παίρνω μάτι. Εκείνη όπως όλες οι γυναίκες της αρέσει να την κοιτάν. Είναι το πιο αγαπημένο μας παιχνίδι.   
Ναί Ναί Ναί......

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
θα χαρω να σας εξυπηρετησω

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
στην ευρωπη παιζει πολυ αυτό το σενάριο.

ματι στην πολυαγαπημενη σου να σκυλοπιδιέται με πολλούς και διάφορους - συνήθως αγνώστους ....

οσο πιο υποτακτική και ξεσκιμένη με πολλούς γνωστους τοσο σε υπαραγαπά ....

η αίσθηση  της αποδεκτής - αυτοδιάθετης προδοσίας  και της προσδοκίας μιάς ονειρικής κάβλας σε τρελαίνει
Στην καβαλας χαμηλα.πριν τις νεροτσουληθρες εχει κατι κιτρινα κτιρια,δαφνι λεγεται...
αντε να κλειστειτε ολοι μεσα γιατι αυτα ειναι μαλακιες.
Να σου γαμανε τη γυναικα και να κοιτας,τι πραγματα ειναι αυτα.Μηπως ειναι ευκαιρια να βλεπετε ψωλες κρυφοπουστακια?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
στην ευρωπη παιζει πολυ αυτό το σενάριο.

ματι στην πολυαγαπημενη σου να σκυλοπιδιέται με πολλούς και διάφορους - συνήθως αγνώστους ....

οσο πιο υποτακτική και ξεσκιμένη με πολλούς γνωστους τοσο σε υπαραγαπά ....

η αίσθηση  της αποδεκτής - αυτοδιάθετης προδοσίας  και της προσδοκίας μιάς ονειρικής κάβλας σε τρελαίνει

τυπε ωραιος τροπος για να σου δειξει η γκομενα σου ποσο σε αγαπαει  :S

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0

εμπειριες στην αναζητηση τριτου ατομου αρκετες...και οχι τις καλυτερες μπορω να πω.
και ετσι δε φτασαμε στο παρασυνθημα...
δεν ξερω αν εφταιγε στο ολο σκηνικο οτι ειχα βαλει ορο να βρω
εγω την παρεα και να προχωρησουμε εφοσον θα της αρεσε κι εκεινης βεβαια...
ο λογος ηταν καθαρα γιατι πιστευω οτι μπορω να φιλτραρω καλυτερα τους
"παρτακιδες και αρρωστους" απο τους κυριους....

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Να κανονίσω να μου γαμήσουν τη γυναίκα?????

Μπά... χμ.. όχι.. δε θα πάρω. Προτειμώ να μη γίνω εθελοντής κερατάς

αυτο λεγεται cuckold και θελει συγκεκριμενη ψυχολκογια και εμπιστοσυνη στο εταιρον ημισυ

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
έχετε βάλει ποτέ  τον γκόμενό σας να γαμιέται με τον εστιάτορα και εσείς να κλέβετε το παστίτσιο?

methane

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
30
Πόντοι
0
Στην καβαλας χαμηλα.πριν τις νεροτσουληθρες εχει κατι κιτρινα κτιρια,δαφνι λεγεται...
αντε να κλειστειτε ολοι μεσα γιατι αυτα ειναι μαλακιες.
Να σου γαμανε τη γυναικα και να κοιτας,τι πραγματα ειναι αυτα.Μηπως ειναι ευκαιρια να βλεπετε ψωλες κρυφοπουστακια?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
σουινγκινγκ ναι ρε φιλε αλλα μεχρι εκει

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Εισαι πολυ μπροστα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom