Νέα

εχετε βαλει ποτε την γκομενα σας να γαμηθει με αλλον και εσεις να κοιτατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
:idiot:

Συνημμένα

• tumblr_nekybmE3B91t1o6weo1_500.jpg
    tumblr_nekybmE3B91t1o6weo1_500.jpg
    114,7 KB · Εμφανίσεις: 43
  • tumblr_nekybmE3B91t1o6weo1_500.jpg
    tumblr_nekybmE3B91t1o6weo1_500.jpg
    114,7 KB · Εμφανίσεις: 39

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Αγαπητέ μάλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα...
Λόγω της φύσης του αντρικού φύλου (κτητικός λόγω γονιδίων), καθώς και του γυναικείου (ασθενές), ο ερεθισμός  προέρχεται κυρίως από τη γυναίκα όταν αυτή βλέπει τον άντρα της ή το σύντροφό της να πηδάει άλλη γυναίκα.
Τουλάχιστον αυτό εγώ ακούω στα 40 χρόνια ζωής μου από εκμυστηρεύσεις γυναικών.
Μεγάλη δε μερίδα του αντρικού πληθυσμού, ερεθίζεται βλέποντας τη γυναίκα του-σύντροφό του να ερεθίζεται με τη σειρά της επειδή ο άντρας πηδάει κάποια άλλη.
Το ανάποδο το οποίο μας λες εσύ , τουλάχιστον στα μάτια μου φαντάζει ψυχανώμαλο και μπαίνεις εδώ μέσα να ανοίξεις τέτοιο θέμα για να βρείς όμοιούς σου για να ηρεμήσεις οτι δεν έκανες κάτι ανώμαλο.
Εγώ προσωπικά το θεωρώ καραανωμαλία.Βέβαια δικαίωμά σου είναι να κάνεις οτι γουστάρεις στο κρεβάτι σου.
Το μόνο κακό που βλέπω γενικότερα, χωρίς να γνωρίζω την ηλικία σου, είναι οτι τα νέα πλέον παιδιά, αρχίζουν και βγάζουν πολλά αδερφίστικα που αν μη τι άλλο ντροποιάζουν τον καθαρά αντρικό πλυθυσμό.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Λόγω της φύσης του αντρικού φύλου (κτητικός λόγω γονιδίων), καθώς και του γυναικείου (ασθενές), ο ερεθισμός  προέρχεται κυρίως από τη γυναίκα όταν αυτή βλέπει τον άντρα της ή το σύντροφό της να πηδάει άλλη γυναίκα.
Μεγάλη δε μερίδα του αντρικού πληθυσμού, ερεθίζεται βλέποντας τη γυναίκα του-σύντροφό του να ερεθίζεται με τη σειρά της επειδή ο άντρας πηδάει κάποια άλλη.
Το ανάποδο το οποίο μας λες εσύ , τουλάχιστον στα μάτια μου φαντάζει ψυχανώμαλο και μπαίνεις εδώ μέσα να ανοίξεις τέτοιο θέμα για να βρείς όμοιούς σου για να ηρεμήσεις οτι δεν έκανες κάτι ανώμαλο.
Εγώ προσωπικά το θεωρώ καραανωμαλία.Βέβαια δικαίωμά σου είναι να κάνεις οτι γουστάρεις στο κρεβάτι σου.
Το μόνο κακό που βλέπω γενικότερα, χωρίς να γνωρίζω την ηλικία σου, είναι οτι τα νέα πλέον παιδιά, αρχίζουν και βγάζουν πολλά αδερφίστικα που αν μη τι άλλο ντροποιάζουν τον καθαρά αντρικό πλυθυσμό.
Αδελφε, σε θεμα φαντασιωσης, δεν θα ειχα προβλημα να μου λεει η αλλη οτι την γαμανε 2 και περναει καλα. Αλλα σε θεμα πραγματικοτητας ειναι πολυ ξενερουα η παρτουζα με αλλους αντρες, θα σου ελεγα και αηδια. Πως μπορουνε καποιοι να το κανουνε δεν μπορω να το καταλαβω. Εινα σαν να περιμενεις στη σειρα για να γαμησεις κι εσυ, λες και περιμενεις να παρεις ψωμι ή οτι αλλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λόγω της φύσης του αντρικού φύλου (κτητικός λόγω γονιδίων), καθώς και του γυναικείου (ασθενές), ο ερεθισμός  προέρχεται κυρίως από τη γυναίκα όταν αυτή βλέπει τον άντρα της ή το σύντροφό της να πηδάει άλλη γυναίκα.

Ωραιο nickname. Καθαρά αντρικο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ειναι δυνατον να βλεπετε τη γκομενα σας να τον τρωει απο αλλον και να μη σας βγαινει να του σπασετε το τραπεζι στο κεφαλι; :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
:S

Συνημμένα

• tumblr_ng8iwkVmNV1rdjvfko1_1280.jpg
    tumblr_ng8iwkVmNV1rdjvfko1_1280.jpg
    170,4 KB · Εμφανίσεις: 24

methane

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
30
Πόντοι
0
Ειναι δυνατον να βλεπετε τη γκομενα σας να τον τρωει απο αλλον και να μη σας βγαινει να του σπασετε το τραπεζι στο κεφαλι; :S
.                                                                                                                                                                                            Πεστα ρε τύπε αν ειναι δυνατόν να φτιάχνεσαι βλεποντας να σου γαμάνε την γκομενα...αυτή η νεολαία έχει ξεφύγει εντελώς

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
.                                                                                                                                                                                             Πεστα ρε τύπε αν ειναι δυνατόν να φτιάχνεσαι βλεποντας να σου γαμάνε την γκομενα...αυτή η νεολαία έχει ξεφύγει εντελώς
εδω τυπε ο αλλος ηθελέ να πληρωσει για να σε παει σε μπουρδελο να γαμησεις εσυ αρκει να ειναι μεσα στο δωματιο να σε βλεπει και να σου γλειφει την πατουσα μονο.....εκει κολλας εσυ;

methane

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
30
Πόντοι
0
εδω τυπε ο αλλος ηθελέ να πληρωσει για να σε παει σε μπουρδελο να γαμησεις εσυ αρκει να ειναι μεσα στο δωματιο να σε βλεπει και να σου γλειφει την πατουσα μονο.....εκει κολλας εσυ;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:να τον χαίρεται ο πατέρας του!!!!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.858
Πόντοι
216
Κανενα πρεζονι μαλλον μπορει να το κανει αυτο για την δοση του....

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ρε γαμώτο έχουμε πολλούς που γουστάρουν τέτοια στο site.
Δυστυχώς δεν μπήκε  κανείς τους να μας πει πόσο στενόμυαλοι είμαστε οι υπόλοιποι να γίνει τζέρτζελο  :(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

παλι καλα που εδω μεσα "το σπερμα σε φαγητα" και το "αυνανιζομαι με τα εσωρουχα της ξαδερφης μου" ειναι πιο ομαλό και αντρικο  :2funny:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Εγω συνηθως ειμαι ο αλλος ή θα γαμαω τον αλλο

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Το μόνο αποδεκτό είναι να φέρει η γυναίκα άλλη γκόμενα bi (και παραπάνω από μία δέν έχω θέμα :grin:), προκειμένου να υπάρχει θέμα πολλαπλού χαβαλέ με ΕΝΑΝ άντρα ... :sunglasses:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Όχι , αλλά μου έτυχε να πάω με ζευγάρι και ο άντρας μόνο να κοιτάει  :wanker: Και είναι πολλά αυτά τα ζευγάρια....... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom